Įkraunama...
Įkraunama...

vyras ir jo motina

Sveikos mamos,

susiduriau su tokia situacija..tai nera kazkokia didele problema..tiesiog ta situacija sukele nemalonius pojucius man..noreciau suzinoti, gal jums panasiai buvo, kaip jus i tai reagavote, ar tai jums priimtina...
tiesiog neseniai buvome pas vyro tevus, vyras ruosesi darbuotis todel nuejo persirengti darbiniu rubu, man kazko prireike ir as nuejau is paskos..uzeinu..jis ten persirengineja, vaiksto vien apatiniais, salia vaiksto jo motina..atrodo nieko cia tokio tiesiog man kazkaip pasidare nemalonu, kazkaip keistai pasijauciau...zinau, kad cia jo motina, bet vis tiek..jis jau suauges vyras..as vienais apatiniais prie savo tevo tikrai nevaikstau, o ir nenoreciau..nesu kazkokia kompleksu kamuojama, bet pasijutau nemaloniai...
Atsakyti
Čia tiesiog tavo įsitikinimai ir įpročiai. Jo įpročiai kitokie. Tiesiog turi su tuo susitaikyti. Bent jau nuogas būtų buvęs... ax.gif
Atsakyti
Kazkaip man net nebutu kilusi tokia mintis, kad cia kazkas nenormalaus.....
Juk ne nuogas! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(black @ 2007 05 28, 15:15)
Kazkaip man net nebutu kilusi tokia mintis, kad cia kazkas nenormalaus.....
Juk ne nuogas!  smile.gif

na as ir nenoriu pasakyti, kad tai kazkas nenormalaus, bet tiesiog man tai sukele nemalonius pojucius..matyt man labiau priimtina butu, jei jis taip nesielgtu...

bet ar jusiskiai taip elgiasi?//
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migliuke: 28 gegužės 2007 - 14:34
QUOTE(migliuke @ 2007 05 28, 14:33)
bet ar jusiskiai taip elgiasi?//

MB visiškai nesigėdija mamos biggrin.gif Priešingai irnesakyk.gif Jie gyvena atskirai, bet kartais tenka kartu, tai paprašo ir nugarą patrint duše ir pan., nieko blogo tame nematau biggrin.gif Net ir po 27 metų ji vis tiek yra jo mama rolleyes.gif Normalu
Atsakyti
nematau nieko nenormalaus......mamai vaikas ir liks vaiku, nepriklausomai nuo to kiek jam metu... o jam ji jo motina....
Atsakyti
Aš dar prisimenu,kaip man mama užpakalį šluostė...Jei kas atsitiktų,tikiuosi,kad ir mano moteris šluostys...kad mama šluostys nesitikiu...žinau...jeigu kas....
Atsakyti
Man atrodo, kad vyrai į tokius dalykus kiek paprasčiau žiūri wink.gif Aš irgi prieš savo tėvą vienais apatiniais nevaikščiočiau, ir prieš draugus vyriškos lyties, ir prieš mažai pažįstamas moteriškes biggrin.gif Bet pastebėjau, kad vyrams dažnai ne motais pvz atidaryti duris vien apatiniais, nesvarbu kas ateitų doh.gif
Atsakyti
Maniskis irgi vaiskto vienais apatiniais...ir kas ir nieko as cia blogo nematau ir nesijauciu blogai. Mama yra mama.
Atsakyti
Tai kad tikrai čia nieko tokio, vyrai nesureikšmina tokių dalykų. O ir mama turbūt nieko blogo tame nemato. Neimk į galvą, čia tikrai nieko baisaus 4u.gif
Atsakyti
mmh. as pritariu autorei.. mane tai glumintu. nezhinau kodel, bet glumintu. g.gif
mama, ne mama.. prie manes jis turi su apatiniais vaiksciot biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
nematau tame jokios problemos schmoll.gif maniškis nesibaido mamos, jei reikia persirengti, nepuola į kitą kambarį schmoll.gif nu kas čia tokio...po apatiniais...va jei nuogas, nu ką aš žn...suglumintų tada ax.gif
Atsakyti