siulyciau aptamil lactose free, kaip ne karta jau rasiau, daviau kartu colinox ir buvo daug geriau. comfort nepadejo
Tai va kad nerami labai pasidare ir atpylineja... Bet atpila ka beduodu - MP, Aptamil Lactose Free, Comforta taip pat. Na, reikia turbut islaukti. Grisiu prie primaitinimo Aptamil 1 turbut.
QUOTE(UpeJura @ 2010 03 09, 20:12)
Tai va kad nerami labai pasidare ir atpylineja... Bet atpila ka beduodu - MP, Aptamil Lactose Free, Comforta taip pat. Na, reikia turbut islaukti. Grisiu prie primaitinimo Aptamil 1 turbut.
su mėnesiuku
o gal dažnai keičiat mišinius, sunku priprasti žarnynui, reiktų savaitę duoti, kad tikrai žinotumėt, kad netinka/tinka
Mes taip pat valgom Aptamil. Iš prdžių atrodė, kad daugokai atpylinėja, tai pabandėm Aptamil AR. Deja teko pasigailėt, nes jis gana tirštas ir mažiukas nepajėgia jo ištraukt, be to, užkietėjo viduriukai. Taigi grįžom prie įprasto, kol kas atrodo viskas gerai
QUOTE(artita @ 2010 03 10, 09:52)
su mėnesiuku
o gal dažnai keičiat mišinius, sunku priprasti žarnynui, reiktų savaitę duoti, kad tikrai žinotumėt, kad netinka/tinka
siaip tai menesiman sesele sake. o, kad atpila, tai normalu turbut
Oi, tai gerai, kad ir nepirkom dar to Aptamil AR. Nes jau su Milumil pasimokėm - jis per tirštas mūsų mažylei, tai fontanais atpylinėjo.O dabar su Aptamil taip gražiai atsirūgsta ir užmiega
QUOTE(artita @ 2010 03 10, 09:52)
su mėnesiuku
Aciu uz sveikinima
Buvom siandien pas gydytoja, tai panasiai ir sako - atpylineja, nes viska maisom - MP, Comforta bandem ir dar Lactose Free. Tai dabar sake arba vien Aptamiliu 1 maitintis, arba vien MP, nes kitaip ir pus vidurius, ir atpylines pastoviai. Nezinau ka ir pasirinkti, nes MP lyg ir neuztekdavo jai privalgyti, baisu, kad truks maisto, nors noreciau MP maitinti. Problema, kad nematai zmogus, keik ji privalgo. Nusitraukinejau visa menesi, bet kad dukra mieliau kruti zindzia nei buteliuka... Gal savaite surizikuoti su MP, o jei svorio nepriaugs, tada reiks vien misinuka rinktis. Tikiuosi, renkuosi teisingai ir nepakenksiu vaikui
QUOTE(UpeJura @ 2010 03 10, 16:53)
Aciu uz sveikinima 
Buvom siandien pas gydytoja, tai panasiai ir sako - atpylineja, nes viska maisom - MP, Comforta bandem ir dar Lactose Free. Tai dabar sake arba vien Aptamiliu 1 maitintis, arba vien MP, nes kitaip ir pus vidurius, ir atpylines pastoviai. Nezinau ka ir pasirinkti, nes MP lyg ir neuztekdavo jai privalgyti, baisu, kad truks maisto, nors noreciau MP maitinti. Problema, kad nematai zmogus, keik ji privalgo. Nusitraukinejau visa menesi, bet kad dukra mieliau kruti zindzia nei buteliuka... Gal savaite surizikuoti su MP, o jei svorio nepriaugs, tada reiks vien misinuka rinktis. Tikiuosi, renkuosi teisingai ir nepakenksiu vaikui
MP žinoma, kad naudingiau...dėl pavalgymo, nepergyvenk, kūdikiai puikiai parodo, kada jiems trūksta kada ne
manau pirmiau nusiramink, nesiblaškyk, pozityviai mąstyk, nes pienukas gaminasi būtent smegenyse...jei tik turi pieno ir pirmyn
mes naudojam Aptamil AR, labai gerai, nuo pat gimimo, tik su juo atpylinejimai ir baigesi
o, kad lengviau trauktu, reikia atitaikyti "soske" ir tada viskas ciki
Kai turejome problemu del alergijos, tai gereme Aptamil HA, bedeles baigesi ir dabar geriam Aptamil1, jokiu bedu nera, kartais pilviuka papucia, bet manau cia daugiau nuo mano pieno, nes dar pora maitinimu darau savo pieneliu
Sveikos
Jungiuosi ir aš į diskusijas apie šį mišinuką, nes jį vartojam - nors aš jau nusišaut baigiu, nervai man neblaiko
Maniškei pusantro mėnesiuko, pienuko trūkstu, tai primaitinom Aptamil 1.Gal nuo to, gal ne - bet į kelintą dieną išbėrė veiduką.O jau atpylinėjo - fontanais
Gyd.patarė Aptamil AR - na,po jo jau nebeatpylinėjo, tiesiog kaip iš vadovėlio atsirūgdavo, ir sotesnė buvo.O jau kakulį darė per kiekvieną maitinimąsi
Bet...pradėjo kietėti viduriukai
Šitam portaliuky paskaičiau vienos mamytės išradimą maišant abu mišinukus
Vakar du maitinimus taip ir dariau - du šaukštus vieno ir du šaukštus kito.Nu neatpylė, bet ir nesituštino dar.Šyryt, galvoju, pabandysiu vėl Aptamilio 1 duoti, kad viduriukus gal pralaisvintų - nu kad vėl davė fontaną, mano naktiniai ir jos marškinėliai šlapi nuo mišinio paliko
Dabar užmigo, o aš įsiutusi prie kompo prisėdau, gal kokių patarimų rasiu
Jau pradedu mąstyti, gal Similaką ar Nan išbandyti?Bet tai menkas malonumas - viskas juk kainuoja, ir mesti laukan beveik naujas pakuotes irgi ne kas.....
QUOTE(Amri32 @ 2010 03 23, 09:15)
Sveikos
Jungiuosi ir aš į diskusijas apie šį mišinuką, nes jį vartojam - nors aš jau nusišaut baigiu, nervai man neblaiko
Maniškei pusantro mėnesiuko, pienuko trūkstu, tai primaitinom Aptamil 1.Gal nuo to, gal ne - bet į kelintą dieną išbėrė veiduką.O jau atpylinėjo - fontanais
Gyd.patarė Aptamil AR - na,po jo jau nebeatpylinėjo, tiesiog kaip iš vadovėlio atsirūgdavo, ir sotesnė buvo.O jau kakulį darė per kiekvieną maitinimąsi
Bet...pradėjo kietėti viduriukai
Šitam portaliuky paskaičiau vienos mamytės išradimą maišant abu mišinukus
Vakar du maitinimus taip ir dariau - du šaukštus vieno ir du šaukštus kito.Nu neatpylė, bet ir nesituštino dar.Šyryt, galvoju, pabandysiu vėl Aptamilio 1 duoti, kad viduriukus gal pralaisvintų - nu kad vėl davė fontaną, mano naktiniai ir jos marškinėliai šlapi nuo mišinio paliko
Dabar užmigo, o aš įsiutusi prie kompo prisėdau, gal kokių patarimų rasiu
Jau pradedu mąstyti, gal Similaką ar Nan išbandyti?Bet tai menkas malonumas - viskas juk kainuoja, ir mesti laukan beveik naujas pakuotes irgi ne kas.....
kaip dažnai keičiat mišinukus? kad atpila fontanu kokį kartą/du per parą nieko tokio, jei po kiekvieno maitininimo, tai gal ir netinka...manau reikia laiko
nuo kada maitinat mišinuku, kas kiek laiko keitėt?