O del juostos, tai kaip kam. Broliene isnesiojo visa nestuma tik juosta ir labai patenkinta liko. O dabar po gimdymo juosta nesioja kai maitina mazyli, kad plikas pilvas nebutu, kai maikute pasikelia
Pogimdymo tasjuosmens itvaras tai superinis. tikrai gerai pilvuka atstate i vieta, o gydytoja man ir liepe nesiot, jei noriu grazu pilva turet. Detis liepe 3 diena po gimdymo. Tai vyras nuvare ir nupirko. 
O del juostos, tai kaip kam. Broliene isnesiojo visa nestuma tik juosta ir labai patenkinta liko. O dabar po gimdymo juosta nesioja kai maitina mazyli, kad plikas pilvas nebutu, kai maikute pasikelia
dėl juostos po gimdymo manau kažko vistiek reikia, nebent mama labai gamtos apdovanota ir jai ten viskas iš karto susitraukia. man tai norėjosi pilvuką prilaikyt ir aš tiesiog siaurą elastingą maikutę užsimaukšlinau ant pilvo. smagiau tikrai. o dabar va antrą nešiojant labai nugarą skaudėdavo, tai įsigijau tą spec diržą, tai nešioju trečia diena ir tiesą sakant nebeskauda.
o pirmą nėštumą man diržo neprireikė..
tai manau tiesiog pagal savijautą reikia žiūrėt.
tai manau tiesiog pagal savijautą reikia žiūrėt.
as taip pat nesiojau nesciosios dirza, bet man nieko nepadejo..
ir toliaustrenas skaudejo, o po gimdymo praejus savaitei uzsidejau gorseta
ir super, gimda susitrauke itin greitai ir pilvukas atsistate i savo vieta

Papildyta:
gal kam reikia nesciosios dirzo, mazai naudotas, galeciau padovanoto.dydis 4
Papildyta:
gal kam reikia nesciosios dirzo, mazai naudotas, galeciau padovanoto.dydis 4
Su pirmu vaiku diržą nešiojau ir su antru nešioju,nežinau man kažkaip geriau su diržu,kai nusiimu,tai lyg žemyn tempia.
esu nusipirkusi nesciosios dirza, bet gana retai ji uzsidedu, nelabai man patogu su juo
Aš turiu tik pilvo juostą, kartkartėmis ją užsimaukšlinu - kažkiek apspaudžia pilvelį, nors nėra jis labai didelis dar
Bet jeigu ką, jaučiu reiks nusipirkti diržą
sweikos mamytes
sweikinu wisas su swentemis
esu naujoke,ir jauna mama,noreciau paklausti kur siauliuose parduodamos wisos sitos juostos ir korsetai?gal zinot kas?o gal cia paprastoj waistinej galima isigyti?
dabar esu uzsienyje,cia nzn kur galima isigyti wisokiu tokiu rekmenu,taciau ant sesto menesio grysiu i lt ir zadu isigyti juosta nesciai,ir po nestumo,nes lb bijau nutysusio pilwo,mano pusesere nieko nenesiojo ir jei tragiskai atrodo tas pilwas,tai mane lb sokirawo,,,aciu uz patarimus...prasau jei kas zinot parasykit kur siauliuose galima isigyti wiso sito?
QUOTE(bliutaite @ 2007 12 28, 22:24)
sweikos mamytes
sweikinu wisas su swentemis
esu naujoke,ir jauna mama,noreciau paklausti kur siauliuose parduodamos wisos sitos juostos ir korsetai?gal zinot kas?o gal cia paprastoj waistinej galima isigyti?
dabar esu uzsienyje,cia nzn kur galima isigyti wisokiu tokiu rekmenu,taciau ant sesto menesio grysiu i lt ir zadu isigyti juosta nesciai,ir po nestumo,nes lb bijau nutysusio pilwo,mano pusesere nieko nenesiojo ir jei tragiskai atrodo tas pilwas,tai mane lb sokirawo,,,aciu uz patarimus...prasau jei kas zinot parasykit kur siauliuose galima isigyti wiso sito? 
Diržų yra beveik visose vaisitinėse
aciu labai
ir dar adresu,kur siauliuose galima isigyti wisokiu priemoniu nescioms
QUOTE(kutvela @ 2007 12 30, 22:32)
Ant jų būna parašyti išmatavimai centimetrais, be to, galima pasimatuoti
Manau diržo reikalingumas priklauso nuo savijautos, per pirmą nėštumą be jo negalėjau iš namų išeiti, o dabar nors pilvas jau nemažas - neprireikė dar