Įkraunama...
Įkraunama...

Anginos operacija

QUOTE(trakstbrakst @ 2009 09 09, 15:09)
*Gal nuodija tos tonziles organizma, o gal ir nenuodija

**Kai jas pasalina gaunasi atviri vartai betkokiai infekcijai uzeiti giliau i zmogaus organizma

***Nuosirdziai patariu isklausyk ir kitu gydytoju nuomones pries operuodamasi. Jei reikia tai reikia, ka darysi

*na kaip nenuodija, jei mano tyrimai rodo, kad nuodija..

**bet kad ir čia kiek atvejų aprašyta, kad serga daug mažiau, ir tik vienetai pasiskundžia bronchitu ar pan..

***operuotis nesiruošiu, nors dvi gydytojos, pakankamai patyrusios patarė išpjauti, nors man buvo vienas vienintelis gyvenime atvejis šią žiemą, kai ištino sąnariai - tokia buvo mano angina... dabar jaučiuosi gerai, bet su nerimu laukiu žiemos... reikia ieškot gydytojo, kuris apsiimti gydyti lėtinę anginą..
Atsakyti
tonzilės negali nuodyti organizmo.. rolleyes.gif jos sulaiko į organizmą patenkančias bakterijas. O va tos bakterijos ir pridaro bėdos... Siūlyčiau paieškoti priežasčių, galbūt, kreiptis į homeopatą..
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2009 09 09, 17:10)
tonzilės negali nuodyti organizmo.. rolleyes.gif

jus turbūt geriau už gydytoją žinot..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 09 09, 15:15)

**bet kad ir čia kiek atvejų aprašyta, kad serga daug mažiau, ir tik vienetai pasiskundžia bronchitu ar pan..

***operuotis nesiruošiu, nors dvi gydytojos, pakankamai patyrusios patarė išpjauti, nors man buvo vienas vienintelis gyvenime atvejis šią žiemą, kai ištino sąnariai - tokia buvo mano angina... dabar jaučiuosi gerai, bet su nerimu laukiu žiemos... reikia ieškot gydytojo, kuris apsiimti gydyti lėtinę anginą..

Na cia tikraiusiai apie kraujo tyrima. Tai jei negeras, tai nebutinai del anginos. Bet jei su sanariais problemos iskyla ir daktarai tvirtina, kad del anginos, tai gal ir reikia ryztis operacijai. Del letines anginos gydymo, galima gal homeopatija bandyt butu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 09 09, 17:12)
jus turbūt geriau už gydytoją žinot..

aš manau, kad ir patiems reikėtų pasidomėti savo negalavimais, o ne aklai pasikliauti gydytojais. Na, bet nesiginčysiu su jumis, nes jūsų sveikata- jūsų reikalas... 4u.gif

Gal kam nors pravers: http://www.homosanit...nziliu_salinima

Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2009 09 09, 17:21)
Na cia tikraiusiai apie kraujo tyrima

ir kraujo ir pasėlio... kraujyje padidėjęs ASO titras, pasėlyje streptokokas... buvo žiemą... vis nenueinu profilaktiškai pasitikrint
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2009 09 09, 17:23)
aš manau, kad ir patiems reikėtų pasidomėti  savo negalavimais, o ne aklai pasikliauti gydytojais

domėjausi nepatikėsit kiek ir kaip... jei aklai pasitikėčiau gydytojais, bučiau jau be tonzilių...
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 09 09, 17:27)
ir kraujo ir pasėlio... kraujyje padidėjęs ASO titras, pasėlyje streptokokas... buvo žiemą... vis nenueinu profilaktiškai pasitikrint

Kraujo, tai cia toks mokamas tyrimas, kuri pvz "Grybo" gatveje daro?
O del paselio tai gal kas antram ten gerklej kokiatai bestija rastu. Na tik va jei klinika yra, tai jau gydyt antibijotikais ar pan reikia. Vaikams darzelyje nemokamai pries kelis metus dare, tai ojojoi , kiek ten visko rado, bet nei temperaturos nei ko kito nebuvo, tai niekaip ir negyde. O siaip, tai kai reikia paima ta paseli, nuvezi laboratorija ir ten parodo ne tik kokia bacila sedi, bet ir kam jautri. N kartu daryta.

O siaip tai as nei nurodineju, nei ka. Pati savo galva turi ir berods visai nebloga. Papasakojau savo istorija ir dalinuosi samrotavimais. O paguda tai tokia butu, kad letinis tonzilitas tikrai ne pati baisiausia liga pasaulyje. Laikykis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2009 09 09, 19:28)
Kraujo, tai cia toks mokamas tyrimas, kuri pvz "Grybo" gatveje daro?

Laikykis. 4u.gif

nežinau kaip grybo gatvėj, bet ir poliklinikoj jis mokamas doh.gif tada dariausi n tyrimų, kad atrastų kame sąnarių problema, viso 200 lt sumokėjau doh.gif rezultatas - lėtinis tonzilitas blink.gif visą sąmoningą gyvenimą nežinojau kelio į polikliniką, nes nesirgau... šiaip esu už tai, kad viskas, kas yra žmogaus organizme, yra reikalinga ir taip paprastai savo tonzilių niekam neatiduosiu smile.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 09 09, 15:15)

Mieloji,turiu problemų panašių,kaip ir pas tave.
Mano daktarė nepatarė man operuotis,bet nukreipė gydytis pas homeopatą.
Esu patenkinta,pati išmokau visa tai suprasti.
Lt.dar mėgstama gydyti chemija,ko kitur jau gydoma kitais metodais.
O,dar yra ,buvę,kaip angina atauga.
Kodėl ,kai kurie medikai nerekomenduoja operuotis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 09 09, 17:45)
domėjausi nepatikėsit kiek ir kaip... jei aklai pasitikėčiau gydytojais, bučiau jau be tonzilių...

supratau... 4u.gif
Turintiems šią problemą dažnai padeda homeopatija. Gydytojai homeopatai niekada nepasiūlys tonzilių šalinimo, bet ieškos problemos priežasties..

Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2009 09 09, 20:03)
Turintiems šią problemą dažnai padeda homeopatija. Gydytojai homeopatai niekada nepasiūlys tonzilių šalinimo, bet ieškos problemos priežasties..

tai gal gali kažką rekomenduot? 4u.gif
Atsakyti