Įkraunama...
Įkraunama...

Aistis

QUOTE(4sunny @ 2007 06 01, 12:51)
Gražu ir Aistis, ir Aistė. Tik dar vyrų su tokiu vardu neteko sutikt g.gif , bet manau, kad greit išpopuliarės. Bus kaip su Vėju.

Aistis grazus wub.gif , nu bet Vėjas tai jau neeeee doh.gif Nesamone doh.gif
Atsakyti
Na ir vel isikibau i viena varda ax.gif Aistis, Aistutis, Aistukas, Aistulis... Nu graziai skamba man wub.gif Vat mergaitei tikrai nerinkciau tokio vardo Aiste, nes per daug atsibodes. Na o Aistis nera taip labai paplites, ane? rolleyes.gif
O dar vyro sesuo siule varda Orestas. Nu ka as zinau, gal ir grazus, bet ziauriai nelietuviskas g.gif Ka manot?
Atsakyti
QUOTE(Clotilde @ 2009 03 05, 15:06)
Na ir vel isikibau i viena varda ax.gif  Aistis, Aistutis, Aistukas, Aistulis... Nu graziai skamba man wub.gif  Vat mergaitei tikrai nerinkciau tokio vardo Aiste, nes per daug atsibodes. Na o Aistis nera taip labai paplites, ane? rolleyes.gif
O dar vyro sesuo siule varda Orestas. Nu ka as zinau, gal ir grazus, bet ziauriai nelietuviskas g.gif  Ka manot?

Mano pusbrolio sūnus Aistis 4 metukų wub.gif Dar viena Aistį zinau 3 metuku. Grazus vardas, bent tiems berniukams jis tinka.
Atsakyti
Mielas vardukas, tik kaip vyrui, per 'minkstas', bet 10k geriau nei Orestas ax.gif
Atsakyti
labai gerai "įsikibai" lotuliukas.gif 4u.gif
Man labai labai gražus lietuviškas vardas - buvo mano renkamų vardų saraše.
Tikrai geriau nei Orestas.

ne iš tų rečiausių vardukų, bet ne paplitęs:
http://www.vaikis.co...ex.php?page=144
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvena: 05 kovo 2009 - 14:26
normalūs vardai ir vienas, ir kitas.
Atsakyti
Orestas-baisus, o Aistis - vienas gražiausių man vardų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Grazus lietuviskas vardas
Atsakyti
mergaitei - labai gražus, berniukui - per mergaitiškas rolleyes.gif
Atsakyti
Labai grazus blush2.gif Kiek Aisciu pazistu jie visi labai mieli ir jautrus - matyt del to, kad, kaip jus saket, vardas minkstesnis, mergaitiskesnis.. smile.gif
Atsakyti
Aistis gražus, mielas lietuviškas vardas, rinkčiausi, jei nebūtų mūsų aplinkoje rusakalbių, nes jiems ko gero skambėtų kaip gandrius tongue.gif
Dar man mielas berniuko vardas Ainius, Ainis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrėlė: 05 kovo 2009 - 22:04
labai grazus vardas smile.gif
Atsakyti