Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės kaina - 2

QUOTE(isadora004 @ 2014 03 14, 12:30)
Pagaliau apsisprendziau del sukneles smile.gif manoji kainuoja 1500 su pataisymais pagal mano figura smile.gif stai dalinuosi savo dziaugsmu  4u.gif

Ooo, mano suknelės prototipas smile.gif matyt mane minėjo žalios_pėdutės, nes aš norėjau tokios nugaros. Tik man kitos šios suknelės detalės netiko, tai siuvausi pagal savo norus smile.gif
O Jūs galėjote siųstis tiesiai iš
http://www.foxgown.c...skirt-1495.html
Būtumėt sutaupius.
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2014 03 16, 12:35)
Ooo, mano suknelės prototipas smile.gif matyt mane minėjo žalios_pėdutės, nes aš norėjau tokios nugaros. Tik man kitos šios suknelės detalės netiko, tai siuvausi pagal savo norus smile.gif
O Jūs galėjote siųstis tiesiai iš
http://www.foxgown.c...skirt-1495.html
Būtumėt sutaupius.

oj ne, tik nesiustis smile.gif drauge siuntes - gavo visiskai neatitinkancia foto suknele ir taaaip "sutaupe", kad baisu smile.gif gavos X3 - vietoj 1000 apie 3000 su viskuo (muitas ir sukneles pataisymas pas siuveja). Nes tai, ka atsiunte - sunku buvo pavadinti vestuvine suknele smile.gif nors foto nerealiai grazi buvo. As geriau nueisiu pasimatuosiu, "paciupinesiu" ir tiksliai zinosiu, uz ka moku pinigus, o ne sedesiu ant adatu nezinodama ka gausiu ir kiek bendroj sumoj sumokesiu smile.gif plius Novirgin, cia kur pirkau, tikrai gera neuzkelta kaina, fainas aptarnavimas ir kokybiska suknele smile.gif tikrai negaila sumoket pora simtu brangiau (ir tai dar klausimas - ar brangiau:) ) uz ramybe, nes juk perkama ne siaip suknele, o vestuvine suknele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(isadora004 @ 2014 03 16, 11:49)
oj ne, tik nesiustis smile.gif drauge siuntes - gavo visiskai neatitinkancia foto suknele ir taaaip "sutaupe", kad baisu smile.gif gavos X3 - vietoj 1000 apie 3000 su viskuo (muitas ir sukneles pataisymas pas siuveja). Nes tai, ka atsiunte - sunku buvo pavadinti vestuvine suknele smile.gif nors foto nerealiai grazi buvo. As geriau nueisiu pasimatuosiu, "paciupinesiu" ir tiksliai zinosiu, uz ka moku pinigus, o ne sedesiu ant adatu nezinodama ka gausiu ir kiek bendroj sumoj sumokesiu smile.gif plius Novirgin, cia kur pirkau, tikrai gera neuzkelta kaina, fainas aptarnavimas ir kokybiska suknele smile.gif tikrai negaila sumoket pora simtu brangiau (ir tai dar klausimas - ar brangiau:) ) uz ramybe, nes juk perkama ne siaip suknele, o vestuvine suknele  4u.gif

Jūsų teisė rinktis smile.gif (aš pati taip pat nesisiųsčiau suknelės nė už ką), tačiau šiuo atveju, Novirgin tą pačią suknę parsisiuntusios smile.gif galėjot pasinaudoti jomis pasimatavimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2014 03 17, 15:15)
Jūsų teisė rinktis smile.gif (aš pati taip pat nesisiųsčiau suknelės nė už ką), tačiau šiuo atveju, Novirgin tą pačią suknę parsisiuntusios smile.gif galėjot pasinaudoti jomis pasimatavimui smile.gif

Jei randante patintanti modeli is San Patrick kolekcijos tai 100% vaziuokite i Mazeikius, ten net uzsako suknutes jei neturi jusu norimo modelio. smile.gif As pati net pamergiu suknutes imu is to salono, aisku iseina nemazos ir kuro islaidos, bet tos sukneles tikrai vertos tu vargu. smile.gif
As uz savaja suknute mokesiu 1700lt, bet busiu antroji nuotaka kuri ja vilkes, po manes zinau kad yra dar 2 merginos norincios tos suknutes, pries mane pirmoji mergina mokejo 2500lt uz nuoma. smile.gif O uz pamegiu moku tik po 150lt, tai manyciau labai normalu, nes visu pirma tokiu sukneliu neradau daugiau nei vienam salone ir dar kituose kainos tikrai buna zymiai didesnes.
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2014 03 17, 14:15)

Modelis gal ir tas pats, bet kur garantijos, kad gausi ta pacia kokybe smile.gif ta pati modeli pateike skirtingi puslapiai negarantuoja, kad gausi ta pati, kas pavaizduota nuotraukoj smile.gif o cia zmogus mato realiai kaip kas ir ramu... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo just.justynka: 17 kovo 2014 - 14:43
QUOTE(Gardi @ 2014 03 17, 16:15)

aj kazkaip nenusiteikus as uzsiimt tokiais zaidimais smile.gif pasinaudot, tada parsisiust ir menesi ar kiek ten laiko parintis smile.gif ypac kai nei as zinau is kur jos perka nei ka. Man svarbu, kad si suknele mane tenkina ir isvaizda ir kokybe, ir kad perkant as realiai matau, ka perku. O, kaip just.justynka rase - siunciant is tu visu saitu negaliu but garantuota, kad gausiu ta pati. Draugiu rate jau turiu gyva pavyzdi - nenoriu but antruoju biggrin.gif Cia tik mano subjektyvi nuomone. Kiekvieno teise rinktis wink.gif
Atsakyti
Mano svajonių suknelė kainuoja 2700 :// daug sad.gif( iš Herms
Atsakyti
QUOTE(EclipS_e @ 2014 03 17, 22:32)
Mano svajonių suknelė kainuoja 2700 :// daug sad.gif( iš Herms

Ją ir pirksi ar ieskosi alternatyvu? Pasidalink, kaip atrodo wink.gif
Atsakyti
http://hermsbridal.c...14/1013/marisa/

Štai čia ji... graži, bet galvoju gal alternatyvų vis dėlto ieškosiu.. jei suprasiu, kad noriu jos ir viskas... tada jau arba taupysiu labai, arba nuomosiu...
Atsakyti
QUOTE(EclipS_e @ 2014 03 18, 22:44)

Štai čia ji... graži, bet galvoju gal alternatyvų vis dėlto ieškosiu.. jei suprasiu, kad noriu jos ir viskas... tada jau arba taupysiu labai, arba nuomosiu...

grazi thumbup.gif
bet manau tikrai nesunkiai rasi alternatyvu.
o jei vestuves dar negreit, tai gal dar 10 kartu persigalvosi:)
man taip buvo, kai pradejau vaiksciot po salonus - jau pradejo patikt ir kito tipo sukneles, nei galvojau is pat pradziu smile.gif
Atsakyti
Kai žiūri graži, o kai užsidėjau nusiimti, regis, visai nebenorėjau smile.gif Bet taip, neskubu dar pirkti, vis dėlto iki rugsėjo dar tikrai nemažai laiko - niekas nežino, gal tikrai dar 10 kartų persigalvosiu, bet bent jau sužinojau, koks tas jausmas, kai užidėjus begalo patinkančią suknelę žiūri į save veidrody smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EclipS_e @ 2014 03 18, 22:44)

Ar matavaisi ją salone? Aš ir buvau nusižiūrėjusi šią, bet kai užsidėjau kažkaip nuvylė verysad.gif tokia "sunki" medžiaga pasirodė blush2.gif
Atsakyti