Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

QUOTE(SoJa @ 2007 06 07, 12:43)

Akvilyte, o kuom Jus pjaustėt ? Aš tai visai žalia, neįsivaizduoju kaip ten viskas vyksta, tikiuosi, kad maniškis vis dar prisimins  blush2.gif

Parašysiu aš. Būna specialios staklytės plytelėms pjaustyti arba su rėžtuku galima ( na bet čia jau vargo vakarienė...) . Galima išsinuomoti , arba nusipirkti . Kaina Senukuose apie 100 lt ( būna ir brangesnių, ir pigesnių).
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 06 07, 12:46)
Mums tai kažkur apie 120 kvadratų tų plytelių reikės suklijuot  doh.gif tai truputį solidoka suma už klijavimą turėtų gautis  doh.gif

blink.gif nu joooo toki kiekį išvaryt tai jau kaip min 5000lt.. daug cool.gif ir jaučiu dauguma grindys ane??? g.gif nu pas mus bendrai irgi apie 50 kv bus unsure.gif
QUOTE(Miglute @ 2007 06 07, 12:47)
Parašysiu aš. Būna specialios staklytės plytelėms pjaustyti arba su rėžtuku galima ( na  bet čia jau vargo vakarienė...) . Galima išsinuomoti , arba nusipirkti . Kaina Senukuose apie 100 lt ( būna ir brangesnių, ir pigesnių).

drinks_cheers.gif mes pirkom virtuvei... tada buvo brangus kiekvienas centas tai mokėjom tikrai iki 50lt g.gif su tom pačiom sudėjom ir vonią bigsmile.gif manau ir name su tom pačiom išsiversim bigsmile.gif
nu va pvz :
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 07 birželio 2007 - 11:58
QUOTE(SoJa @ 2007 06 07, 11:34)
Vis dar laukiu dušo kabinos be padėklo išklojimo plytelėmis foto  blush2.gif Mergaitės, būkit geros nufotografuokit kas turit  blush2.gif

savaitgali imesiu ax.gif

QUOTE(akvilyte @ 2007 06 07, 11:34)
pabandyk  bigsmile.gif  ne taip sunku kaip atrodo  mirksiukas.gif  prad=ioj sakau vyrui davai klijuok.. jis prad4jo klijuot.. sako *** upp***isa.. sakau duok pabandyt.. nu man taip patiko  thumbup.gif vyras pjaustė aš klijavau.. o kadangi jis dirba tai dienom kad netupėt be darbo ir pjaustyt išmokau  bigsmile.gif  ir visi labai pagyrė  bigsmile.gif

dabar žianau kai kuriuos nuansus tai manau kad tikrai išsiklijuosiu gerai  thumbup.gif

As nesugebeciau tongue.gif
Atsakyti
Ačiū Mergaitės už info ir net foto notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Nuotraukų lauksiu nekantraudama smile.gif

Man kol kas atrodo, kad lengviau yra ant grindų plyteles sudėt, bet pas mus tai įtariu, kad kaip tyčia, sieninių bus daugiau doh.gif o ir sienos baisiai nelygios sad.gif nežinau ką net su jom daryt doh.gif turbūt prieš tai reikia kokiu rotbandu jas ištept ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SoJa: 07 birželio 2007 - 12:17
QUOTE(akvilyte @ 2007 06 07, 12:07)
apžiūrėjau natūroj tas naujas dvarčionių plyteles... gelėtas.. nu nesužavėjo  schmoll.gif  verysad.gif

O kas nepatiko?
Atsakyti
QUOTE(Aikutė @ 2007 06 07, 13:30)
O kas nepatiko?

nuotraukose tokios pastelinės atrodo... o natūroj tokios grubiai ryškios verysad.gif nesidėsiu aš jų schmoll.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 06 07, 12:32)
nuotraukose tokios pastelinės atrodo... o natūroj tokios grubiai ryškios  verysad.gif nesidėsiu aš jų  schmoll.gif

O man visai nieko, anksciau norejau tu salotiniu su drugeliais, kad iejus i vonia visos depresijos is karto dingtu, bet vyras kategoriskai atsisake..tuomet atsirado tos su gelem, vyrui patiko, o ir man nera negrazios mirksiukas.gif . Todel pasirinkom tarpini varianta. Tiesa, mergaites, gal zinot kuri, kur galeciau isklijuotu grindiniu plyteliu variantu ir kombinacijų pasiziuret? Nes jau cia esu be fantazijos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 06 07, 11:11)
Beje, ka tu vadini paprastu kanalizacijos vamzdziu?  g.gif

Na, tas vamzdis, kuriuo nubėga vanduo vonioje arba virtuvėje - jis yra plonesnis, už tą, kuris turi eiti iš klozeto blush2.gif.

QUOTE(Vyckaju @ 2007 06 07, 11:25)
tada variantas yra keisti ta vonios 7cm vamzdi i didesnio skersmens(t.y. ta atkarpa kur iki stovo nes ten jau normaliai bus reikiamo skersmens pravesta. aisku jei remontas padarytas reiks viska lupti, bet ko nepadarysi del komforto.
beje gal galima planeli butuko ir parodyti kur norite ka daryti ir kur vamzdziai ir stovas yra gal pakonsultuociau smile.gif

Remontas dar nepadarytas, tai lupti nebaisu smile.gif. Bet ten vonioje ir pats stovas eina 7 cm, mes žiūrėjome. Tai vienos atkarpos keitimas, matyt, problemos neišspręs. O čia buto dalies planas su vonia ir tualetu:

user posted image

Tai va, tarp tualeto ir vonios yra koridorius, tai neišeina pravesti kanalizacijos. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwa @ 2007 06 07, 14:06)
O man visai nieko, anksciau norejau tu salotiniu su drugeliais, kad iejus i vonia visos depresijos is karto dingtu, bet vyras kategoriskai atsisake..tuomet atsirado tos su gelem, vyrui patiko, o ir man nera negrazios mirksiukas.gif . Todel pasirinkom tarpini varianta. Tiesa, mergaites, gal zinot kuri, kur galeciau isklijuotu grindiniu plyteliu variantu ir kombinacijų  pasiziuret? Nes jau cia esu be fantazijos doh.gif

jei dėsit margas sienas tai siulau grindis vienspalves rolleyes.gif nu bet čia tik mano nuomone rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Aciukas, mergaites mirksiukas.gif
Atsakyti