Įkraunama...
Įkraunama...

"Vichy" vandens pramogų parkas

Užvakar vanduo buvo šaltas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2009 04 29, 22:10)
Mes 7dieni leksim... Laukiu labai 4u.gif GAvom kvietima is Cili, tai reikia panaudoti smile.gif

kaip gavot ta kvietima? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ELVYRA @ 2009 04 30, 10:37)
kaip gavot ta kvietima? ax.gif

Su draugu kortele, kadangi daznai valgom ten tai prikaupem cili litu ir uz juos nusispirkom 4u.gif
Atsakyti
Šendiena vanduo superinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniukė @ 2009 05 01, 18:47)
Šendiena vanduo superinis thumbup.gif

tikiuosi 7dieni tokio paties smile.gif
Atsakyti
Nu nežinau ar tai tik mano paistalai,bet kiek teko pastebėt [gal aš ir klystu],bet vanduo būna šiltesnis dienos metu,matyt jį šildo prieš atidarymą g.gif O gal man tik taip atrodo blush2.gif
Atsakyti
na jei kas negirdėjot tai 23d. Bilietai į Vandens parką tik 30 Lt 4u.gif
Atsakyti
ar kam nors pavyko rezervuoti bilietą www.vandensparkas.lt ? Na niekaip nepavyksta g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(sinta @ 2009 05 20, 19:05)
ar kam nors pavyko rezervuoti bilietą www.vandensparkas.lt ? Na niekaip nepavyksta  g.gif  g.gif  g.gif

Pabandžiau [nors man nereik blush2.gif ] bet nepavyksta išmeta.Per tiketa bandykit 4u.gif
Atsakyti
Tikriausiai turit metinį abonementą (fainai ax.gif) bet kaži kodėl Jų puslapį taip ar nebėra bilietų ar iš vis tai dienai neleidžia registruot g.gif:

Tai nieko jei ką nulėksim šeštadienio ryta gal kas priims biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sinta @ 2009 05 21, 08:23)
Tikriausiai turit metinį abonementą (fainai ax.gif) bet kaži kodėl Jų puslapį taip ar nebėra bilietų ar iš vis tai dienai neleidžia registruot g.gif:

Tai nieko jei ką nulėksim šeštadienio ryta gal kas priims biggrin.gif

Aga abonementai blush2.gif Aš Jums siūličiau per tiketą bandyt gal ten kas bus g.gif Nors nemanau,kad kasoje nebus ax.gif
Atsakyti
Oij, savaitgalis Druskininkuose man laaabai patiko, o ypac vandens proceduros ir pirciu ivarove rolleyes.gif
Atsakyti