Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(Latina @ 2007 07 24, 15:17)
Oho kiek cia pagyru prirasyta wub.gif  wub.gif LABAI ACIU visoms  blush-anim-cl.gif  notworthy.gif
Mindira, gi mieste naturalu dydi pamatysi mirksiukas.gif
Na gal pavyks cia foto idet didesne
woooow..pavyko clap.gif  clap.gif

Spalvytes labai graziai suderinai ir ant tos bliuzeles pritaikyta thumbup.gif O kaklui papuosala nusinerei ar kaip nors kitaip sukurpei? Labai graziai visas komplektas atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Latina @ 2007 07 24, 14:44)
Gal dabar rodys
Foto

Nuostabu wub.gif ir spalvos kaip fainai suderintos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2007 07 24, 17:58)
nu kur jau as cia pamatysiu  lotuliukas.gif nebent centre gyveni ir daznai vaikstai  lotuliukas.gif

labai grazu, ir spalvytes taip puikiai suderinai  thumbup.gif ir dar prie kakliuko ta pasidarei ane? bigsmile.gif

Gyvenu ne centre, bet ten tikrai dažnai bunu mirksiukas.gif
Prie kaklo irgi pati pasidariau ax.gif biggrin.gif Nes siaip kazkokiu karoliu su geltonumu be sansu nusipirkt, o ruda man nelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Latina @ 2007 07 24, 14:10)
Niu dabar jau galiu pasirodyt, kur typo kartu su Sraunium nerem, sugunde ji mane ir paliko doh.gif  lotuliukas.gif

aaa, nu čia dabar? Nepalikau, nespėjau dar praeitos suknelės baikt, mergina į kurortus išlekia ir maniškis darbelis liko šiek tiek antram plane. ax.gif Pasirodysiu kai jau baigsiu. A tavo darbelis tikrai super atrodo wub.gif (retai dalinu komplimentus, bet jei parašau, reiškias tikrai tikrai patiko 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(RedMa @ 2007 07 24, 18:12)
Spalvytes labai graziai suderinai ir ant tos bliuzeles pritaikyta  thumbup.gif O kaklui papuosala nusinerei ar kaip nors kitaip sukurpei? Labai graziai visas komplektas atrodo  wub.gif

Ne neriau, bet mezgiau..toks ir pauosaliukas, perliukai tik ideti ir vsio mirksiukas.gif
aciu visoms labai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sraunius @ 2007 07 24, 19:56)
aaa, nu čia dabar? Nepalikau, nespėjau dar praeitos suknelės baikt, mergina į kurortus išlekia ir maniškis darbelis liko šiek tiek antram plane.  ax.gif Pasirodysiu kai jau baigsiu. A tavo darbelis tikrai super atrodo  wub.gif (retai dalinu komplimentus, bet jei parašau, reiškias tikrai tikrai patiko  4u.gif )

clap.gif clap.gif clap.gif ir Sraunius atsirado drinks_cheers.gif Labai lauksim taves pasirodant biggrin.gif ir ACIU uz komplimentus, tikrai vertinu blush2.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Latina: 24 liepos 2007 - 22:00
Latina nors orginalo tas modeliukas man toks neisskirtinis atrode bet taviskis tikrai jam neprilygsta super gerai parinktos spalvos ir toks skoningas blizgesiukas idetas (jei akys neapgauna) tikrai labai grazu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

Kažkaip nelabai man sekasi su to rožinio priekiu g.gif
Latina, tai tu jį kartu su nugara mezgi? Aš jaučiu jau priekio kiek numezgiau nuardysiu, nes man tas platinimas gaunai labai jau trikampiškai doh.gif norėtųsi apvaliau ax.gif gal reikia po daugiau akių pridėt? unsure.gif o aš tik po vieną kiekvienoj eilėj mastau.gif kaip tu darai, Latina?
Atsakyti
QUOTE(kristi3d @ 2007 07 25, 06:28)
Latina nors orginalo tas modeliukas man toks neisskirtinis atrode bet taviskis tikrai jam neprilygsta super gerai parinktos spalvos ir toks skoningas blizgesiukas idetas (jei akys neapgauna) tikrai labai grazu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Man ir originalas labai grazus buvo, bet mano tikrai nelabai panasus i originala gavosi, na as taip ir maniau, nes spalvos buvo kelios skirtingos, o ne viena, o be to, visada benerdama/bemegzdama visada kazka savo sugalvoju ir pakeiciu mirksiukas.gif
Tas rudas siulas tikrai su blizgesiu, man tas siulas labai patiko, dar buvo toks pat auksinis, bet galvojau kad per daug paskui blizgesiu biggrin.gif
Aciu tau labai notworthy.gif
Papildyta:
QUOTE(Mexxica @ 2007 07 25, 07:09)
labas rytas  4u.gif

Kažkaip nelabai man sekasi su to rožinio priekiu  g.gif 
Latina, tai tu jį kartu su nugara mezgi? Aš jaučiu jau priekio kiek numezgiau nuardysiu, nes man tas platinimas gaunai labai jau trikampiškai doh.gif  norėtųsi apvaliau  ax.gif  gal reikia po daugiau akių pridėt?  unsure.gif o aš tik po vieną kiekvienoj eilėj mastau.gif kaip tu darai, Latina?

Su tokiu apvaliu priekiu mezgu jau ne pirmą megztinuką, tai as ir karto pridėjau akių tiek, kad būtų daugiau nei vien nugarai, daugiau kiekvieną eilutę praplatinau +3akys (kelias eilutes taip), vėliau +2akys, vėliau +1 akis. Tai ir gaunasi apvalus kampelis. Mezgu iki pazastu is karto abu priekius ir nugara, kad nebutu sonuose siules.
O kokiu rasteliu megsi tas kvarbatkeles (aplink megztinuka)?
Atsakyti
o gal gali imest fotke kaip atrodo? g.gif o mezgi virbalais su valu?
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2007 07 25, 09:36)
o gal gali imest fotke kaip atrodo?  g.gif o mezgi virbalais su valu?

Jo, su valu. Idedu foto, bet ten jau megsiu prieki, valas truputi lenkia, tai ne visai gerai vaizdas matosi.
user posted image
Atsakyti
idomiai thumbup.gif nebuciau taip sumascius blush2.gif blush2.gif biggrin.gif taip sudetingai atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2007 07 25, 10:21)
idomiai  thumbup.gif nebuciau taip sumascius  blush2.gif  blush2.gif  biggrin.gif taip sudetingai atrodo  doh.gif

Sudetinga tik matuot ar viskas gerai, o siaip tikrai visai lengva mirksiukas.gif
Atsakyti