Ačiū už komentarus
QUOTE(Elis@a @ 2007 06 13, 01:24)
O nisa su sviestuvais uz vonios (1 foto ) is gipsokartono formavot?
Aha, iš gipskartonio.
QUOTE(Pupa/uoga @ 2007 06 13, 07:46)
tik baltos spintelės man kažkodėl tai ligoninę primena

Spinteles derinau prie.... gyvatuko
QUOTE(Bomba @ 2007 06 13, 08:12)
man tik kliuva dideleje erdveje dar skalbykla su dziovykla ikistos (...)
tiesa, kokios firmos I auksto WC? ir kuo reikia apkalti vonia kad po to plyteles isklijuoti ? gispo kartonu ? o priejimas prie vamzdziu padarytas ?

ai ir dar kausimelis- ar gerai apsviecia veida tas veidrodis su sviestuvais ? t.y. ar pakanka sviesos ? nesinoretu dar apsvietimo virs veidrodzio ?
Ai, man tai patinka, nenorėčiau širmos, o ir daiktai jokie nesimėto - jie arba skalbinių dėžėj, arba skalbyklės/džiovyklės viduj arba spintoj
I aukšto WC "Villeroy & Boch", vonią mums apmūrijo, bet paliko kažkur "skylę" po plytkom priėjimui.. Beje, ten apie vonią ne mozaika ant tinklo - ten nomalios plytelės, tik jas meistrai siaurai pjaustė ir "lenkė".
Aha, veidrodis tikrai gerai apšviečia - man jis netgi labiau patinka/patogesnis nei II aukšto, kur apšvietimas iš viršaus..
QUOTE(Saja @ 2007 06 13, 09:21)
Kaip gražu, ypač pirma nuotrauka

. O užuolaida prie vonios bus?
Ne

Tai kad arba gulim vonioj, arba einam į II aukštą po dušu, tai nieks ten nesitaško, o dušas reikalingas, kai vaikams prireikia šiknas plaut..
O dėl skonio nesiginčykit - gal kam nors ir baisiam interjere kokia nedidelė detalė patinka, pvz. plytkų raštas, išdėstymas etc...