Mergaites, susiduriau su problema
Uzrasiau savo klecka dar ankstyva pavasari i "Ausra" Statyb. gatveje, pradesim eiti nuo kitu metu vasario, salia gyvena mano mama, pakeliui i darba, mano ir MB darbo grafikas nenusakomas, na mociute anukeli padabos, viskas buvo suplanuota ciki, pasiklausiau visokiu atsiliepimu apie ji, ir geru, ir blogu, drauge veda savo "viesuliuka", tai labai patenkinta, as pati i ji ejau, tai man irgi vien geri atsiliepimai, bet va pakalbejau su mamos kaimynemis, kurios vede savo vaikus i si darzeli, tai vos ne zegnodamosios liepe nevesti savo suniaus ten, nes sake tvarkos ner visai, aukletojos ne kokios ir isvis ju truksta, daznai buna taip, kad vaikai paliekami vieni grupeje, tai velniai zino ka gali vienas kitam padaryti

To paskatintos jos pasirinko savo vaikuciams kita darzeli. O maniskis yra labai geros dusios vaikiukas, ramus ir labai jautrus, tai nesinoretu, kad patektu i tokia aplinka.
Gyvenam mes prie "Zaros", i "Zvaigzdute" vesti

, ne prie dusios jis man

Dabar galvoju, kad neblogai butu vesti i "Taika" berods, na Dariaus ir Gireno g. darzeli-mokykla, tik kazin ar bepateksim. Gal jus zinot kuri, ar siuo metu as rasciau ka nors darzelyje,jei noreciau uzsirasyti, t.y. ar dirba kas nors siuo metu jame, ar geriau palaukti rudens, bet bijau, kad rudeni tikrai bus per velai.
Kitas dalykas-sunelis tris kartus sirges obstrukciniu bronchitu ir visus kartus su ligonine, karta net reanimacijon buvom pateke, tai pagalvojau, kad mums labai gerai butu sanatorinis darzelis "Pusynelis", be to, geras dalykas- pailgintos grupes, tik kiek girdejau, kad tokiu ligotu vaiku ten vienas kitas, visi kiti-per kysius papuolantys, kazin ar ir ten mes papultume. Be to, truputi stabdo ir tai, kad jis visai kitam miesto gale, nei mes gyvenam. Aisku, savo vaikui kaip ir kiekviena ieskau kuo geresnio, bet kai reikia anksti ryte trenktis per visa miesta, o jei dar be masinos, juk visko buna
Ai zodziu negaliu niekaip apsispresti, ka daryti. Laukti nenoriu, nes tikrai bus velu. Laukiu patarimu.
NIUKO ATEJIMAS"Gyvenime nebūna klaidų, tik pamokos. Nėra neigiamos patirties, tik galimybės tobulėti, mokytis ir eiti saviugdos keliu." R.Sharma