Įkraunama...
Įkraunama...

Dobilas

QUOTE(Neglaite @ 2007 05 30, 21:41)
Man gražiau Ąžuolas

aha, man šitas irgi gražus, toks lietuviškas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2007 05 30, 21:41)
Aišku, žinau ir šunį, vardu Aidas  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ir vardelis būtų... doh.gif Kodėl negalima išrinkti paprasto, gražaus vardo, o ne išsigalvoti kažkokius įmantrius. g.gif
Atsakyti
schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif man nepatinka
Atsakyti
Man tai nepatinka g.gif schmoll.gif
Atsakyti
Man nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
normalus vardas. tikrai ne čiūda-jūda.
bet duodu šimtą procentų kad kokie nors asilai pravadžiuos debilu.
kita vertus, ir Linas-klynas, ir Matas-tomatas, bet nemanau kad tai priežastis neduot vardo. juk pravardę bet kam galima priklijuot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dios: 30 gegužės 2007 - 21:43
Perskaičius temos klausimą, pagalvojau: retas, visai geras lietuviškas vardas... Bet toliau paskaičius... verysad.gif Tikrai vaikai žiaurūs, ir mažiukas gali labai prisikentėt...(nesakau, kad būtinai taip bus, tik GALI būti) Sutinku, kad visus vardus galima iškraipyti, tačiau vienus daugiau, kitus mažiau... Pavyzdžiui, pas mus Iriną kartais pavadindavo Irka- b*rka, tačiau mūsų mokykloj kažkaip nebuvo populiaru šaipytis iš vardų, bet kiek žinau, kitose tai vaikai labai negailėstingi būna, ypač šiais laikais... verysad.gif Aš gal nepatarčiau taip vadint, bet tai tik mano nuomonė, nepykit blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Oi nea man negrazus sitas vardas. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
šiaip man asmeniškai šis vardas labai gražus thumbup.gif . bet nerekomenduoju jį duoti vaikui, nes pravardžiavimas - tiesiog garantuotas. aš po šiai dienai atsimenu, kaip per muziką visi traukdavom dainelę: "ir atjojo bernužėlis, baltas gražus debilėlis, deeeeebiiiiiiiiiiiilas, deeeeeeeeebiiilas" doh.gif

tai va taip. o ta dainelė, ko gero, tebėra muzikos vadovėliuose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 05 30, 19:43)
Man tai  schmoll.gif  Nepatinka  blush2.gif

Skamba vos ne kaip debilas  blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 05 30, 21:51)
šiaip man asmeniškai šis vardas labai gražus thumbup.gif . bet nerekomenduoju jį duoti vaikui, nes pravardžiavimas - tiesiog garantuotas. aš po šiai dienai atsimenu, kaip per muziką visi traukdavom dainelę: "ir atjojo bernužėlis, baltas gražus debilėlis, deeeeebiiiiiiiiiiiilas, deeeeeeeeebiiilas"  doh.gif

tai va taip. o ta dainelė, ko gero, tebėra muzikos vadovėliuose ax.gif

Vat ir aš atsimenu tą dainelę, labai jau gerai žinoma.
Atsakyti