Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

QUOTE(Ievius @ 2007 06 04, 20:57)
Man tai nerealus jis  wub.gif  rolleyes.gif hihihi.gif

Manau, kad bet kuri klozetuka galima sitaip pasipuosti wub.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
niekaip neišeina nuorodos nukopinti,norėčiau paklaust,gal Klaipėdoj kur tokių plytelių kas užmatėt ax.gif Gal pamokintumėt,kaip nuotraukytę iš svetainės įkleti rolleyes.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pipima: 04 birželio 2007 - 20:49
QUOTE(Gardenija @ 2007 06 04, 21:33)
Manau, kad bet kuri klozetuka galima sitaip pasipuosti wub.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai taip biggrin.gif Bet tada visa vonia atitinkamai turėtų būti papuošta biggrin.gif O pas mane deja jau kitaip padaryta rolleyes.gif Bet šitas man vis tiek patinka smile.gif Gal kada nors... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(pipima @ 2007 06 04, 21:46)
niekaip neišeina nuorodos nukopinti,norėčiau paklaust,gal Klaipėdoj kur tokių plytelių kas užmatėt  ax.gif Gal pamokintumėt,kaip nuotraukytę iš svetainės įkleti  rolleyes.gif ?

Skyrelyje "dažniausiai užduodami klausimai" labai aiškiai ir smulkiai viskas nurodyta šiuo klausimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziedele @ 2007 06 04, 19:53)
Slapux, o kur ta aibe? negirdejus as apie ja. reiktu nulekti gal ten kokiu ideju kils. aciu uz info.... smile.gif

Vakarų pakrantės aidas, Plieno g 3 mirksiukas.gif Čia prie Gollner Spedition, Mersedes centro, Neste degalinės - Šilutės pl gale mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš pagaliau apsisprendžiau dėl plytelių į vonią. Vistik rudą spalvą nukonkuravo nauja dvarčionių kolekcija Colore. Svaigstu žiūrėdama. Derinsiu žalią su balta ir gėlėm.
Atsakyti
gal kartais žinot, kur gamina vonios valdus iš masyvo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aikutė @ 2007 06 05, 11:12)
Aš pagaliau apsisprendžiau dėl plytelių į vonią. Vistik rudą spalvą nukonkuravo nauja dvarčionių kolekcija Colore. Svaigstu žiūrėdama. Derinsiu žalią su balta ir gėlėm.

man irgi ji labai patiko, gal jau kaina zinai ? kvadrato paprastu plyteliu ir to piesinuko ? 4u.gif
Atsakyti
O mes jau isklijavom vonia dvarcioniu colore kolekcijos plytelem jau pries gera menesi kai tik atsirado jos prekyboje. Derinom zalia su balta ir dekoriukais zaliais thumbup.gif Bet jau kiek pasiklausau tai labai daug kas tas plyteles perka, jau vien musu laiptinej bus du beveik identiski vonios kambariai doh.gif , tai vis pamastom gal paskubejom su tom plytelem g.gif O kaina tai apie 47 lt uz kv. m. jei gerai pamenu, o pritaikius naujakuriu nuolaida gavosi po 39 lt uz kv. m.
Atsakyti
man irgi grazi sita nauja kolekcija, bet vien del to,kad didele tikimybe jog masiskai ja desis zmones-tikrai nesirinksim schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluke @ 2007 06 02, 21:55)
vienas plytkas pirkom is linea -tai super nuolaidas padare  rolleyes.gif
is nic- santechnika -kuklesnes bet vadybininke faina  4u.gif

jei nepaslaptis kokia ta super nuolaida smile.gif ketiname is ten pirkti plyteles, idomu kiek galima deretis...
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 06 05, 19:27)
man irgi grazi sita nauja kolekcija, bet vien del to,kad didele tikimybe jog masiskai ja desis zmones-tikrai nesirinksim  schmoll.gif

drinks_cheers.gif Ir aš dėl šios priežąsties net nežiūriu "Dvarčionių keramikos" smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Dew @ 2007 06 05, 17:20)
O mes jau isklijavom vonia dvarcioniu colore kolekcijos plytelem jau pries gera menesi kai tik atsirado jos prekyboje. Derinom zalia su balta ir dekoriukais zaliais  thumbup.gif Bet jau kiek pasiklausau tai labai daug kas tas plyteles perka, jau vien musu laiptinej bus du beveik identiski vonios kambariai  doh.gif , tai vis pamastom gal paskubejom su tom plytelem g.gif O kaina tai apie 47 lt uz kv. m. jei gerai pamenu, o pritaikius naujakuriu nuolaida gavosi po 39 lt uz kv. m.

Nu žinok, aš irgi taip pagalvojau. Bet pas mūsų pažįstamus nebus, o pas nepažįstamus tegul būna. Man jos tokio gaivumo duoda, bent jau taip atrodo. Noriu ir viskas tongue.gif
Atsakyti