Įkraunama...
Įkraunama...

Dobilas

Aš tai jau tikrai neduočiau tokio vardo savo sūnui.. ne tiek ,kad dėl pravardžiavimo, bet kad vardas kaip Dobilas... nu toks nevyriškas sakyčiau blush2.gif pastumbdėlį tokį įsivaizudoju su tokiu vardu.. bet čia tik mano nuomonė...
Atsakyti
QUOTE(kiskute @ 2007 06 11, 07:38)
Mano pazystamo pavarde-Dobilas. As jo net vardo nezinau,nes visi i  ji pavarde kreipias  nepiktybiškai smile.gif

aš irgi vieną pažįstu tokia pavarde, tai niekas jo vardu ir nevadina, tik pavarde. ir visai nieko.

kita vertus, norint pravardžiuot tai belekokį vardą galima iškreipt, čia jau nenuspėsi..
Atsakyti
Vardas visai nieko, bet savo vaiko taip nevadinčiau
Atsakyti
negražu schmoll.gif
Atsakyti
O man Dobilas,mazu maziausia keistas vardas huh.gif
Atsakyti
Orvelo "Gyvulių ūkyje" arklio vardas buvo ar tik ne Dobilas g.gif . Vaikui neduočiau schmoll.gif .
Atsakyti
pamilo Dobilas Ramune hihihi.gif hihihi.gif nu is dainos zodizu neismesi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Guosste @ 2007 06 11, 19:10)
pamilo Dobilas Ramune  hihihi.gif  hihihi.gif  nu is dainos zodizu neismesi  biggrin.gif

Man irgi pirma mintis tokia buvo... biggrin.gif
Atsakyti
Labai netinkamas vardas. schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Guosste @ 2007 06 11, 19:10)
pamilo Dobilas Ramune  hihihi.gif  hihihi.gif  nu is dainos zodizu neismesi  biggrin.gif

Tik perskaičius varda galvoje suskambo dainos žodžiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano nuomone,sis vardas nera jau toks blogas ir imanomas,taciau as berniukui tokio neduociau,geriau jau Ramunas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 05 30, 17:43)
Man tai  schmoll.gif  Nepatinka  blush2.gif
Skamba vos ne kaip debilas  blush2.gif

Tikrai, kad asociacijos visiskai nekokios g.gif Man kazkoks nesamoningas vardas schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Europiete: 12 birželio 2007 - 03:10