Ir mes valgem Aptamila, bet po 2 sav. prasidejo degliukai, kadangi mazyle daug atpilynejo, tai dar bandziau duoti Aptamila AR, bet jis jau labai tirstas ,tai musiske net ragaut nenorejo
aptamil yra artimiauses motinos pienui bent taip sakoma bet kekvienam mazylui skirtinagi
mano vaikas aptamili gere gerai nei bere nei atpila bet uzkietejo viduriai
nors sako kad jis kaiptik nekietina tad cia viskas priklauso nuo vaiko
Man labai nepatiko
, mazyle verke ir stenejo siaubingai nuo jo. Be to jis labai blogai tirpsta.Bandziau keliu rusiu ir visus ismeciau. Neblogai gydytojai apdirbti, kad tik ji visiems ir siulo.
Tikrai buvo tema apie mišinukus
.
Apie Aptamil pasakysiu tiek: pirmiesiems mano vaikams tiko, tačiau gydytoja pasiūlė pabandyti naująjį Comfort - atsiliepimai kuo prasčiausi: skaudėjo pilvelį, kietėjo viduriukai bei alerginis veidelio bėrimas (nors žymima, kad Hipoalerginis
).
Nusisukau nuo šio mišinio.
Pradėjom Hipp - esu labai patenkinta
, baigėsi visos anksčiau minėtos bėdos.
Apie Aptamil pasakysiu tiek: pirmiesiems mano vaikams tiko, tačiau gydytoja pasiūlė pabandyti naująjį Comfort - atsiliepimai kuo prasčiausi: skaudėjo pilvelį, kietėjo viduriukai bei alerginis veidelio bėrimas (nors žymima, kad Hipoalerginis
Nusisukau nuo šio mišinio.
Pradėjom Hipp - esu labai patenkinta
mes pradejom nuo hipp ir mažiukė labai atpilinėdavo , tai pamėginom aptamil AR ir dasbar viskas labai gerai . mergaitei pradėjo svoris pagaliau augti .
Bandėm ir mes Aptamil,bet nuo šio mišinuko labai jau bėda su viduriukais,vaikas stena ir raivosi.Hipp dar labiau kietina viduriukus,dabar bandom Similac Advance.Žiūrėsim kas toliau.
Na mes užaugom tai ant Similac Advance,labai tiko,ir svoris gerai augo
O kitos labai skundžiasi,čia nuo vaikučiu priklauso.O Aptamil netiko,labai atpilynėjo
Mes buvom alergiski karves pieno milteliams,tai tiko aptamil soya geriam iki siol
is visu isbandytu misinuku vienintelis kuris tiko APTAMIL
nors sako kiekvienoj saly jis skiriasi
Lietuvoj parduodamo dar nebandem,bet kiek ziurejau pakuotes tai skiriasi
Lietuvoj parduodamo dar nebandem,bet kiek ziurejau pakuotes tai skiriasi
QUOTE(ie_va @ 2008 08 24, 11:01)
nezinau kaip kitose salyse, bet Lietuvoje ir Vokietijoje jis toks pat. O kaip zinoma, Aptamil gamina milupos firma Vokietijoje, taigi pas mus kaip ir originalas yra
nors mums jau 5 men. bet vis dar atpylinejam, todel naudojam tik APTAMIL AR.O taip tikejaus, kad nustos atpilt, kai pradesim kieta maista valgyt...