Įkraunama...
Įkraunama...

Likeris

O man Damu nepatinka, kazkada pakisa gavau blush2.gif , su draugem pabandem, taip ir surugo zaraza kazkur blush2.gif
Galiu klysti, bet man atrodo, kad grietininiu (kreminiu - pienisku) likeriu negalima su stipriu gerimu maisyti, kazkas ten atsitinka negero, panasiai kaip mamai39 blush2.gif (sutraukia)

Noa, tai gal tau tiktu tuomet Rygos balzamas, ot zaraza, tikra kobra kaip tu sakai - sutraukia visa gimine.
Beje, kazkada teko gerti tikros gyvates uzpiltine, kazkaip nejauku buvo veizeliot i ja ten susirangiusia (kaip i koki Medicinos patanatomijos muziejaus preparata) blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tarena: 19 sausio 2005 - 23:19
QUOTE(Noa @ 2005 01 19, 20:15)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Muset tavo teisybe biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tik man tas "damu" kazkaip labai uzkliuvo - na kokia gi as dama? Damos kerzokais neavi, nesikeikia ir nelinki savo artimiesiems, einantiems i pobuvi, neprisigert ir neapsivemt... biggrin.gif Damos kalbasi apie Statkeviciu,  geria kava is mazutelyciu puoduku, atstate mazaji pirsteli... O as sneku nesamones, geriu alu is butelio ir jei kartais atstatau pirsteli, tai visai ne ta ir ne tuo atveju... laugh.gif

Man tiktu kas nors su kobrom... ax.gif  Bet gyvaciu nuodu tik i antiradikulitinius tepalus deda, ne i likerius biggrin.gif

Bet Talinu irgi negersiu. Nuodas. Gersiu Advokata... Labai geras pavadinimas smile.gif 14 Lt duty free Nidoj, ant sienos su kaliningrado sritim... Ale tik kaip ten patekus biggrin.gif

Na atstaciusios pirsteli ar ne, bet mums su draugem tas likeriukas labai gerai ir is viskiniu tauriu eina, nu negi dabar kas puse minutes pilsi, ranka pavargs, o cia o ba buteliuka ant keturiu, po 20 min. dar viena , liuks thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
o man keglevicius visoks patinka, tik ne melionu, man tas kvapas labai jau alergija varo. dabar saldytuve prasilupusi turiu mango maracuja skonio kegleviciu. labai skanus kokteiliukai su betkokiom sultim...

tiesa, mano vyrui labai skanus likeriuks user posted image, man tai jis nevertas tokios kainos. niekuo neipatingas.

Dar, manau zmones labai ispindeja, kai daug prisiragauja 9is asmenines patirties kalbu), nes kas nera ragaves geru likeriuku, tam ir "damu" pats skaniausias [pvz.:mano mama doh.gif biggrin.gif ]
Atsakyti
QUOTE(Sara @ 2005 01 17, 11:27)
gi keglevicius -degtine, ne likeris.jis labiau tinka man ne skanaut, o kokteilius miksuot....

Jei ant butelio parašyta 'vodka', tai dar nereiškia, kad degtinė biggrin.gif
Geresnio pavadinimo kaip likeris jam nerasi.
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2005 01 20, 16:22)
Jei ant butelio parašyta 'vodka', tai dar nereiškia, kad degtinė  biggrin.gif
Geresnio pavadinimo kaip likeris jam nerasi.

gerai jau gerai, keglevicius priskiriamas likeriu klasei, bet ten degtine sumaisyta su naturaliom sultim. be to, ten maziau nei 37 laipsniai stiprumo....nu nesvarbu, einu ikalsiu to kegleviciaus, kad isitikinciau, kas per velnias tai yra 4u.gif
Atsakyti
Niekada neatsisakysiu Irish Cream , arba to paties gamintojo Strawberry cream. thumbup.gif
Atsakyti
jei kam nors butu idomu, galeciau pamokinti pasigaminti ta damu likeriuka, mane tai jis daznai is visokiu padeciu gelbsti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sirduze @ 2005 01 25, 20:23)
jei kam nors butu idomu, galeciau pamokinti pasigaminti ta damu likeriuka, mane tai jis daznai is visokiu padeciu gelbsti... ax.gif

Idemiai!
Atsakyti
Viskas is tikruju yra zymiai paprasciau, nei jus galite isivaizduoti. Reikia degtines, jei paimsit 0,5 litro gausis saldesnis, as imu 0,7 tai jis taip neapsala, indelio kondensuoto pieno ir gero sauksto tirpios kavos. Kartais buna kad biski prastesnes kokybes kava sunkiau tirpsta, tada geriau siek tiek pasildyti su trupuciu snapselio, o as tai nesildau, naudoju Nescafe. Nu, ir sumaisyti viska. As pilu i plastmasini buteli, nes ir likeriuko gaunasi jau LITRAS ir isplakti patogu. Viskas. Skanaus.
Viena karta, kai mama neturejo kavos, tai dejom kakavos, gavosi sokoladinio skonio, bet man kazkaip saldokas toks, o su kava pats tas.
Atsakyti
As kazkada uzsimaniau "Damu likerio", ale vat nebuvo tokiam mazam kromely tokio dalyko. Tai nusipirkau paprasto kavos likerio ir grietineles. Vumakalavau - irgi nelbogai ishejo blush2.gif
Atsakyti
Man labai patiko BAILEYS irisinis kremo likeris thumbup.gif ,bet kaina jo mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Sara @ 2005 01 20, 09:25)
kas nera ragaves geru likeriuku, tam ir "damu" pats skaniausias [pvz.:mano mama doh.gif  biggrin.gif ]

va cia tai tiesa smile.gif
geriu kartais ta damu likeri,
bet Advokat kiausininis man pats skaniausias thumbup.gif
ir dar patinka vysniu likeris su persiku sultimis. vacation4.gif
Atsakyti