Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(VAMI @ 2007 06 23, 14:56)
sveikutes, na pagaliau idedu savo darbeli  doh.gif  kokybe nekokia nes pasti fotkinau ax.gif bet rezultatas matosi
user posted image

blink.gif labai labai grazu wub.gif
Atsakyti
Vami is tikro labai grazu wub.gif

Ingriduska, ne i tema, bet... ziurejau tavo albume yra graziu liemeniu, kaip tu jas tokias " lengvas " padarai ? Gali atsakyti i az aciu 4u.gif
Atsakyti
VAMI, labai graziai gavosi tunika tavoji!!! Sveikinu!
Atsakyti
VAMI wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai graaažu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

na maniškei tunikai dar labai toli iki tiek, aš dar tik puse nugaros nunėriau blush2.gif neišeina man greitai ir nors tu ką doh.gif verysad.gif na savęs paguodimui galiu pasakyt, tik, kad kitai vasarai suspėsiu nusinerti cool.gif lotuliukas.gif mano tunika bus tankesnė, nes neriu mažu vašeliu, tai man nugaroj yra 14 raportų

Lady_Hatora, laukiu tavo tunikos demonstracijos mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
aciu visoms uz pagyrimus 4u.gif as taip gerai saves nevertinu ax.gif yra ten visokiu minusiuku blush2.gif
dabar sedau nerti savo mazajam krikstynom kostiumeli, ir isvaziuojam vasarai atostogauti, tad tikriausiai prie kitu bendru darbeliu prisidesiu tik rudeni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akbr @ 2007 06 26, 08:51)

Lady_Hatora, laukiu tavo tunikos demonstracijos  mirksiukas.gif  ax.gif

Mano ne tunika bus demonstruojama, o kvadratukinė palaidinė; pagaliau išdžiuvo assa.gif tik vyras išvažiavo, nėra kam nufotkinti... blush2.gif
doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady_Hatora: 26 birželio 2007 - 12:55
QUOTE(Lady_Hatora @ 2007 06 26, 12:55)
Mano ne tunika bus demonstruojama, o kvadratukinė palaidinė; pagaliau išdžiuvo  assa.gif tik vyras išvažiavo, nėra kam nufotkinti...  blush2.gif
doh.gif

doh.gif doh.gif blush2.gif blush2.gif atsiprašau, visai susimakalavau blush2.gif blush2.gif blush2.gif

bet pamatyt vis tiek labai labai noriu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2007 06 26, 10:56)
aciu visoms uz pagyrimus 4u.gif as taip gerai saves nevertinu ax.gif yra ten visokiu minusiuku blush2.gif
dabar sedau nerti savo mazajam krikstynom kostiumeli, ir isvaziuojam vasarai atostogauti, tad tikriausiai prie kitu bendru darbeliu prisidesiu tik rudeni smile.gif

DAR AŠ NEPAGYRIAU TAVĘS, man tikrai labai patiko, gavosi,kaip iš paveiksliuko:)) Šaunuolyte:)) Gerų tau atostogėlių ir tikiuosi per atostogas gims naujų grožybiųsmile.gif)
Atsakyti
VAMI 4u.gif wub.gif thumbup.gif

Aš jau baiginėju megztuką iš kvadratėlių, pradėjau jau siūti rankoves, bet nelabai gražiai išėjo, tai reiks persiūt schmoll.gif ir dar apmezgimas kažkaip nelabai gerai, tai jaučiu biškiuką teks paardyt rolleyes.gif bet jau prie pabaigos viskas, tai po kelių dienų manau galėsiu įkelt foto pasirodyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2007 06 27, 08:17)
VAMI  4u.gif  wub.gif  thumbup.gif

Aš jau baiginėju megztuką iš kvadratėlių, pradėjau jau siūti rankoves, bet nelabai gražiai išėjo, tai reiks persiūt  schmoll.gif  ir dar apmezgimas kažkaip nelabai gerai, tai jaučiu biškiuką teks paardyt rolleyes.gif  bet jau prie pabaigos viskas, tai po kelių dienų manau galėsiu įkelt foto pasirodyt  4u.gif

Oj, kokia spartuolė, kol aš foto įdėsiu, tu jau seniai pabaigus busi ir jau pasidemonstravus biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady_Hatora @ 2007 06 27, 12:35)
Oj, kokia spartuolė, kol aš foto įdėsiu, tu jau seniai pabaigus busi ir jau pasidemonstravus biggrin.gif  lotuliukas.gif

tai stengiuos, stengiuos lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kitty*** @ 2007 06 25, 22:05)
blink.gif labai labai grazu wub.gif

grazu bet as su tokiu niekur neiciau unsure.gif
Atsakyti