Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

Turiu klausimeli toms, kurios neret kvadraciuku svarkeli. Beveik pabaigiau virsu is kvadraciuku ir dabar nebeaisku kaip toliau sad.gif Kaip daret viduri: neret nuo virsaus ar nuo apacios ir tik paskui prineret ta kvadraciuku virsu?
Atsakyti
QUOTE(Latina @ 2007 07 01, 13:14)
O gal kas nors turite gelyciu schema? galeciau ir pati sugalvot, bet kiek laiko sugaisciau kol gautusi tinkama g.gif
Please..pagelbekit..toks ikvepimas pagavo biggrin.gif  biggrin.gif

taigi sekančiam mano poste buvo nuoroda į balto nertinio schemą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(white:) @ 2007 07 01, 18:33)
Turiu klausimeli toms, kurios neret kvadraciuku svarkeli. Beveik pabaigiau virsu is kvadraciuku ir dabar nebeaisku kaip toliau sad.gif Kaip daret viduri: neret nuo virsaus ar nuo apacios ir tik paskui prineret ta kvadraciuku virsu?

aš tai pirmiausia nėriau nuo apačios vienos kvadratukinės linijos; nuo jos nėriau kiek reikėjo - žemyn, ir kiek reikėjo aukštyn; po to prinėrinėjau po vieną kvadratuką, tuo pačiu, kai juos ir dariau...

O Tau, manau, patogiau būtų prie jų nerti žemyn g.gif
Atsakyti
QUOTE(Latina @ 2007 07 01, 14:33)
EYE, labai labai tau aciuuu thumbup.gif  thumbup.gif
labai man padejai bigsmile.gif  4u.gif tuoj begsiu pradet nerti bigsmile.gif

Puiku, lauksim rezultatu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(white:) @ 2007 07 01, 19:33)

Aš nėriau nuo viršaus žemyn
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2007 07 01, 18:06)
Lady Hatora, super  thumbup.gif 

Merginos, kur dingo tunikų nėrėjos?  blink.gif  viena tik parodė savo darbelį, o kitos iš viso nurimo, net nieko nebediskutuoja...  g.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif ,nes biski apleidau ta nerini ,nes greitai greitai nuneriau liemene draugei ,gimtadienio proga smile.gif Va jau siandiena imsiuos vel tunikos,tai dar kantrybes smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
[quote=Latina,2007 07 01, 14:14]
pagal šį modelį:
user posted image
Ateity planuoju pagal tą patį modelį ir sau nusinert ( šiek tiek pakoreguotą ). Gal kas norės prisijungti? 4u.gif
[/quote]

O gal kas nors turite gelyciu schema? galeciau ir pati sugalvot, bet kiek laiko sugaisciau kol gautusi tinkama g.gif
Please..pagelbekit..toks ikvepimas pagavo biggrin.gif biggrin.gif
[/quote]

Štai būtent tavo modelis, šiame žurnale yra aprašymas ir schemos:
http://crochet.korab...07/picture1.php
Atsakyti
QUOTE(white:) @ 2007 07 01, 19:33)

Aš irgi nuo viršaus žemyn nėriau mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos nezinau ar ten rasau, bet gal patarsit, kuri pas mane neriamas sijonas gavosi per platus, ardyti laiko nera, nes balius, i kuri vyksiu su sijonu jau sestadieni, o penktadieni kitas balius.
Tai noriu paklausti, kas geriau ar prisiuti paprast guma kad siek tiek sutrauktu ir raisteli (tik ar nebus per daug sutraukta ? g.gif ) ar deti virsuj trikotaza, kaip baltajam Rife sijone?
ir dar sove viena mintis, bet cia turbut labai jau kvaila ax.gif jei paimti ir per visa ilgi vienoj vietoj padaryti ale kloste, ja suvarstyti atlasine juostele ir padaryti "bantika". ZIurejau ziurejau vakar ir va kiek visko prigalvojau, o ka tiksliai daryti kaip ir nezinau....
Busiu dekinga uz bet kokia nuomone ar patarima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kentaure: 04 liepos 2007 - 11:49
na zinok, idomiau butu nuomone issakyt, kai sijonukas butu pries akis 4u.gif
o be to tiek visko prigalvojai lotuliukas.gif bet cia ir skonio reikalas jau, kaip kam patinka ax.gif

aisku su guma butu pats paprasciausias ir greiciausias variantas manyciau g.gif
Atsakyti
Lady_Hatora, Pippi ir Mexxica , labai aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nusprendziau nuo virsaus nert, jei jau virsu turiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(white:) @ 2007 07 04, 18:48)
Lady_Hatora, Pippi ir Mexxica , labai aciu  4u.gif  4u.gif  4u.gif Nusprendziau nuo virsaus nert, jei jau virsu turiu smile.gif

Nėra už ką; tam mes čia ir susirenkam mirksiukas.gif
Atsakyti