bandau.. Laukiu ivertinimo
QUOTE(Kentaure @ 2007 07 09, 15:14)
viskas isejo
tik galejo isikelti tiesiai foto i zinute
QUOTE(Kentaure @ 2007 07 09, 15:14)
Viskas išėjo, matom
Neįsižeisk, bet man tai mėlynas pamušalas nelabai tinka prie raudono sijono
na čia mano asmeninė nuomonė
galejo, bet pas mane nauja interneto versija ir kazkaip neleidzia ikelti, o meta lentele kazkokia
mindira aciu.
mexica zinau, tik as ji baigiau vestuviu isvakarese ir griebiau pamusala koki turejau...
gal ne visai gerai.... na bet taip jau gavosi
mindira aciu.
mexica zinau, tik as ji baigiau vestuviu isvakarese ir griebiau pamusala koki turejau...
QUOTE(Kentaure @ 2007 07 09, 15:24)
galejo, bet pas mane nauja interneto versija ir kazkaip neleidzia ikelti, o meta lentele kazkokia
mindira aciu.
gal ne visai gerai.... na bet taip jau gavosi 
mindira aciu.
taip tai viskas gerai, man labai patinka tas daiktas, kur ant liemens, nežinau tik kaip vadinasi...
beje, mindira, ar tu kažką mezgi? lyg žadėjai tą kvadratinę nerti, bet nutilai paskui
cia palaidine tokia... kad atrodo tarsi palaidine ir ale gorsetas, o is tikro viena istisa...
QUOTE(Kentaure @ 2007 07 09, 15:39)
cia palaidine tokia... kad atrodo tarsi palaidine ir ale gorsetas, o is tikro viena istisa...
mmmmm
QUOTE(Mexxica @ 2007 07 09, 15:35)
beje, mindira, ar tu kažką mezgi? lyg žadėjai tą kvadratinę nerti, bet nutilai paskui
Aš čia vis kabinėjuos ir klausinėju, kas ką daro
paskaičiau ilgų megztinių temoj, kad norėjai megzti ilgą megztinį kažkada, aš dabar noriu, tai sakau, jei nenusimezgei, gal susimesim kartu?

Man irgi tas pamusaliukas nepatiko
nezinau zinok, siulu sveriamu buvau nusipirkus, bet be rysio gavos
esu pradejus nerti ilga toki is motyvu.
o rudeniui kazka neblogai butu nusimegzti, reik savo siulu atsargas perziuret
QUOTE(mindira @ 2007 07 09, 16:22)
nezinau zinok, siulu sveriamu buvau nusipirkus, bet be rysio gavos
gal tada koki ir pradeciau 
gerai, tai pasižiūrėk, gal sugalvosi
QUOTE(Mexxica @ 2007 07 09, 16:29)
gerai, tai pasižiūrėk, gal sugalvosi
aš tai tokio storesnio norėčiau, kad į gatvę rudenį galima būtų išeit, kai nėra dar labai šalta 
o modeliuku kokiu nuziurejai?
nu man irgi butu gerai toks storesnis, viena turiu nusimezgus, bet jis nepatogus labai ir nera storas, tik labai ilgas
QUOTE(mindira @ 2007 07 09, 16:33)
o modeliuku kokiu nuziurejai?
nu man irgi butu gerai toks storesnis, viena turiu nusimezgus, bet jis nepatogus labai ir nera storas, tik labai ilgas
Aš ilgo nenoriu, tokio virš kelių man gana
neesu dar nusprendus galutinai, kurį megzt, nei siūlų dar neturiu, bet va šitas patinka:
http://show.7ya.ru/p...?...627391&ob=0
tik kad jo kaklas toks atviras, o man uždaresnio norėtųsi, nes tuoj rudenį kimba į gerklę
O tokio, kad jau idealiai tiktų ir patiktų, tai dar neradau.
Papildyta:
Dar toks nieko
http://show.7ya.ru/p...?...627392&ob=0
toks, tik kad ilgesnis būtų:
http://show.7ya.ru/p...?...627418&ob=0