Įkraunama...
Įkraunama...

"Vichy" vandens pramogų parkas

QUOTE(Frekė @ 2008 07 01, 13:05)
aciu jau nusipirkau zurnala ir kraunu maudomukus thumbup.gif  thumbup.gif

Tai kaip ten is tikruju su tuo kuponu?????
Atsakyti
Ant mano paneles virselio tai parasyta taip: du eina, vienas moka rolleyes.gif
Atsakyti
na parasyta taip:
pirkdamas viena bilieta su siuo kuponu gausi antra.
nuskanavau mirksiukas.gif
Atsakyti
tai va..norejau paklaust..
kazkaip skaiciau skaiciau tema ir niekur nerandu:ka daryt kai nori leistis nuo takelio ir buni su ,,sliopkem"?negi tu jas palieki virsui tada nusileidi zemyn ir vel begi virsun sliopkiu??
o kaip del baseinu??turbut reikia issispirt is ,,sliopkiu" ir tada nert..o paskui vel parplaukinet jas pasiimt??
ir dar vienas klausimelis:jeigu as turiu ta panele bet norim eiti tryse:as ir du vaikai_vienam 12 kitam 15..mum vistiek duos viena bilieta nemokamai??o tas bilietelis kiek laiko??2,3,4,h ar visai dienai?
Atsakyti
man kaip visiskai neziniukei dar vienas klausimelis iskilo:o vaikus ileidrzia i pirtis???man tai labai svarbu nes dar vaziuos sesuo su vaikais..
labai prasau greito atsakymo.
Atsakyti
QUOTE(Miglė :] @ 2008 07 05, 19:28)
man kaip visiskai neziniukei dar vienas klausimelis iskilo:o vaikus ileidrzia i pirtis???man tai labai svarbu nes dar vaziuos sesuo su vaikais..
labai prasau greito atsakymo.

Taip, vaikus leidžia į pirtis. mirksiukas.gif Tuo Vichy ir skiriasi nuo Druskininkų. smile.gif
O dėl "šliopkių"-tai jau, kai eisit leistis nuo kalniukų, tai tik be jų. Tarkim, mes jas palikom tik įėję į pačią jau visų linksmybių vietą ir visur ėjom be šlepečių, išskyrus pirtis. Ten ir rankšluosčius pasikabinom. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2008 07 05, 21:48)
Taip, vaikus leidžia į pirtis. mirksiukas.gif  Tuo Vichy ir skiriasi nuo Druskininkų. smile.gif
O dėl "šliopkių"-tai jau, kai eisit leistis nuo kalniukų, tai tik be jų. Tarkim, mes jas palikom tik įėję į pačią jau visų linksmybių vietą ir visur ėjom be šlepečių, išskyrus pirtis. Ten ir rankšluosčius pasikabinom. 4u.gif

Aciu labai uz atsakymus..bet kazkaip man nepatinka kad Druskininkuose neileidzia i pirtis vaiku..juk ir jiems salta schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,mes pries men buvom tame parke,ir galiu pasidalinti ispudziais. smile.gif Vykom 2 seimos su vaikais,ir tikrai nenusivylem.Labai patiko sukurines vonios,bei trasos. thumbup.gif Viduje buvo tikrai silta,gal del to kad saule sviete per stiklus.Man dar patiko kad ir vaikuciams yra daug pramogu irengta.Kai mano mazutis dar,pakaitom su teciu saugojom.Isbandziau nemazai trasu.Labiausiai patiko juodoji,ir maoriu klyksmas.O baisingai nepatiko tokia raudona is 7a,kur be jokio rato ciuozi.Uzpakali uzsigavau,ir vandens pririjau doh.gif Siaubingai ant veido pyle ax.gif Tai va.Pirtys taip pat patiko, visose su drauge pabuvojom. biggrin.gif Nu zodziu linksma buvo thumbup.gif
Atsakyti
Beje, iki liepos 17 d. ten dar galioja 20 proc. nuolaida bilietui thumbup.gif Ir 14 proc. nuolaida bare. drinks_cheers.gif Kas dar nebuvo, rekomenduoju pasinaudot šia proga. Pvz., 3 val. linksmybių vienam žmogui kainuos 44 Lt.

Aš buvau ten prieš kelias dienas, man taip patiko wub.gif Aš nesu vandens parkų mėgėja, kažkaip niekad netraukė nei į Vichy, nei į Druskininkų parką, nei į Trasalį, net į Livu (Jūrmaloj) netraukė. Bet sesė gavo tą Panelės kuponą ir pakvietė. biggrin.gif Tai nuėjome aš, sesė ir mano leliukas. Labai patiko. Gražu ten, švaru. Daug pramogų thumbup.gif Leliukams iki 7 m. nemokamai.

Man teko pabuvoti Suomijos (Turku) ir Vengrijos akvaparkuose, bet mūsiškis daug geresnis. Toks modernus, didžiulis, erdvus. Viduje nereikia su savimi tampytis nei piniginės, nei raktelio nuo spintelės - visur pakanka stebuklingos apyrankės. laugh.gif Net bare. Net perkant "vandens pampersus" vaikui. thumb_yello.gif

P.S. Yra net šeimos dušai ir tualetai. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 14 liepos 2008 - 23:33
g.gif noreciu isgirsti nuomone tu kurios buvo ir druskininkuose ir vilniuje, kur idomiau?kur labiau patiko?
Atsakyti
buvau ir Vichy, ir Druskininkuose. man vis delto labiau patiko Vichy ( del ciuozyklu, sukuriniu voniu) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2008 07 18, 14:22)
g.gif noreciu isgirsti nuomone tu kurios buvo ir druskininkuose ir vilniuje, kur idomiau?kur labiau patiko?

pasiskaitykit siek tiek auksciau esancius pasisakymus - man asmeniskai (pasikartosiu dar karteli) Vichy labiau patiko thumbup.gif
Atsakyti