Įkraunama...
Įkraunama...

Dobilas

oj, ne blink.gif rolleyes.gif palikime augalu vardus jiems, o ne zmonems duokime..
Atsakyti
QUOTE(PONIUTE @ 2007 06 14, 18:58)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

Man tai daina primena

Man taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jau teveliai i pievas nugrybavo toki varda isrinkdami lotuliukas.gif Baisus doh.gif
Atsakyti
Gal geriau pamąstyti.
Atsakyti
QUOTE(emb @ 2007 08 08, 10:40)
O Narcizo nenorite duoti?

Mano dėdė Narcizas biggrin.gif , su vardu susigyvenama, mes neįsivaizduojam jo kitokiu vardu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 06 14, 17:06)
pasakiau pažįstamai apie šį vardą. pasirodo, ji turėjo mokinį Dobilą, dabar paauglys. niekas nevadino taip, kaip čia visos įsivaizduojate tongue.gif gerbiamosios, esate gana sugedusios tongue.gif

gal prie mokytojos ir nevadino, o kas ten žino kaip kieme jį pravardžiuodavo tongue.gif biggrin.gif

Bet man tai nepatinka, tiesiog negažu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Evutė @ 2007 08 08, 11:42)
oj, ne  blink.gif  rolleyes.gif  palikime augalu vardus jiems, o ne zmonems duokime..

nu kodėl?

Man tai kai kuria vardai nors ir augalų, bet labai normaliai skamba kaip pvz. Rūta, Miglė, Eglė, Mėta
Atsakyti
fui schmoll.gif na mamos, tiek vardu graziu yra, kam tokiu prisigalvoti... va ka daro noras but idomesniam uz kaimyna... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(melana @ 2007 08 08, 14:28)
Ruta- ir man grazus vardas, nes man ji mano mamyte dave  wub.gif  beje, labai grazi nuotraukyte tavo !!!  thumbup.gif

Atsakyti
Pažįstu du peraugusius Dobilus, ta prasme jau vyrus. Kai įpranti ausies nerėžia ir tiek.
Atsakyti
Nu jei paskambintų telefonu ir sakytų;"laba diena aš Dobilas ieškau Pienės" nu mažų mažiausiai pradėčiau žvengt lotuliukas.gif Ale ir sugalvok tu man bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GAGA @ 2007 08 08, 15:46)
Nu jei paskambintų telefonu ir sakytų;"laba diena aš Dobilas ieškau Pienės" nu mažų mažiausiai pradėčiau žvengt lotuliukas.gif Ale ir sugalvok tu man bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mum nelabai blush2.gif
Atsakyti
Žinau ir aš vieną Dobilą, bet man tai su tokiu negražiu žodžiu asociaciją turi doh.gif , taigi šis vardas asmeniškai man - ne iš patinkančiųjų schmoll.gif .
Atsakyti