Na ir vel isikibau i viena varda Aistis, Aistutis, Aistukas, Aistulis... Nu graziai skamba man Vat mergaitei tikrai nerinkciau tokio vardo Aiste, nes per daug atsibodes. Na o Aistis nera taip labai paplites, ane? O dar vyro sesuo siule varda Orestas. Nu ka as zinau, gal ir grazus, bet ziauriai nelietuviskas Ka manot?
Na ir vel isikibau i viena varda Aistis, Aistutis, Aistukas, Aistulis... Nu graziai skamba man Vat mergaitei tikrai nerinkciau tokio vardo Aiste, nes per daug atsibodes. Na o Aistis nera taip labai paplites, ane?
O dar vyro sesuo siule varda Orestas. Nu ka as zinau, gal ir grazus, bet ziauriai nelietuviskas Ka manot?
Mano pusbrolio sūnus Aistis 4 metukų Dar viena Aistį zinau 3 metuku. Grazus vardas, bent tiems berniukams jis tinka.
Iš šilumos, iš meilės, iš tikėjimo,su niekuo nepakeičiamu juoku,į šį pasaulį jie ateina - atsineša čia viską, kuo tikiu:Neramų miegą, mielą šypsnį,linksmas akis ir daug keistų garsų,ir lūpas, iš kurių sulaukiam žodžių:"Mama, aš tave myliu..."
Aistis gražus, mielas lietuviškas vardas, rinkčiausi, jei nebūtų mūsų aplinkoje rusakalbių, nes jiems ko gero skambėtų kaip gandrius Dar man mielas berniuko vardas Ainius, Ainis