Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: l/d "Pagrandukas"

laba
mes nuo pirmadienio eisime i aguoneliu grupe.Siandien mazius buvo pasidairyti su MB,sake patiko,reikejo krapstyti lauk bigsmile.gif Tikiuosi taip ir toliau bus.Zadu pirma diena pabuti su juo kelias valandas,o paskuipalikti iki pietu jei viskas ok.Sake kad i trecia diena jau ir pietu reiktu miegoti palikti.
Gal yra lankanciu,pasipasakokit rolleyes.gif
Atsakyti
Mes irgi pirmadieni i lopesi. Siandien minejo direktore kad berniukas ateis naujokas- turbut jusiskis. Mus irgi zadejo i aguoneliu grupe rasyti. Bet uzsiraseme i Kiskuciu, nes norejome su didesniais vaikuciais draugauti. Musu aukletojos Aldona bei Giedre. Nezinau kuri yra kuri - bet viena man laaabai patiko( plonesne ax.gif ) , kita ( stambesne) - sedejo susiraukusi kazko tais.

Manoji kiskute labai gerai jautesi grupeje....tik pazadejus saldaini iskeliavom namo biggrin.gif Tikiuosi draugaus su grupiokais ir neskriaus jos, nes maziausia grupeje bus pagal amziu
Atsakyti
Maniskis grupeje taip pat maziausias,nors skirtumai ten nera dideli.Aisku pirma diena dar taip atsargiai viska stebejo,kazkiek pavalge,nors tiesa sakant truputi daugiau aukletojos demesio tikejausi kaip naujokeliui ax.gif Jei viskas taip ir toliau tai bus neblogai,nors antroji aukletoja sake kad bus visokiu dienu.Sita tokia gyvybinga (Laima),radau vaikucius sokancius ir dainuojancius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2009 03 02, 13:06)
Maniskis grupeje taip pat maziausias,nors skirtumai ten nera dideli.Aisku pirma diena dar taip atsargiai viska stebejo,kazkiek pavalge,nors tiesa sakant truputi daugiau aukletojos demesio tikejausi kaip naujokeliui  ax.gif Jei viskas taip ir toliau tai bus neblogai,nors antroji aukletoja sake kad bus visokiu dienu.Sita tokia gyvybinga (Laima),radau vaikucius sokancius ir dainuojancius thumbup.gif

As siandien savaja vel krapsciau namo thumbup.gif ...Aukletoja rekomendavo pirmom dienom iki pietu palikti. Tai palikau iki 12val viena ir jokiu bedu nebuvo. Valge tiesa mazai, nes nebuvo kada - reikejo aplinka isitirti, zaislus paciupineti ir pan. Aukletoja Giedra labai patiko - atvira, daug klausineja apie vaika, pati laiko mazyte arciau saves ir vyresnius vaikus papraso saugoti ir globoti naujoke, neuzgauti ir pan. Visgi 3m vaiku judrumas didesnis nei 2metuku neturincios mazges.....
As pavelavau i muzikos mokytojos vizita - sake kad pas mus taip pat buvo linksma thumbup.gif
Rytoj eisime pas kita auklyte ir ziuresime kaip su ja seksis draugauti smile.gif
Atsakyti
Mes jau miegojom pietu siandien,nors tik trecia diena.Leksiu ziuretikaip kas.
Tik klausimas-o kodel vaikai i lauka neina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2009 03 04, 16:43)

Mes sai savaite dar nemiegosime, nors noras yra labai didelis. Bet aukletojos rekomendavo neskubeti, kad "neperdegtu". Ispudziu ir tai iki ausu.
Maciau darzelinukus lauke ne viena diena, o lopselinuku neveda nes orai ne patys geriausi. Beto 1 zmogui suvaldyti 14maziuku nera paprasta, jau vien aprengti juos uztrunka...vieni sukaista, kiti dar neapsirenge. Kai maziau rubu, manau kad iseis i lauka pasivaikstineti.. smile.gif
Atsakyti
Del miegojimo,tai mum pati aukletoja sake kad trecia idena jau palikti g.gif nezinau ar gerai,pamiegojo jis sake1.5val paskui jau nebenorejo.Gal isigando pabudes.Blogiausia man,kad jis nedavalgo ten.Visko ka duoda nesuvalgo,pats nelabai moka,reikia kad padetu,nezinau kaip ten iseina jiems.Bet namo pareina kaip smakas ir net verkia kaip valgyti ir gerti nori unsure.gif
Siandien jau su asarom palikau,sunku verysad.gif Tikiu kad apsipras.
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2009 03 05, 12:45)
Del miegojimo,tai mum pati aukletoja sake kad trecia idena jau palikti g.gif nezinau ar gerai,pamiegojo jis sake1.5val paskui jau nebenorejo.Gal isigando pabudes.Blogiausia man,kad jis nedavalgo ten.Visko ka duoda nesuvalgo,pats nelabai moka,reikia kad padetu,nezinau kaip ten iseina jiems.Bet namo pareina kaip smakas ir net verkia kaip valgyti ir gerti nori unsure.gif
Siandien jau su asarom palikau,sunku verysad.gif Tikiu kad apsipras.

Del valgymo- mums tas pats. Namuose sluoja viska ka mato.
Ten nelabai valgo, bet sake persilaus. Pamakaluoja sriubos lekste, pazvejoja koki makarona tuom ir baigiasi. Antra patiekala irgi kaip kada. Aukletojos pas mus pamaitina, kas nevalgo patys. Prieina prie kiekvieno vaiko ir sukisa viska, kas leksteje. Vaikai ten jau isnagleje, patys ir nevalgo- zino kad sumaitins, tereikes tik nuryti biggrin.gif Pusryciams sake koses siandien jau ragavo. Pati ragavau maista- man skanu buvo...Turetu iprasti prie riezimo - gi tik 4 diena kaip vaikai pateko i nauja aplinka.
Mano mergina labai daug geria- tai as aukletojoms pasakiau kad paduotu kokio skystimo kai praso.
Mes sveriame 16kg, tai jeigu nukris kazkiek svoris - nieko blogo. Jeigu labai prades kristi- reikes vitaminu duoti, padides apetitas. Beto, kai pasiziuriu i grupes vaikus, visi ploni, liekni...Sako kad visu vaiku svoris pakrenta darzelyje...

Aukletojos man sake, kad vaikai savo turi "atverkti". Vieni vaikai anksciau, kiti veliau..na buna kad ir neverkia. Musu aukletojos Aldona bei Giedre stengiasi is karto sudominti vaika kai atvedu...tuoj sportuoti, pili statyti, paklausia kaip miegojo, kaip jauciasi...Atrodo atmosfera nebloga....

Atsakyti
Sveikos mamytes. Savo maziuka i Pagranduko darzeli vedu jau 3m. Esu labai patenkinta gal ne tiek darzeliu kiek jame dirbanciom mano vaiko auklitojom. Mano Vaikas lanko kiskeliu grupe,o ten dirbancios auklitojos Giedra ir Aldona bei auklyte Vanda yra labai super. Todel savo vaika tikrai nebijojau palikt su jom nei pacia pirma diena kai nuvedziau,nei dabar. Tiktai nesiskundziu jo prieziura. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidutex @ 2009 02 27, 14:56)
Mes irgi pirmadieni i lopesi. Siandien minejo direktore kad berniukas ateis naujokas- turbut jusiskis. Mus irgi zadejo i aguoneliu grupe rasyti. Bet uzsiraseme i Kiskuciu, nes norejome su didesniais vaikuciais draugauti. Musu aukletojos Aldona bei Giedre. Nezinau kuri yra kuri - bet viena man laaabai patiko( plonesne  ax.gif ) , kita ( stambesne)  - sedejo susiraukusi kazko tais.

Manoji kiskute labai gerai jautesi grupeje....tik pazadejus saldaini iskeliavom namo biggrin.gif Tikiuosi draugaus su grupiokais ir neskriaus jos, nes maziausia grupeje bus pagal amziu

Atsakyti
QUOTE(Vaidutex @ 2009 02 27, 14:56)
Mes irgi pirmadieni i lopesi. Siandien minejo direktore kad berniukas ateis naujokas- turbut jusiskis. Mus irgi zadejo i aguoneliu grupe rasyti. Bet uzsiraseme i Kiskuciu, nes norejome su didesniais vaikuciais draugauti. Musu aukletojos Aldona bei Giedre. Nezinau kuri yra kuri - bet viena man laaabai patiko( plonesne  ax.gif ) , kita ( stambesne)  - sedejo susiraukusi kazko tais.

Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2009 03 04, 17:43)

Mes ėjom nuo rugsėjo į pagranduko aguonėlės grupę, tai per du mėnesius nei karto į lauką vaikų neišvedė. O ir šiaip pakonfliktavom su auklėtojom, tai pabėgom iš ten. Dabar lanko vaikutis kitą darželį ir kasdien veda vaikus į lauką. Man tai labai svarbu, nes jei po darbo nėra galimybės pabūt lauke, tai nors daržely pabūna 4u.gif
Atsakyti