Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

QUOTE(Pupa/uoga @ 2007 06 08, 13:46)

štai kas man labai patinka  blush2.gif  wub.gif

Nu grazu wub.gif thumbup.gif bet as tik pasiziuriu tas nuotraukas, pasvajoju verysad.gif ir tiek verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2007 06 08, 13:45)
prašom

Ačiū labai 4u.gif
labai tvarkingas ir gražus Jūsų dušo kampas wub.gif o ir plytelių spalva panaši į mūsų blush2.gif todėl man super thumbup.gif
Bet pas mus kitokia kabina doh.gif ir vis tiek neaišku verysad.gif
Gal kas turi foto jei kabina pusapvalė, su atsidarančiom, o ne slankiojančiom durelėm ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SoJa: 08 birželio 2007 - 14:32
QUOTE(SoJa @ 2007 06 08, 15:29)
Ačiū labai  4u.gif
labai tvarkingas ir gražus Jūsų dušo kampas  wub.gif o ir plytelių spalva panaši į mūsų  blush2.gif todėl man super  thumbup.gif
Bet pas mus kitokia kabina  doh.gif ir vis tiek neaišku  verysad.gif
Gal kas turi foto jei kabina pusapvalė, su atsidarančiom, o ne slankiojančiom durelėm ?

už pagyras tai ačiū, nors man svarbu, kad man būt gražu biggrin.gif
o kas pas jus neaišku? gal to rėmo nėra apačioj ir vanduo bėgs, kai atidarysi?
Atsakyti
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 06 07, 21:06)

Sužavėjo wub.gif wub.gif Nors vis svarsčiau apie ružavą ar persikinį variantą ax.gif
Atsakyti
Nu žinokit, pamačiau realybėj tas dvarčionių Colore plyteles -gėles ir nusivyliau žiauriai, o jau buvau pasiskaičiavusi ir žadėjom pirkti. Nuotraukoj viskas gražu, o tikrovėj kažkokios nublukusios. Na dar raudonno atspalvio nieko, bet žalio tai iš viso š...
Tada Senukuose išsirinkom kitą rūšį, na ir ką - pasirodo neturi šiuo metu. Nors apsiverk verysad.gif Vžiuosiu rytoj į 1000 plytelių. Paskutinė viltis...
Atsakyti
user posted image

Va pas mu taip padaryta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurg@: 08 birželio 2007 - 22:05
QUOTE(Jurg@ @ 2007 06 08, 23:04)
user posted image

Va pas mu taip padaryta  ax.gif

Wau blink.gif Ispudingai thumbup.gif
Atsakyti

thumbup.gif wub.gif labai grazu, o daugiau foto nebus? blush2.gif Noreciau ir sienas pamatyt blush2.gif
Atsakyti
user posted image

Būk gerutė, pasakyk kaip ten su tuo vandens nubėgimu, kad iš dušo kabinos neišbėgtų? Ar ten kokios tarpinės po tais krašteliais ar kaip? Ir koks nuolydis turi būti?
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(meggem @ 2007 06 09, 09:30)
Būk gerutė, pasakyk kaip ten su tuo vandens nubėgimu, kad iš dušo kabinos neišbėgtų? Ar ten kokios tarpinės po tais krašteliais ar kaip? Ir koks nuolydis turi būti?

man ir labai idomu kaip ten su tuo nubėgimu g.gif juk dušo pado tai nėra g.gif
Papildyta:
Labadiena,

Mes nusipirkom kotedža, bet remonto tai reikia ypač vonioj. Pirmam aukšte yra tik toletas ir kraukle, antrajame dušo kabina, toletas ir kriauklė. Mastau kad gal visai butu nieko iš vieno mažojo kambario esancio antram aukšte pasidaryti vonią, kurioje butu ir dušo kabina ir vonia ir toletas ir kraiukle ir skalbimo mašina ( nors rusyje ir yra skalbimo mašina, bet manau kai viskas vietoje yra daug patogiau). Norisi šiuolaikiško, modernaus remonto. Gal galit kuri ka pasiulyti? Gal kam teko su tuo susidurti?
Atsakyti
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 06 09, 08:55)
thumbup.gif  wub.gif  labai grazu, o daugiau foto nebus?  blush2.gif  Noreciau ir sienas pamatyt  blush2.gif

nu jei noras yta tai parodysiu ax.gif

QUOTE(meggem @ 2007 06 09, 09:30)

neisbegs nes yra nuolydys, poto dar bortelis yra, ir tas kur groteles neatsimenu kaip vadinasi traukia vandeni smile.gif
Atsakyti