Įkraunama...
Įkraunama...

Likeris

Labai įsinorėjau likerio, tik net neįsivaizduoju, kuris yra skanus? O koks likeris jums skaniausias (jei geriate)??? Gal kokį nors rekomenduotumėt???
Atsakyti
Šiuo metu man skaniausias "Bernelių užeigos" svarainių likeris rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2005 01 15, 16:09)
Šiuo metu man skaniausias "Bernelių užeigos" svarainių likeris  rolleyes.gif

Bet jis tikriausiai rūgštokas???
Atsakyti
Na jis toks saldziarugshtis, gal labiau tinka tiems kas nemegsta labai saldaus likerio. O is tu saldziuju tai man skanus "Damu likeris".
Atsakyti
O man labai skanu vysniu likeris su apelsinu sultimis smile.gif skanumelis...
Atsakyti
Vyšnių likeris ir su šampanu labai skanu smile.gif
Atsakyti
MAn vysniu likeris ir juoduju serbentu likelis su apelsinu sultim patinka.

Dar patinka Curacao - toks melynas apelsinu skonio likeris - skanu lygiom dalim su anansu, apelsinu ir greipfrutu sultimis.

Vanna Tallin su kava labai skanu.
Atsakyti
o man kažkada buvo skaniausias kiaušinių likeris, bet jau senokai jį beragavau. kažin ar dabar patiktų.
O dabar esu įsisukus skanauti grietinėlės likerį "Amarula". thumbup.gif Jis neseniai parduotuvėse atsirado, ant butelio etiketės dramblys papaišytas. Kas mėgsta saldžius, tirštus gėrimus - pabandykit, patiks thumbup.gif Mes su drauge jau tokius tris buteliukus drinks_cheers.gif per dvi savaites suragavom thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
va sitas likeris neblogas.daugumai mano pazistamu patinka, nors man jis per stiprus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamute2 @ 2005 01 16, 02:10)
oO dabar esu įsisukus skanauti grietinėlės likerį "Amarula".  thumbup.gif Jis neseniai parduotuvėse atsirado, ant butelio etiketės dramblys papaišytas. Kas mėgsta saldžius, tirštus gėrimus - pabandykit, patiks thumbup.gif Mes su drauge jau tokius tris buteliukus  drinks_cheers.gif per dvi savaites suragavom thumbup.gif

Ojis cia kokio skonio? kokiu nors vaisiu uogu, piehishkas karamelinis ar koks? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2005 01 16, 19:13)
Ojis cia kokio skonio? kokiu nors vaisiu uogu, piehishkas karamelinis ar koks?  smile.gif

O aš likerių nemegėja, na nebent naminį vyšnių, bet kad jau nebelabai gaminam sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamute2 @ 2005 01 16, 02:10)
o man kažkada buvo skaniausias kiaušinių likeris, bet jau senokai jį beragavau. kažin ar dabar patiktų.
O dabar esu įsisukus skanauti grietinėlės likerį "Amarula".  thumbup.gif Jis neseniai parduotuvėse atsirado, ant butelio etiketės dramblys papaišytas. Kas mėgsta saldžius, tirštus gėrimus - pabandykit, patiks thumbup.gif Mes su drauge jau tokius tris buteliukus  drinks_cheers.gif per dvi savaites suragavom thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Dar ,,damu likeris,, rojaus paukste,,, na man apskritai visi sitie balti kaip mano vyras sako pieniukai, patinka blush2.gif
Atsakyti