Įkraunama...
Įkraunama...

"Vichy" vandens pramogų parkas

QUOTE(*Karamelia* @ 2008 01 21, 19:29)
Mergaites,vakar ir mes buvom,mums patiko,tik isivaizdavome, kad pats parkas bus didesnis,man kokteiliai labai skanus buvo,mes labaiu ejom pasirelaksuoti smile.gif patiko. Dabar noriu pakalusti,ar as kvaila ra kasoininke suklydo.Grizus is parko,namai jau atsigave,paziurejom ceki, o ten imusti du bilietai po 35lt is viso 70lt thumbup.gif nesupratau??? doh.gif daviau du simtus dikedamasi, kad mums bilietai kainuos apie 140lt, bet kainavo tik 70lt tongue.gif tai kaip suprantu suklydo kasininke g.gif nes vakar juk sekmadineis buvo ir 4 val kainuoja jai neklystu 69lt.tai stai,papramogavom uz puse kainos,tai tokia laiminga buvau lotuliukas.gif

Vakar buvo akcija lotuliukas.gif Visiems bilietams 50PROCENTU NUOLAIDA thumbup.gif
Atsakyti
Cia rimtai?sekmadieni 50 procentu nuolaida buvo?ar juokauji...geras,as net nezinojau:)
Atsakyti
QUOTE(*Karamelia* @ 2008 01 22, 10:04)
Cia rimtai?sekmadieni 50 procentu nuolaida buvo?ar juokauji...geras,as net nezinojau:)

Rimtai mirksiukas.gif Si sekmadieni tikrai buvo 50proc. nuolaida bigsmile.gif
Atsakyti
Man ir sūnui labai patinka thumbup.gif ,MB geriau Druskininkuose biggrin.gif .
Atsakyti
Vakar buvome Vichy, labai patiko smile.gif nesileidau tik nuo raudono takelio, nes MB nusileidęs man to nerekomendavo. O šiaip visi smagūs... Lendžiantis nuo oranžinio šiek tiek kvapą užima, nuo "Maorių klyksmo" - šiaip baisoka, bet smagu. Visi kiti tikrai atsipalaidavimui mirksiukas.gif
Patiko kad geri fenai yra, ne visuose baseinuose tokie.
Atsakyti
Mes praeita savaitgali irgi buvom Vichy smile.gif Nu man viskas patiko thumbup.gif "Maoriu klyksmas" -gerulis thumbup.gif Nesileidau nuo tu takeliu,kur be padangu- nepatinka nubrozdinta nugara wink.gif Isbandziau juos Livu parke ir man uzteko biggrin.gif Labai faini dusai prie pirciu bigsmile.gif Tik vat MB suplyso sortai ,ir dar per pati klyna biggrin.gif ,tai teko eit i parduotuvele ta prie kasu,bet ten pasirinkimas...arba adidas uz 100lt,arba...adidas uz 100lt doh.gif Ka padarysi,teko pirkt. Labiausiai patikas slaidas - violetinis,tik pavadinima pamirsau..."...urvas" kazoks biggrin.gif
Bet kad geresnis uz Livu,nepasakyciau. Dauguma atrakciju nukopijuota ir tiek. O Druskininkuose nebuvau,tai ir nieko komentuot negaliu smile.gif
Atsakyti
O kokią progą buvo 50 proc. nuolaida? g.gif

Gal kas žinote kada dar bus nuolaidų?

Galėtų garsiai apie tai paskelbti, o tai nieko nežinojau ir negirdėjau bučiau nuėjus.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbalia @ 2008 02 04, 14:55)
Mes praeita savaitgali irgi buvom Vichy smile.gif Nu man viskas patiko  thumbup.gif "Maoriu klyksmas" -gerulis  thumbup.gif

Maorių klyksmas thumbup.gif bet daugiau g.gif pirtys neblogos rolleyes.gif bet pavalgyt normaliai nėra schmoll.gif o gal jau dabar yra? mes vasarą buvom, tai tik užkandžiai šiokie tokie buvo.
Atsakyti
QUOTE(Christyyyn @ 2008 02 04, 20:32)
Maorių klyksmas  thumbup.gif bet daugiau  g.gif  pirtys neblogos  rolleyes.gif  bet pavalgyt normaliai nėra  schmoll.gif  o gal jau dabar yra? mes vasarą buvom, tai tik užkandžiai šiokie tokie buvo.

Aš buvau man patiko, tavrkinga. Nesu ekstremalių vamzdžių megėja todėl negaliu komentuot. Nebuvau ir Druskininkuose todėl irgi nežinau.
Atsakyti
O mane Vishy vandens parke kartais erzina tie "šokėjai" atrodo ateini atsipalaiduot...Nors jei žmogus ateina prasiblaškyt-jam kaip tik ;]
Viskas faina,daug atrakcionų,bet vienintelis minusas ,kad nėra normalaus ilgo baseino... schmoll.gif šitas nepatiko schmoll.gif

Atsakyti
Gal kas planuojat i Vischy parka vasario 14 eiti? mes su MB bilietus nusipirkom, tikimes tuo paciu isbandyt ir baseinus, nes laiko niekaip ner nueiti - tikiuosi nebus kaip su druskininku parku - po jo abu gulejom su 40 temperatura doh.gif: ir siaip ten labai nepatiko... Livu geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkcena @ 2008 02 06, 17:16)
O mane Vishy vandens parke kartais erzina tie "šokėjai" atrodo ateini atsipalaiduot...Nors jei žmogus ateina prasiblaškyt-jam kaip tik  ;]
Viskas faina,daug atrakcionų,bet vienintelis minusas ,kad nėra normalaus ilgo baseino... schmoll.gif šitas nepatiko schmoll.gif

]

as neisivaizduoju kaip tam Vichy galima pailseti, ar atsipalaiduoti doh.gif doh.gif siandie buvau, tai taip uzkniso tie vaikai.... doh.gif vien triuksmas, klegesys....
nemanau, kad dar kada ten vaziuosiu - tik i Druskininkus... rolleyes.gif
Atsakyti