Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo mašinos - 2

QUOTE(UREJA @ 2008 04 09, 13:12)
noriu pirkt skalbianke bet kad kartu butu ir dziovykle nu 2 in 1,  gal kas turit tokia, kaip atsiliepimai?

nepraktiška ir neekonomiška - ciklui su džiovinimu skalbyklė praleis per save >100 l vandens, nes drėgmė iš rūbų džiovinimo metu kondensuojama ant šalto vandens, kuris pastoviai srovele bėga skalbyklėje. Įdėti džiovinti galėsite tik 1/2 skalbiamo kiekio, t.y. jei skalbyklė 7kg, džiovins tik 3,5. Reiškia po skalbimo arba išimate pusę rūbų ir vistiek džiaustote, arba skalbiate pusę kiekio - vėlgi neekonomiškas naudojimas. Jei norisi rūbus išdžiovinti, o nėra vietos normaliam džiovintuvui - rinkitės Electrolux kompaktišką džiovintuvą EDC3250 (berods toks modelis), dydžio kaip paprasta vonios spintelė - galit pakabint bet kur, kur yra rozetė - jam reikia tik elektros.

QUOTE(Mymyte @ 2008 04 14, 00:46)
Sugedo mūsų senukas Ariston, jaučiu, taisyt nebeverta, norisi jau naujo daikto. Ir gal kartu su džiovinimu, kol niekas neįtikino kitaip... Vietos atskirai džiovyklei tikriausiai nerastume artimiausiu metu. Žmogelis, iš kurio pirkom indaplovę, telefonu lyg minėjo Candy skalbyklę (čia tokios net neradau) - kas tai per fruktas? (tas aparatas, ne žmogus  biggrin.gif ). Šiaip tai norisi kokybiško daikto, geresnės klasės. Žmonių namie daug, plaunam dažnai  4u.gif .

Dėl skalbyklės-džiovintuvo parašiau aukščiau. Siūlyčiau rinktis iš Electrolux, AEG, Siemens ir Miele. Apie Candy gerų atsiliepimų girdėt neteko, bet ir parduodama jų nedaug manau, gal dėl to.

QUOTE(Giedrius & Dangira @ 2008 04 14, 10:00)
Nusipirkom Candy GO4-1064D, siaura nes nebuvo vietos placiai pastatyti, aps. 1000, telpa 6 kg.
Kai skalbeme, grezimo metu pradejo labai drebeti ir slinkosi i sona, kol atsireme i duso kabina. Ar ja reikia tvirtinti kazkaip prie sienos, ar kazkas pan.? Kojeles sureguliuotos normaliai.
Gal del to, kad ji siaura, didelis bugnas, nes telpa 6kg, del to ir slenkasi taip i sona?
Aciu uz atsakymus

taip ir norėjau parašyt, kad matyt liko neišimti transportavimo varžtai - tai pirmas dalykas kurį reikia tikrint, kai skalbyklė "šoka".

QUOTE(Giedrius & Dangira @ 2008 04 15, 08:30)
Issukau du tvirtinimo varztus, skirtus transformuoti, is skalbimo masinos nugaros, veike puikiai, nejudejo net praktiskai  smile.gif  Pasirodo, kiek daug itakos turi du nereikalingi varztai transformavimui isukti  biggrin.gif

Atsakyti
Turiu bėdą. Mano išsirinktoji ir išgirtoji SIEMENS susiožiavo, rašo PUMP BLOCKED Ką daryti, ką daryti verysad.gif verysad.gif verysad.gif angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2008 04 21, 16:39)
Turiu bėdą. Mano išsirinktoji ir išgirtoji SIEMENS susiožiavo, rašo PUMP BLOCKED Ką daryti, ką daryti  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  angel_sadangel.gif

Ogi pirmiausiai isjungti ja is tinklo, tada atsisukti apacioje esanti filtra ir paieskoti ten "gerybiu" (Lego kaladeliu, metaliniu lankeliu is mot.liemeneliu ir t.t.), kai atrodys ,kad viska jau isgraibet, su pirstu pasukioti siurblio sparnuote, jei sukas lengvai visomis kryptimis, uzsukti filtra atgal ir pabandyti skalbti. Jei vel ta pacia klaida pamatysite, va tada jau galite panikuoti...
Atsakyti
QUOTE(Nerty @ 2008 04 22, 00:19)
Ogi pirmiausiai isjungti ja is tinklo, tada atsisukti apacioje esanti filtra ir paieskoti ten "gerybiu" (Lego kaladeliu, metaliniu lankeliu is mot.liemeneliu ir t.t.), kai atrodys ,kad viska jau isgraibet, su pirstu pasukioti siurblio sparnuote, jei sukas lengvai visomis kryptimis, uzsukti filtra atgal ir pabandyti skalbti. Jei vel ta pacia klaida pamatysite, va tada jau galite panikuoti...

Ačiū Nerty, bet buvo dar kiečiau, nuvedimo į kanalizaciją šlangaužsilaužus, ir vanduo neprabėgo. Dabar jau laiminga smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2008 04 22, 08:28)
Ačiū Nerty, bet buvo dar kiečiau, nuvedimo į kanalizaciją šlangaužsilaužus, ir vanduo neprabėgo. Dabar jau laiminga  smile.gif  smile.gif

Nu liuks, kad tik tiek bėdos buvo thumbup.gif
Atsakyti
Siandien uzsisakiau Electrolux skalbimo masina (modelis EWF 12670W), tik pamirsau pasiklausti, kur ji surinkta. Gal kas zinot g.gif
Atsakyti
QUOTE(GrazinaIva @ 2008 04 22, 16:26)
Siandien uzsisakiau Electrolux skalbimo masina (modelis EWF 12670W), tik pamirsau pasiklausti, kur ji surinkta. Gal kas zinot  g.gif

EWF 12670W surinkta Italijoje
Atsakyti
Sveiki, norim keisti savo skalm.masina, tai pasikaiciau cia temoje visko l.daug. Nu nezinau, dabar turiu keturis variantus ir manau, kad jie nelabai kuo skiriasi vienas nuo kito.Dvi is bosch`o - WLX 20460, WLX 24460 ir dvi is siemens`o - WS 10F260BY, WS 12X460BY Noreciau jusu nuomones kuri butu labiausiai verta demesio. is anksto aciu
Atsakyti
QUOTE(sujitsa @ 2008 04 23, 00:57)
Sveiki, norim keisti savo skalm.masina, tai pasikaiciau cia temoje visko l.daug. Nu nezinau, dabar turiu keturis variantus ir manau, kad jie nelabai kuo skiriasi vienas nuo kito.Dvi is bosch`o - WLX 20460, WLX 24460 ir dvi is siemens`o - WS 10F260BY, WS 12X460BY Noreciau jusu nuomones kuri butu labiausiai verta demesio. is anksto aciu

Pagrindinis skirtumas yra apsukos:
WLX 20460 ir WS 10F260BY yra 1000 aps.
WLX 24460 ir WS 12X460BY yra 1200 aps.
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2008 04 23, 19:11)
Pagrindinis skirtumas yra apsukos:
WLX 20460 ir WS 10F260BY yra 1000 aps.
WLX 24460 ir WS 12X460BY yra 1200 aps.

ta tai ir pati zinau,na, o kaip su tuo sensoriniu valdymu ws12x460by? blink.gif mano vyras sako, jog kai "pareis" kas nors tai ir nepataisysi schmoll.gif schmoll.gif na o siaip boch ar siemens jus riktumetes, noriu nesudetingo, paprasto valdymo, kaip mano viena pazistama sako "dlia asoba tupyx" ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Laba diena,
aš savo mamai norėčiau padovanoti skalbimo mašiną, kuri kainuotų iki 1600 Lt. Žiūriu čia:
http://www.topocentr...CFQEpuwodvBhNxA
bet nelabai žinau, pagal ką pasirinkti. Jau skaičiau, kad nesirinkti beko, nes greitai genda. Į ką dar reikėtų atsižvelgti perkant, ką jūs galėtumėte rekomenduoti?
Ten, kur mes su vyru gyvenam, yra skalbimo mašina Indesit. Man nelabai patinka jos darbo rezultatai, nes negerai išskalbia ir dar išsitraukia drabužių siūlės. Bet gal taip ir turi būti, ir bus skalbiant su visomis mašinomis?
Atsakyti
QUOTE(F @ 2008 04 24, 15:51)
Laba diena,
aš savo mamai norėčiau padovanoti skalbimo mašiną, kuri kainuotų iki 1600 Lt. Žiūriu čia:
http://www.topocentr...CFQEpuwodvBhNxA
bet nelabai žinau, pagal ką pasirinkti. Jau skaičiau, kad nesirinkti beko, nes greitai genda. Į ką dar reikėtų atsižvelgti perkant, ką jūs galėtumėte rekomenduoti?
Ten, kur mes su vyru gyvenam, yra skalbimo mašina Indesit. Man nelabai patinka jos darbo rezultatai, nes negerai išskalbia ir dar išsitraukia drabužių siūlės. Bet gal taip ir turi būti, ir bus skalbiant su visomis mašinomis?

Už tokius pinigėlius rinkčiausi pvz:
Siemens WM 12A260SK
Jei dar pataupant:
AEG L 62640
Papildyta:
QUOTE(sujitsa @ 2008 04 24, 01:36)
ta tai ir pati zinau,na, o kaip su tuo sensoriniu valdymu ws12x460by? blink.gif mano vyras sako, jog kai "pareis" kas nors tai ir nepataisysi schmoll.gif  schmoll.gif na o siaip boch ar siemens jus riktumetes, noriu nesudetingo, paprasto valdymo, kaip mano viena pazistama sako "dlia asoba tupyx" ax.gif  blush2.gif

Na, sugesti viskas gali, bet tam ir duodamas garantinis talonas, be to ir renkatės ne Beko ar Blomberg...
O dėl valdymo sudėtingumo... tai tada žmonės renkasi be LCD ekranėlio, su mechaninėm rankenėlėm...
Bet patikėkit, po kokio mėnesio, bet koks valdymas atrodys vieni juokai...
boch ir siemens yra vieno koncerno gaminiai, pati gal rinkčiaus Siemens smile.gif
Atsakyti