Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetai ir nėščiųjų diržai

Pogimdymo tasjuosmens itvaras tai superinis. tikrai gerai pilvuka atstate i vieta, o gydytoja man ir liepe nesiot, jei noriu grazu pilva turet. Detis liepe 3 diena po gimdymo. Tai vyras nuvare ir nupirko. smile.gif
O del juostos, tai kaip kam. Broliene isnesiojo visa nestuma tik juosta ir labai patenkinta liko. O dabar po gimdymo juosta nesioja kai maitina mazyli, kad plikas pilvas nebutu, kai maikute pasikelia smile.gif
Atsakyti
dėl juostos po gimdymo manau kažko vistiek reikia, nebent mama labai gamtos apdovanota ir jai ten viskas iš karto susitraukia. man tai norėjosi pilvuką prilaikyt ir aš tiesiog siaurą elastingą maikutę užsimaukšlinau ant pilvo. smagiau tikrai. o dabar va antrą nešiojant labai nugarą skaudėdavo, tai įsigijau tą spec diržą, tai nešioju trečia diena ir tiesą sakant nebeskauda. thumbup.gif o pirmą nėštumą man diržo neprireikė..
tai manau tiesiog pagal savijautą reikia žiūrėt.
Atsakyti
as taip pat nesiojau nesciosios dirza, bet man nieko nepadejo.. verysad.gif ir toliaustrenas skaudejo, o po gimdymo praejus savaitei uzsidejau gorseta blush2.gif ir super, gimda susitrauke itin greitai ir pilvukas atsistate i savo vieta tongue.gif biggrin.gif
Papildyta:
gal kam reikia nesciosios dirzo, mazai naudotas, galeciau padovanoto.dydis 4
Atsakyti
Su pirmu vaiku diržą nešiojau ir su antru nešioju,nežinau man kažkaip geriau su diržu,kai nusiimu,tai lyg žemyn tempia. g.gif
Atsakyti
esu nusipirkusi nesciosios dirza, bet gana retai ji uzsidedu, nelabai man patogu su juo doh.gif
Atsakyti
Aš turiu tik pilvo juostą, kartkartėmis ją užsimaukšlinu - kažkiek apspaudžia pilvelį, nors nėra jis labai didelis dar bigsmile.gif Bet jeigu ką, jaučiu reiks nusipirkti diržą mastau.gif
Atsakyti
sweikos mamytes smile.gif sweikinu wisas su swentemis 4u.gif esu naujoke,ir jauna mama,noreciau paklausti kur siauliuose parduodamos wisos sitos juostos ir korsetai?gal zinot kas?o gal cia paprastoj waistinej galima isigyti? blink.gif dabar esu uzsienyje,cia nzn kur galima isigyti wisokiu tokiu rekmenu,taciau ant sesto menesio grysiu i lt ir zadu isigyti juosta nesciai,ir po nestumo,nes lb bijau nutysusio pilwo,mano pusesere nieko nenesiojo ir jei tragiskai atrodo tas pilwas,tai mane lb sokirawo,,,aciu uz patarimus...prasau jei kas zinot parasykit kur siauliuose galima isigyti wiso sito? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bliutaite @ 2007 12 28, 22:24)
sweikos mamytes smile.gif sweikinu wisas su swentemis 4u.gif esu naujoke,ir jauna mama,noreciau paklausti kur siauliuose parduodamos wisos sitos juostos ir korsetai?gal zinot kas?o gal cia paprastoj waistinej galima isigyti? blink.gif dabar esu uzsienyje,cia nzn kur galima isigyti wisokiu tokiu rekmenu,taciau ant sesto menesio grysiu i lt ir zadu isigyti juosta nesciai,ir po nestumo,nes lb bijau nutysusio pilwo,mano pusesere nieko nenesiojo ir jei tragiskai atrodo tas pilwas,tai mane lb sokirawo,,,aciu uz patarimus...prasau jei kas zinot parasykit kur siauliuose galima isigyti wiso sito? mirksiukas.gif

Diržų yra beveik visose vaisitinėse mirksiukas.gif Bent jau euro tai tikrai 4u.gif
Atsakyti
aciu labai mirksiukas.gif ir dar adresu,kur siauliuose galima isigyti wisokiu priemoniu nescioms thumbup.gif
Atsakyti
o kaip zinot dydi kokio reikia dirzo ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 30 gruodžio 2007 - 22:33
QUOTE(kutvela @ 2007 12 30, 22:32)
o kaip zinot dydi kokio reikia dirzo ? g.gif

Ant jų būna parašyti išmatavimai centimetrais, be to, galima pasimatuoti 4u.gif
Atsakyti
Manau diržo reikalingumas priklauso nuo savijautos, per pirmą nėštumą be jo negalėjau iš namų išeiti, o dabar nors pilvas jau nemažas - neprireikė dar smile.gif
Atsakyti