Įkraunama...
Įkraunama...

Laikinos tatuiruotės ant kūno

tuoj, palaukit, parašysiu kaip daroma ta chna pasta.
O čia įdedu nuorda su trafaretais tinkamais ant kūno, nes bent jau man tokių gražių indiškų raštų pačiai sau neišeis išpiešt.
http://www.allthings...php?cPath=28_49
Atsakyti
Štai jums straipsniukas rusų kalba kaip pasigamint 'dažus tatuiruotei'. Norėjau išverst, bet labai jau tingiu blush2.gif eisiu geriau trafaretą pjaustyt ax.gif jei kas bus neaišku, klauskit, tada versim.
http://www.india.ru/...ndi/index.shtml

smile.gif
Atsakyti
gal ta chna tinka kur Droge parduoda?
Atsakyti
Na pagal mane tai ta chna ir yra kur ir Droge ir kitur parduoda. Bet ji turi duot tokį atspalvį, kokio norit. Geriau, kad būtų be jokių priemaišų.
Tik vat vienam forume skaičiau, kad juoda chna dažnai alergija sukelia, o aš juodos tatuiruotės ir norėčiau.Chna milteliais nelabai domėjaus, bet lygtais juodų mūsuose nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2007 06 02, 09:49)
Na pagal mane tai ta chna ir yra kur ir Droge ir kitur parduoda. Bet ji turi duot tokį atspalvį, kokio norit. Geriau, kad būtų be jokių priemaišų.
Tik vat vienam forume skaičiau, kad juoda chna dažnai alergija sukelia, o aš juodos tatuiruotės ir norėčiau.Chna milteliais nelabai domėjaus, bet lygtais juodų mūsuose nėra  g.gif


tikrai yra. Ir juodu, ir ryzhu. Reiketu ieshkot gal eurokose g.gif seniau bent tai 100% budavo. Ziureti apatinese lentynose prie plauku dazhu, arba klaust pardaveju. Nedideli pokeliai tokie. Ryzhi vadinasi 'chna', o juodi 'basma' (pagal tai daviau savo didziuliui juodam shuniui varda,- basma tongue.gif ).Man rodosi, juos tereik uzhplikyt vandeniu ir galima piesht 4u.gif
Atsakyti
Kažin ar būtinai per tą tūtelę piešti g.gif Gal teptuku išeitų. Ir man atrodo su gryna chna tai labai šviesus piešinys gaunasi. Mažu su basma tamsesnis būtų.

Va prisiminiau, kad mama jaunystėje dažydavo plaukus maišydama lygiom dalim chna su basma, tai gaudavosi toks riešuto atspalvis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūružė: 02 birželio 2007 - 15:10
vein su vandniu nelabai piešinys laikysis, na gal kelias dienas, nežinau. Citrina-rūgštis, kuri paded išsilaikyt piešinėliui, o arbata stipri spalvai išgaut, dar tinka stipri kava.
Tūtelė nebūtina, tiesiog taip lengviau piešt, lygus "makaronas" lenda. Galima špricą (be adatos) naudot. Su teptuku nelabai patogu, bet gali bandyt, nieks nedraudžia.

Aš tai darysiu su trafaretu, kad lygiai gražiai gautųs.
Atsakyti
Chna miltelių yra pirkti Vilkpėdėje, kosmetikos bazėse, seniau tai kapeikas kainuodavo (apie 0,40-0,50 ct), dabar šiek tiek kaina pakilusi, bet ne per skaudžiausiai smile.gif
Atsakyti
Nu man kaip grazu....tik tie rastai tokie sudetingi.....
Irmulia galima kazka panasaus ispjaustyti? Mardze,kaip tau sekasi/
As vakar nusipirkau chna,bet ziuriu per mazai,ten blakstienom dazyti... biggrin.gif Yra ir basmos ir bespalves chna(kas man neaisku)
Atsakyti
Latelle aš dar nieko nedariau. Norėčiau kokio rašto ant rankos, bet pačiai sau nesigaus padaryt.
Merginos gal žinot ar tatuiruočių darymo salonuose turi trafaretų? Eisiu pirmadienį ieškot drakono. Ir iki ketvirtadienio turiu būtinai pasidaryt, tai jei kas gausis-pasirodysiu. smile.gif
Atsakyti
Mardze, gal toks tiks? mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image user posted image
Atsakyti