Parašysiu ir kaip aš kepu beliašus.
Paimu du litrus kefyro arba rūgusio pieno, jame ištirpinu pokelį mielių (ne birių, o paprastų mielių), tada pilu į kefyrą druskos kokius du šaukštelius, šiek tiek cukraus ir miltų, tik kad galima būtų minkyti tešlą. kai jau gaunasi tešla, tada pilu į ją aliejaus tiek, kad neliptų prie rankų ir gautųsi kaip guminė. Tokią "tešlos kondiciją" galima pasiekt ilgai ją minkant, padaužant.
Faršą naudoju poriebį ir su daug svogūno, be to, į faršą įpilu šiek tiek vandens.Kam patinka deda kario ir petražolių.Man nepatinka, tai aš dedu paprastų pipiriukų, druskytės ir prieskonių maltai mėsai.
O tada imu gabaliuka tešlos, padarau iš jo blyną, dedu į vidų mėsytę ir nepilnai užtraukus tešlą - t.y. palikus skylute, bet patariu - nedidelę, ta skylute (gerai aš čia

) į apačią dedu į įkaitintą aliejų pusiau su riebalais.
Viskas
Skanaus
Jeigu tu pasirinkai tikslą, bet pakeliui sustosi ir mėtysi akmenis į kiekvieną lojantį ant tavęs šunį, tai niekada neprieisi prie tikslo.