Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(Jūružė @ 2007 08 03, 12:40)
Kakošėlio mamka, o tas turkio spalvos nertinis iš atskirų saulučių, ar išvien mezgasi? Nu nepagaudu kai jos jungiasi, čia gal kaip airiškam nėrime?

Aš tai iš atskirų gėlyčių jungiu vieną su kita kaip airiškame nėrime, rankoves ištisas dariau, bet jungsiu airišku rolleyes.gif
Atsakyti
kristi3d, paziurinejau ir zinai, man visgi atrodo, kad paskutine eile tu i tema pavarei thumbup.gif , geriau paziurejus, manau tik ten tu spurgeliu tetruksta smile.gif dabar reikia nusipiesti schemute ir varyt smile.gif
tik as nezinau kokiu siulu cia tam mezginukui pirkt..
Atsakyti
Kristi3d tavo gėlytė labai panaši.Tik lyg vienos eilutės trūktų ,originale antra eilutė,neskaitant pačio vidurėlio,yra kažkokia retesnė.
Atsakyti
Raportuoju savo pasiekimus pioneer.gif pirma eilute nuneriau 6 pyneles kilpu grandinele tada 20 stulpeliu su 1 uzm. antroj eilej ir trecioj 2 pyn.k. ir i kas antra aki zema stulp. 4 eile: 4stulp su 3 uzm. sunerti i viena ir 5 pyn.k. tarpas o taliau tai taip kaip ir pas visas biggrin.gif o paskutine eilute sumaniau taip: darau taip kaip man iseina be "danteliu" tai tose eilese kur prie ko nors jungsis tai pyneles uzstos o tose eilese kur prie krasciuku bus tai papildomai zemais stulpeliais su pyneliu intarpais apnersiu g.gif tikiuosi
o cia rezultatai vaizdziai
user posted image
ne kokia kokybe bet gal kas nors bus matyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(111dalia @ 2007 08 03, 17:28)
Kristi3d tavo gėlytė labai panaši.Tik lyg vienos eilutės trūktų ,originale  antra eilutė,neskaitant pačio vidurėlio,yra kažkokia retesnė.

o man atrodo kad per daug viena eile, i pirma stulpeliu su uzmetimu tema reikia nerti tuos trikampiukus.. nebedaryt kilpuciu eiles. ax.gif
Atsakyti
tiesa as tai pasirinkau populiariausius maxi lotuliukas.gif storesniu kazkaip ne nesinori
Papildyta:
Man su kilpuciu eilute graziau tie "trikampiukai" issidesto
Atsakyti
kristi3d, smile.gif gerai atrodo, manau kad mazas nukrypimas nuo originalo tik i nauda iseis smile.gif
bet as vis klausiu ir klausiu, man nieka snetaskao, doh.gif is kokiu siulu nerti zadi?

Papildyta:
O as bandysiu ieskoti kokiu kitokiu turbut, noriu kad siek tiek sunkiau krentantys butu smile.gif sunku papaskaoti, turiu viena bliuskute juoda tai ten siuliukai tokie labai graziai gulantys,labai noreciau kazka panasaus rasti.. smile.gif ir dar reikes iskart balto siulo per liemeni nerimui nusipirkti..
Atsakyti
QUOTE(kristi3d @ 2007 08 03, 18:01)
o cia rezultatai vaizdziai

as tik manau reikejo dar sukabinti tau daugiau, ne vien du , o po tris kampukius, ir paskui kai jau nersi ta ilgaja nertaja juosta tada sujungsi visus tris 4u.gif nu gal aiskiai as cia g.gif
nes ziuriu kitaip gal per dideles skyles gausis g.gif

nu einu paziuret ta originala, gal ten tokios skyles tures buti blush2.gif
Papildyta:
ai cia visai nereikejo ju jungti, uztat ir kalbat apie airiska nerima lotuliukas.gif o as nesupratau doh.gif prie ko gi jis cia lotuliukas.gif
Atsakyti
as pagal orginala ziurejau tai ten sonai po du sukabinti tai ir as taip padariau o toliau bus matyt eigoje ax.gif savaime suprantama nukrypimai nuo orginalo bus ir yra neisvengiami bet taip tik smagiau mirksiukas.gif

o kas liecia siulus tai as "sunkesniu" nelabai norejau nes pagalvojau kad labai "sukris" ir nesimatys viso grozio wub.gif
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif
Gal žinot,kaip megzti tokį megztuką? Kaip padaryti tuos trikampėlius? Įsivaizduoju, kad sudėtinga neturėtų būti blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Rutulia - o iš kur gavai su rusišku parašymu, aš tai vat tokį aprašymą turiu

user posted image
Atsakyti
Koks paprastutis ir mielas wub.gif Kai baigsiu dabartini, begsiu sitam siulu ieskot cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white:): 04 rugpjūčio 2007 - 16:12