Įkraunama...
Įkraunama...

Kur nupirkti kokybišką žaisliuką šuniukui?

nu reiks ieškot čia aprašytų žaisliukų,nes mūsiškis basetas supurškina visus per kelias minutes:)),nors vieną žaislą-medžiaginį Barnį,pirktą iš ladbaryno, turi beveik penkis metus- gal todėl,kad tas "kalbantis":))) ,nulaižo jį ir nešiojasi isikandęs, turbūt mano,kad gyvas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nessta @ 2007 06 26, 02:12)
O as savo suniukui nupirkau is tomas filips zaisla. Ir tikrai labai ilgai laiko... ten toks tipo "hantelis".Jau du metus turim..  tongue.gif .O ir sunis didelis  biggrin.gif

Mes saviškiui irgi tokį buvom nupirkę. Labai jam patiko, kol grojo. Kai nustojo grot, tai dabar išvis su juo nebežaidžia. Ir tai yra vienas iš nedaugelio jo nesugriaužtų žaislų lotuliukas.gif
Visi tie kamuoliukai su spygliukais ir be jam labai patinka, ir ypač iki tol, kol cypia. Tada visas patenkintas laksto ir groja (net ėst nebenori tuo metu) lotuliukas.gif Bet neilgai tegroja, kažkaip iškrenta tos "pypynės"... Po kurio laiko neatlaiko ir siūlės. Tada labai nusiminęs būna...
Virvių tai niekada neperkam, nes sudrasko į skutelius.
Kažkada buvom pritaikę teniso kamuoliukus, bet po to pradėjo gremžti tą pūkelį nuo jų blink.gif Tai pabijojom, kad neprirytų ir atėmėm.
Atsakyti
mes savo shunytei nupirkom toki gumini zalia eziuka, tai dar dabar, po puses metu, jis visdar yra atsimenamas biggrin.gif ir net nesudraskytas, kas keisciausi, tik snukutis nuplestas.ta guma tokia gan stora, suniui sunkoka ja perkrimsti, be to zinau 3 zmones kurie savo sunims lygiai tokius pat eziukus pirko ir nesiskunde kad nepatvarus, o ju sunys dideliu veisliu bichai yra ;0 siulau ir jums tokiu paieskot ^^
Atsakyti
QUOTE(Ice_Cold @ 2007 08 31, 02:22)
mes savo shunytei nupirkom toki gumini zalia eziuka, tai dar dabar, po puses metu, jis visdar yra atsimenamas biggrin.gif ir net nesudraskytas, kas keisciausi, tik snukutis nuplestas.ta guma tokia gan stora, suniui sunkoka ja perkrimsti, be to zinau 3 zmones kurie savo sunims  lygiai tokius pat eziukus pirko ir nesiskunde kad nepatvarus, o ju sunys dideliu veisliu bichai yra ;0 siulau ir jums tokiu paieskot ^^

Maniškiai tokį skuramtė per penkiolika minučių į skutelius... prisiėdė to plastiko... netiko schmoll.gif
Atsakyti
Gera temute 4u.gif
Maniske dar tik 3 menesiu , bet dantukai kaip ylos ir lenda visur kiaurai .... pirkom toki kaula, klausiau ar nesusigraus, sake , kad ne . Ana diena ziuriu , kad baigia visa nuzievinti, atemiau ir ismeciau . Pikta pasidare , kad meluoja , geriau patartu gera , nesvarbu kiek jis kainuos , svarbu , kad laikytu .
Gal internetu galima isigyti koki zaisliuka -patvaru ir gera ax.gif
Gal kas zinot ?
Atsakyti
QUOTE(Perry @ 2012 01 26, 23:16)
Gal internetu galima isigyti koki zaisliuka -patvaru ir gera  ax.gif
Gal kas zinot ?
Gerų atsiliepimų apie "kong" firmos žaislus esu girdėjusi. Sako kad patvarūs. Na maniškė, nelabai griaužia, tai turim vieną kong'ą , gerai besilaikanti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Perry @ 2012 01 27, 00:16)
Gera temute  4u.gif
klausiau ar nesusigraus, sake , kad ne . Ana diena ziuriu , kad baigia visa nuzievinti, atemiau ir ismeciau . Pikta pasidare , kad meluoja , geriau patartu gera , nesvarbu kiek jis kainuos , svarbu , kad laikytu .
Gal internetu galima isigyti koki zaisliuka -patvaru ir gera  ax.gif
Gal kas zinot ?

Su tais pardavėjais taip jau yra smile.gif Nepamiršiu kai vienoje CACIB parodoje man bandė įsiūlyti vieną žaisliuką su pažadais, kad jis nesugraužiamas, kai pas mane namie mėtosi du tokie patys visiškai sugraužti. Žiūriį į akis pardavėjas ir aiškina, kad tai neįmanoma, juolab prancūzų buldogui. doh.gif

Šiaip, aš irgi rekomenduočiau Kongo firmos žaislus. Tik maniškiams jie nelabai patinka, nes... sunkiai pasiduoda naikinimui lotuliukas.gif
Atsakyti
Dievaži, mano bavariukė irgi žaislų neturi...Ir visai nesvarbu ar pirksi Kikoje, ar išgirtus žaislus parodų metu, - vis tiek ilgiau 20-40 minučių žaislas "negyvens". Kaip taisyklė, - kuo pardavėjas labiau įtikinėja, kad žaislas patvarus, - tuo greičiau jį pribaigia. Nežinau, kokiems šunims padaryti šie žaislai, - nebent tokiems, kurie nežaidžia...

Tai kokios firmos žaislus pirkti šuniui? schmoll.gif doh.gif ... ar taip iki gyvenimo galo su plastikiniu buteliu dantyse ir vaikščios?

Nesitikiu nupirkti žaislą, kuris tarnautų metus laiko, pakaktų, kad bent mėnesį atlaikytų... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kennel_Eolo_arfa: 27 sausio 2012 - 11:03
Mano supratimu dauguma žaislų skirti ne graužimui, o žaidimui kartu su šeimininku. Išvis geriausia, kai žaislai "atsiranda" tik esant šeimininkui, o ne mėtosi betkur ir betkada pasiekiami. Ką daugiau šuo vienas gali darytu su "žaislu" jei ne graužti? Ridinėti nosim kamuoliuką po kambarį pirmyn atgal?
Net ir su tuo pačiu kongu negalima palikti vieno šuns be priežiūros. Nes jie nėra neįveikiami, tikrai atsirastų šunų, kurie užsiazartinę ir kongą įveiks.
Nemažai jau mačiau iš skrandžių traukiamų įvairiaspalvių žaislų..
Jei norite vieną šunį palikti su žaislu, geriau rinkitės kramtalą, kuris ir skirtas sukramtyti.
Atsakyti
Ką daugiau šuo vienas gali darytu su "žaislu" jei ne graužti?

Kiek metų gyvenu su italų kurtais, tai jie žaislus įsikanda ir nešiojasi arba bando vienas iš kito atimti, pasiguldo juos į guolį. Šie šunys žaislų negraužia.

Skirtingi šunys, - skirtingas ir žaislų likimas.
Atsakyti
QUOTE(kennel_Eolo_arfa @ 2012 01 27, 11:58)
Dievaži, mano bavariukė irgi žaislų neturi...Ir visai nesvarbu ar pirksi Kikoje, ar išgirtus žaislus parodų metu, - vis tiek ilgiau 20-40 minučių žaislas "negyvens". Kaip taisyklė, - kuo pardavėjas labiau įtikinėja, kad žaislas patvarus, - tuo greičiau jį pribaigia. Nežinau, kokiems šunims padaryti šie žaislai, - nebent tokiems, kurie nežaidžia...

O tai ir juodus kongus jusiske sudrasko?
Pas mane viena klijente buvo, tai irgi bavariukas zaislus nudobia speriai...bet kongu dar nesiryzo pirkti..tokius pusetinus kamuolius vis rinkdavosi.
Mano vidutinio pajegumo 7 kg mixas, toks truputi ale "dzekiskas", tai dauguma pigiu zaisliuku staigiai "striuskem" paleidzia, bet turim lateksini gyvuna-kamuoli is kikos, tai to kazkaip neiveikia, nors pacia uodega kruminiais dantukais gremzia.
Dar tiems sunims-zaislu zudikams virves neblogai sueina...uzima laiko kol jas isardo.
Atsakyti
As isigijau konga, kai ju Lietuvoj dar nepardavinejo. Suo grauzia jau daugiau nei 5 m, prekine isvaizda prarado, bet dar gyvas. Visi kiti pirkti zaislai nepasiteisino absoliuciai, tai as ir nustojau juos pirkusi. Kartais del ivairoves pati kokias virves sumazgioju ir atiduotu sudraskymui.
Kiek teko skaityti viename JAV forume, tai nedaug sunu sugeba juodus tinkamai parinkto dydzio kongus iveikti greitai. Tik vieno suns seimininke prisipazino, kad jos suo per 20 min iveike ji, visi kiti pasidziaugia ilgiau ar trumpiau. Kaip patvarus, be kongo, dar buvo ivardinti goughnuts, bet ju gauti Europoje sunkiau.
Deja ne visiems sunims kongai patinka, gal per kieti, gal neidomu, nes neina sunaikinti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tati: 27 sausio 2012 - 20:24