Įkraunama...
Įkraunama...

Pašalinti kiaušintakiai, kiaušidės

Kol dar nesulaukiau skambucio is ligonines, noreciau cia esanciu paklausti, kurioje pilvo vietoje pjauna? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 04 14, 15:27)
Kol dar nesulaukiau skambucio is ligonines, noreciau cia esanciu paklausti, kurioje pilvo vietoje pjauna?  4u.gif

trys skylutes-viena bamboje, o kitos dvi aukstyje sulig dubens kaulu iduboje pilvo srityje,vienoje ir kitoje puseje. visos apie dvieju cm tik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 04 15, 05:18)
trys skylutes-viena bamboje, o kitos dvi aukstyje sulig dubens kaulu iduboje pilvo srityje,vienoje ir kitoje puseje. visos apie dvieju cm tik  4u.gif

Cia vienas budu - laparoskopijos, bet sake, gali ir kitaip nuspresti ar prireikti, tai idomu, ties kuria vieta pjautu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 15 balandžio 2011 - 08:40
RositaK, jums iki operacijos buvo darytos 4iui, kaip suprantu, po kurio laiko, po operacijos darete ivf? 4u.gif Situose reikaluose esu zalia, zalia...
Atsakyti
Dar nelabai suprantu, kas yra ivf su snaigiukais? 4u.gif
Atsakyti
Radau stai toki filmuka... http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 04 15, 09:28)
Cia vienas budu - laparoskopijos, bet sake, gali ir kitaip nuspresti ar prireikti, tai idomu, ties kuria vieta pjautu.

dar yra histeroskopija, kur nieko nepjauna, o vaginaliniu budu gimdoje sutvarko ''negerusw dalykus'' 4u.gif
laparoskopija darem po 4IUI ir 3IVF, ir tai savo iniciatyva. paskui pasalinom kiausintakius ir darem 4IVF.
IVF su snaigiukais kai mes vadinam yra IVF su saldytais embrionais, kai ''sviezio'' IVF metu gauti pertekliniai embrionai uzsaldomi idant nepasisekus procedurai (netapus nestuke.gif ) juos butu galima atsildyti ir bandyti pastoti su saldytais embrionais, idant nereiktu stimuliuot moters ir vel visa procedura is naujo daryti 4u.gif
kada suzinosi kada operuojies? ir pas ka? 4u.gif
Atsakyti
Aciu, RositaK, uz issamius paaiskinimus. 4u.gif
Dvieju savaiciu begyje turi paskambinti is ligonines, pakviesti aptarimui. Ne LT as, tai gyd pavarde nieko nesakys. 4u.gif Parasysiu, po susitikimo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2009 03 30, 10:53)
Labas,
Nepergyvenk taip labai. Nors zinau,kad tokie zodziai nepades. Sunku,bet aciu dievui tu esi gyva sveika, gali dziaugtis savo vaikuciu. Juk jei salino kiausides,tikrai tai dare gelbedami tavo gyvybe. Zinau ka kalbu, turiu problemu su kiausidem kas pusmeti tikrinuos vis.Pries2metus operavo ir nezinojau ar tik cista ispjaus ar visa salins. Kol kas viskas gerai, as taip pat geriu hormonus.
Stiprybes tau

Sveiki, o kokius hormonus geriate ?
Atsakyti
QUOTE(viso? @ 2009 03 29, 16:17)
išgyvenu baisų dalyką. man pašalino abi kiaušides. Labai skaudžiai tai išgyvenu. dabar naudoju hormonus. Tačiau svarbiausia tai, kad negaliu susilaukti antro vaikelio. Man dar nėra 30 metų.

šiaip klausimas kokia priežastis buvo? Kad pašlino iš karto abi...

pavyzdžiui mano vienai pažystamai pašalino visą gimdą dėl miomų....
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2011 12 09, 16:54)
šiaip klausimas kokia priežastis buvo? Kad pašlino iš karto abi...

pavyzdžiui mano vienai pažystamai pašalino vis gimdą dėl miomų,,,....

ir pas mane abiejose buvo vienos cistos
Atsakyti
QUOTE(viso? @ 2009 03 29, 17:17)
Sveikos,
išgyvenu baisų dalyką. man pašalino abi kiaušides. Labai skaudžiai tai išgyvenu. dabar naudoju hormonus. Tačiau svarbiausia tai, kad negaliu susilaukti antro vaikelio. Man dar nėra 30 metų.
gal kam iš jūsų atlikta taip pat tokia operacija ? Norėčiau pasidalinti patirtimi.
Lauksiu žinučių...

Labas, norejau pasidalinti savo patirtimi.. galbut tuomet suprasi kad tau labai labai pasiseke, man 25 m, visai neseniai kiausideje aptiko darini, operavo, pasalino kiauside, tyrimai parode kad darinys buvo itin pikytbinis ir agresyvios eigos ir... nebuvo kito kelio tik salinti viska.. viska... negana to, dabar atlieku sunkias chemoterapijos proceduras, seimos dar nespejau sukurti ir vaiku neturiu, o jau taip norejau... dabar atrodo kad visas gyvenimas sugriuvo, tad noriu pasakyti, buk laiminga augindama savo vaikeli ir dziaukis gyvenimu, nes kai galvojame kad man dabar labai blogai, nesusimastome kad su kokiomis nepavydetinomis situacijomis susiduria kitos moterys. Stiprybes..
Atsakyti