[quote=aguonele,2007 08 18, 15:15]
[quote=Lietuvos saulele,2007 08 04, 14:31]
Kažkada buvau įmetus šį receptą "maggi konkursui", kai dar rodė supermamų laidelę per TV., bet parodysiu ir čia  

 :
 
"piemenėlių cepelinai"  
 
 Šiandien "piemenėlių cepelinai" bus su mėsos įdaru, bet super skanu, kai ruošiama su lašinukais ar daržovėmis, grybais  

 ..
 Nuskustas, nuplautas bulves reikia paruošti taip: nupjauti "viršūnėlę", ji vėliau bus tarsi bulvės "dangtis", tada išskobti bulvės vidų specialiu įrankiu, kuris matosi foto  

 , jie pigūs, verta įsigyti. Išskobta bulvė atrodo taip:
 
 Lieka štai tokie simpatiški išskobtukai - rutuliukai  

 , juos iškepu kartu su "cepelinais", iškepę jie labai simpatiškai atrodo  

 :
 
 Tada prikimšti bulves pasirinktu įdaru. Aš faršą ruošiu paprastai: sutrupinu buljono kubelį, dar įberiu aštresnių mėsos prieskonių ir, jei turiu, šviežių krapų, česnako. Prikimšti patogu šaukšteliu.
 
 Metas "uždengti" bulves  

 : bulvės viršų prismeigiu mediniais pagaliukais - dantų krapštukais.
 
 
 
 , vakar dariau. Aciu! Tik as ipyliau grietines padaza ir jame viska kepiau. Tikrai skanu. Siandien bulviu viduriukus pakepsiu su grietine, majonezu ir suriu prie kepsniuku.
[/quote]
O kur gauti ta iranki,nes as IKI ziurejau tai ju nebuvo