QUOTE(HERBERA @ 2008 06 11, 15:42)
"Žvaigždutės" mamytės ką galit pasakyti gera arba bloga apie auklėtojas Nijolę ir Zitą. Šiandien klausiau vedėjos ir pasirodo, kad mūsų vaikus nuo rudens perkels būtent pas tas auklėtojas.
Juste, ar ne Tavo Matas pas jas lanko?
Na kiek zinau tai ten dvi Zitos yra, viena juoduke, kita sviesi, tai mes su abiem buvom susidure

kas liecia juoduke, tai super aukletoja....bent jau mums tai labai gera aukletoja buvo, visada paslaugi, pades kada reikia, apipasakodavo ka ir kaip dare Matas, nu smagu....Su Nijole nrterko pabendrauti, o kurioj ji grupej?
QUOTE(aiduliuke @ 2008 06 12, 10:22)
Sveikutės,
Aš pati esu lankiusi "Žvaigždutę", tai net nebuvo svarstymų į kokį darželį leisti savo mažius... Deja, negaliu pasakyti nieko gero apie šį darželį, po 3 metų lankymo buvo perpildyta visa mano kantrybės taurė ir dukrą pervedžiau į "Riešutėlį". Ji judri mergaitė ir iš pradžių maniau, kad auklėtojos jos nemėgsta dėl to, bet kai po vieno pietų miego pati papasakojo, kaip auklėtoja liepė eiti plauti tualeto, nes nemiegojo... Ir šiaip, amžinos rinkliavos tualetiniam popieriui, kas mėnėsį kokių nors mokyklinių priemonių reikalavimas...
"Riešutėlyje" nebuvo nei vieno nesusipratimo. Mokyklinių priemonių nei karto neprašė nupirkti.
Sūnų iškart vedžiau į "R", kaip tyčia, vieną vasarą "Ž" buvo budintis darželis. Sūnų palykdavau klykiantį, niekas jo iš manęs nei paimdavo, nei ramindavo. Tiesiog atplėšdavau nuo savęs ir tiek... Po savaitės pamačiau, kad nieko nebus ir paėmiau atostogas. Rašant pareiškimą auklėtoja net neslėpė, kad "bus ramiau, vis vienu vaiku mažiau"...

na siek tiek papriestarausiu, kas liecia mokyklines prekes, tai cia manau ir paciu btevliu iniciatyva galetu buti, ir prasyt nereiktu, ne karve kainuoja, o atnesti reikia tik viena karta metuose, rudeni kai pradedam lankyti darzeli, viena piesimo, zirkloutes, plastelina spalvoto popieriaus sasiuvinuka, splavojimui kazka, as nemanau kad tai yra daug...o kaip bus kai i mokykla pradesi vesti? reiks visko daug daugiau, ir nematau as cia jokios tragedijos, lygiai taip pat su tualetiniu popieriumi, vienasyk nesem rudeni, kitasyk dabar vasara, ar tai daug? 2 ar 3 ruloniukai? max 2 Lt. tai jei tiek yra problema, galbutreiktu pasvarstyti ar is vis reikia vest i darzeli, juk mokesciai uz darzeli didesni...Na cia tik mano nuomone....del vaiko judrumo, tai kiekvienas vaikas yra savaip pasiutes, mano sunus laaabai pasiutes, judrus, nenustygsta vietoj, bet niekada nebuvo del to problemu, ir niekada nei aukletojso skundesi nei jis pats kad butu kazkas blogai, as nesakau buna kad pabara, bet taip priklauso, jei nebartu, tai visi vaikai ant galvu uzliptu, o labai abejoju kas liecia tai jog aukletojso lieptu valyt tulikus ir pan, siais laikais vaikiu fantazijos beribes, ypac tokiuose amziuose....maniskis ir prisigalvoja visokiu legendu budamas kaimelyje, bet as zinau kad tai netiesa, ir be to, jei jau buvo toks nusiskundimas is vaiko, as buciau tiesiogiai nuejusi pas aukletoja ir paklaususi kame reikalas.....manau nereikia visada tiketi, ka vaikai kalba