Įkraunama...
Įkraunama...

vyras ir jo motina

maniškis tai iš vis nieko nesikuklina irnesakyk.gif namie pastoviai po trauzų vaikšto,jei pamiršta-ir duris taip atidaro. jei ateina geri draugai,tai ir prie jų taip vaikšto,tai prieš mamą tikrai nieko tokio schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stigma: 29 gegužės 2007 - 10:50
Ot problemos lotuliukas.gif
Ale kokie žmonės skirtingi... Visaip išauklėti.
Aš pro savo brolį ir tėvą galiu lengva širdim prabimbti su liemenėle ir trauzais. Ne nuoga gi.
Atsakyti
maniskis tai nesvarbu kas ateina ar mama ar sesuo jis niekados nevaiksto po trauzais mirksiukas.gif jis tik gali vaikscioti kai namuose mes vieni mirksiukas.gif bet taip tai man nieko cia tokio nebutu baisaus g.gif o as pris savo tevuka niekados nevaiksciodavo apatiniais rubais as net pries sunu negaliu vaikscioti taip vaikscioti nes jam jau 15 metu mirksiukas.gif jauciuosi labai nepatogiai vis delto jis jam jau pauglyste ir jaustuosi nepatogiai as taip manau mirksiukas.gif nors is vienos puses kai pagalvoji papludimiuose tai vaikstome biggrin.gif
Atsakyti
na as tame taip pat nieko blogo nematau..maniskis nesigedija nei pries savo motina,nei pries savo seses vaikscioti su apatiniais doh.gif
Atsakyti
o mano MB,nei apsirikes nevaiksiotu po apatiniais nei prie savo tevu,nei prie draugu, smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo online: 31 gegužės 2007 - 18:13
Ot tai problema biggrin.gif pries mama su apatiniais, tai o kaip jau paludimyje vaikstome? gal su chalatais? taigi motina augino
na ir galu gale nes su kokiais stringasi gal vaiksto, kad ''tevo dvaras'' laukan verztus biggrin.gif ir isviso lietuviu mada visko isteriskai bijot, ka kaimynai pagalvos ir t.t. nu gi jei eina kaimyne ar kaimynas i svecius 7-8 h savitgalio ryta tai kaip is lovos islipes gali atrodyt kitaip jei ne su apatiniais. O panos vai cia nejauku pries vaikinus, draugus ta ana, o papludimys viesa vieta ir ka su raisteleis keliais vaiksto ir 0 emociju ir dar nevienos neuzpuole, nenuskriaude, o jei del savo draugu baiminates ar abejojete, tai cia jau jusu problemos, galu gale juk ne su gyvuliais bendraujat, gal vos pamate truputi nuogo kuno ''neuzpuls'' , o jei taip tai ismokime atskirti pelus nuo grudu doh.gif
Atsakyti
mes gyvenam tryse (as, mano isrinktasis ir jo mama) jau apie metus laiko. ir jis po buta megsta vaikstynet vien tik su apatiniais. zinot, kazkodel jauciuosi nepatogiai del to blush2.gif
Atsakyti
Nu nematau as nieko baisaus. Juk papludimyje visi vaiksto pusnuogiai. Mano brangiausias irgi prie tevu kartais palaksto su "trauzais" ir nieko. Juk ne nuogas! mirksiukas.gif
Atsakyti
Ot tema - negaliu patylėt lotuliukas.gif
O jeigu jūs būtumėt jau suaugusių vaikų mamos ir jūsų sūnus imtų jūsų gėdytis, drovėtis ir pan. Aš tai pasijausčiau nekaip, nes tas vaikas yra mamos dalelė ir tikrai nesvarbu, kiek jam metų - tai nieko nekeičia.
Kitas reikalas, kai prieš svečius 'po trusikais' vaikštoma - elementari nepagarba. Labai džiaugiuosi, kad MB taip nedaro ir kol lova nepaklota netgi į kambarį netikėtų svečių nekviečia.

Atsakyti
Nu aš tame nieko blogo nematau schmoll.gif Gi ne nuogas buvo biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi kažkaip problemos nematau... Jie kartu visa šeima į pirti važiuoja. Tiesiog į viską žiūri paparasčiau. Gal tiesiog, kad augo kaime ir ten jaučiamas stiprus bendrumo jausmas.
Atsakyti
Pašiurpinsiu temos autorę. Mano 19 metų sūnaitėlis, mėgsta iki šiolei, įvirsti šeštadienio rytą į mūsų su tėtuku lovytę. Taigi, būna, kad voliojamės lovoje iki pietų, apie gyvenimo prasmę kalbam.

Niekada gyvenime nežiūrėjau į sūnų, kaip į vyrą, moters akimis.
Atsakyti