Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

As siandien visa diena jau suku plana chuligana kaip cia ta suknele pradet greiciau doh.gif galvoju reik eit nepanaudotus siuliukus apsikeist i tinkamus ir pradet ieskot tinkamu gelyciu schemuciu tik gaila savo CD su visokiom schemom paskolinau tai kaip be ranku jauciuosi neturiu kur ieskot tu schemu verysad.gif
Atsakyti
Sveikos hi.gif

Žiūriu čia mane apšnekinėjat lotuliukas.gif

QUOTE(Latina @ 2007 07 28, 16:06)
manau ne tik kaspinas tongue.gif Vyrai ne i kaspinus ziuri lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

teisybė, aš čia naiviai galvojau, kad į kaspiną flirt.gif iš tikrųjų į tai, ką po tuo kaspinu rišu hihihi.gif blush2.gif

jau pabaigiau priekį savo megztuko yahoo.gif dabar pradėsiu rankoves assa.gif kaip kitom sekasi?
Atsakyti
as tai siandien bandziau storojo burbulus megzti doh.gif gaunasi jie neblogi, nera baisiai sudetinga, tik siulai biski per stori, tai reiks susisukt plonesnius, o ir megsiu su kokiais 6 numerio virbalais g.gif
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2007 07 30, 19:25)
as tai siandien bandziau storojo burbulus megzti  doh.gif gaunasi jie neblogi, nera baisiai sudetinga, tik siulai biski per stori, tai reiks susisukt plonesnius, o ir megsiu su kokiais 6 numerio virbalais  g.gif

Nu ir kaip, ar panašūs kaip nuotraukoj gaunasi ? ax.gif kuriuo čia raštu mezgei?
Aš manau per šia savaivaitę gal priartėsiu prie to savo rožinio pabaigos, ir tada kitą sav. jau pirksiu siūlus šitam burbuliui 4u.gif
Atsakyti
nu as is vienos akies padariau 5 ir paskui sumezgiau vel tas 5, siaip dar nedariau kad burbulas prie burbulo, tik pabandziau kaip graziau atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2007 07 30, 16:20)
Sveikos hi.gif

Žiūriu čia mane apšnekinėjat  lotuliukas.gif
teisybė, aš čia naiviai galvojau, kad į kaspiną flirt.gif iš tikrųjų į tai, ką po tuo kaspinu rišu hihihi.gif  blush2.gif

jau pabaigiau priekį savo megztuko yahoo.gif dabar pradėsiu rankoves assa.gif kaip kitom sekasi?

As dabar megziu tas škvarbatkes lotuliukas.gif Bet ne toks gaunasi kaip as noreciau, kazkoks mano rastas levas verysad.gif mezgu kaip visada, vienodai, o jis sukasi i viena puse ir visai nesitampo kaip kad visi..na bet istaisysiu sia klaida kaip nors mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mindira @ 2007 07 30, 16:25)
as tai siandien bandziau storojo burbulus megzti  doh.gif gaunasi jie neblogi, nera baisiai sudetinga, tik siulai biski per stori, tai reiks susisukt plonesnius, o ir megsiu su kokiais 6 numerio virbalais  g.gif

jauciu ir as jungsiuos, bet veliau, gal rudeni, dabar turiu planu kitiems darbeliams, baisiai noriu arba sukneles arba sijono bigsmile.gif
Atsakyti
Nu tai spesi prisijungt,kol mes pradesim ji megzt biggrin.gif biggrin.gif
as tik siandien paziurejau su kokiais virbalais geriau ir koks rastelis ax.gif
o siaip tai pradesiu gal uz poros savaiteliu g.gif
Atsakyti
na o as vakar uzbaigiau vaiko nmegztinuka, dabar dar viena darbeli reikia pabaigti kad be sazines grauzimo galeciau sau nert
Atsakyti
QUOTE(kristi3d @ 2007 07 30, 17:06)
As siandien visa diena jau suku plana chuligana kaip cia ta suknele pradet greiciau  doh.gif galvoju reik eit nepanaudotus siuliukus apsikeist i tinkamus ir pradet ieskot tinkamu gelyciu schemuciu tik gaila savo CD su visokiom schemom paskolinau tai kaip be ranku jauciuosi neturiu kur ieskot tu schemu  verysad.gif

kristi3d, labai patinka suknelė, kurią pasirinkai nerti. Gal ir aš prisijungčiau g.gif Iš kur ėmei nuotraukas? Gal jau žinai, iš kokių siūlų nersi?
Neseniai buvau vestuvėse, kur moteris vilkėjo lygiau tokią pat suknelę, tik be kaspino. Tos gėlytės-žvaigždės nertos iš dviejų rūšių siūlų. Vieni pnašūs į Maxi, tik plonesni, kiti - su blizgesiu. Deja, nuotraukų neturiu.
Atsakyti
Gal zinot, kur rasti sito megztuko aiskesne schema? Lanzdzioju ir nieko geriau nei turiu nerandu verysad.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RedMa: 31 liepos 2007 - 13:01
As va irgi siaip ne taip uzbaigiau dar ziema pradeta megstini sau, dabar dar mazajam liemene reikia padaryti. Labai norejau pasirodyti, bet deja, negaliu ieiti i savo internetinius albumus verysad.gif Bet gal kaip nors dar iseis
Atsakyti
QUOTE(RedMa @ 2007 07 31, 12:57)
Gal zinot, kur rasti sito megztuko aiskesne schema? Lanzdzioju ir nieko geriau nei turiu nerandu  verysad.gif
user posted imageuser posted image

O tai kas cia neaiskaus? g.gif
Atsakyti