Labai įsinorėjau likerio, tik net neįsivaizduoju, kuris yra skanus? O koks likeris jums skaniausias (jei geriate)??? Gal kokį nors rekomenduotumėt???
Šiuo metu man skaniausias "Bernelių užeigos" svarainių likeris

QUOTE(Asta @ 2005 01 15, 16:09)
Bet jis tikriausiai rūgštokas???
Na jis toks saldziarugshtis, gal labiau tinka tiems kas nemegsta labai saldaus likerio. O is tu saldziuju tai man skanus "Damu likeris".
O man labai skanu vysniu likeris su apelsinu sultimis
skanumelis...

Vyšnių likeris ir su šampanu labai skanu

MAn vysniu likeris ir juoduju serbentu likelis su apelsinu sultim patinka.
Dar patinka Curacao - toks melynas apelsinu skonio likeris - skanu lygiom dalim su anansu, apelsinu ir greipfrutu sultimis.
Vanna Tallin su kava labai skanu.
Dar patinka Curacao - toks melynas apelsinu skonio likeris - skanu lygiom dalim su anansu, apelsinu ir greipfrutu sultimis.
Vanna Tallin su kava labai skanu.
o man kažkada buvo skaniausias kiaušinių likeris, bet jau senokai jį beragavau. kažin ar dabar patiktų.
O dabar esu įsisukus skanauti grietinėlės likerį "Amarula".
Jis neseniai parduotuvėse atsirado, ant butelio etiketės dramblys papaišytas. Kas mėgsta saldžius, tirštus gėrimus - pabandykit, patiks
Mes su drauge jau tokius tris buteliukus
per dvi savaites suragavom

va sitas likeris neblogas.daugumai mano pazistamu patinka, nors man jis per stiprus

QUOTE(mamute2 @ 2005 01 16, 02:10)
oO dabar esu įsisukus skanauti grietinėlės likerį "Amarula".
Jis neseniai parduotuvėse atsirado, ant butelio etiketės dramblys papaišytas. Kas mėgsta saldžius, tirštus gėrimus - pabandykit, patiks

Ojis cia kokio skonio? kokiu nors vaisiu uogu, piehishkas karamelinis ar koks?

QUOTE(Asta @ 2005 01 16, 19:13)
O aš likerių nemegėja, na nebent naminį vyšnių, bet kad jau nebelabai gaminam

QUOTE(mamute2 @ 2005 01 16, 02:10)
o man kažkada buvo skaniausias kiaušinių likeris, bet jau senokai jį beragavau. kažin ar dabar patiktų.

Dar ,,damu likeris,, rojaus paukste,,, na man apskritai visi sitie balti kaip mano vyras sako pieniukai, patinka