jeigu mamos žemas ūgis, tada tikrai sunkiau užkelti, bet ratai tikrai nebarška..mano pusseserė turi ESPIRO city ir kai palygino su mano, tai vat tik vienas minusas ir buvo dėl jos žemo ūgio rankenos per aukštos, ir kai jinai sakė frogas manevringesnis, o jos ratai barška ir kai eina atsitrenkia kojos į rėmą, o frogas platesnis ar gal pats rėmas toliau, gali žingsnį žengti didesnį...aš labai patenkinta frogu

QUOTE(artita @ 2008 10 31, 18:00)
jeigu mamos žemas ūgis, tada tikrai sunkiau užkelti, bet ratai tikrai nebarška..mano pusseserė turi ESPIRO city ir kai palygino su mano, tai vat tik vienas minusas ir buvo dėl jos žemo ūgio rankenos per aukštos, ir kai jinai sakė frogas manevringesnis, o jos ratai barška ir kai eina atsitrenkia kojos į rėmą, o frogas platesnis ar gal pats rėmas toliau, gali žingsnį žengti didesnį...aš labai patenkinta frogu 

QUOTE(bailutyte @ 2008 10 31, 16:04)
tai tada manau nenusivilsi

QUOTE(artita @ 2008 10 31, 18:00)

turiu dar klausimeli, koks sedimos dalies plotis ? turim siaura, norim platesnio, kad ziema tilptume...
QUOTE(bailutyte @ 2008 11 02, 16:51)
turiu dar klausimeli, koks sedimos dalies plotis ? turim siaura, norim platesnio, kad ziema tilptume...
apie 30 cm
Musu mazute gime liepa. Bet vezymeli rinkausi lopsini nes ziema jaj bus tik puse.. is kart ziurejom emaljunga,bet po to radau deltim premjer..gal klystu bet daug ko jie panasus o vat kaina skyriasi. plius dar junga reik atskirai pirkt kedute. mazoji tik paguldzius pradedi vaziuot iskart nuluzta..amort super!
jo sunkokas,bet kai matau kaip vaikui ten gera tai
lopsys didelis,dedam dar komplekte miegmaisi,tai miega kaip karaliene. ratai dideli visur pravaziuosi,plius priekiniai sukiojasi.

QUOTE(mamicka @ 2008 11 03, 16:20)
Musu mazute gime liepa. Bet vezymeli rinkausi lopsini nes ziema jaj bus tik puse.. is kart ziurejom emaljunga,bet po to radau deltim premjer..gal klystu bet daug ko jie panasus o vat kaina skyriasi. plius dar junga reik atskirai pirkt kedute. mazoji tik paguldzius pradedi vaziuot iskart nuluzta..amort super!
jo sunkokas,bet kai matau kaip vaikui ten gera tai
lopsys didelis,dedam dar komplekte miegmaisi,tai miega kaip karaliene. ratai dideli visur pravaziuosi,plius priekiniai sukiojasi.

As renkuosi tarp sito vezimelio ir ROAN Marita, nors dar nei vieno gyvai nemaciau

Vezimelis musu raudonas,vietomis ira tokie istatymai su gelem lapais, maze dabar su komb idedam i vokeli ir i lopsi dar telpa. musu ugis dabar 64 cm..o lopsis didelis ir platus,jej dar uzdedi uzlota kojom tai super joks vejas nebaisus. geras tai kad lopsiui ir sport daliai yra atskiri uzklotai. dar turim skietuka nuo saules.lopsio ilgis 80cm o plotis 40.
FROGAS

QUOTE(bailutyte @ 2008 11 10, 21:37)
sveikos,
sudomino ir mane sie vezimai

gal kas galite parasyti koks Frogo sportinuko gulimos padeties ilgis ir plotis?
dekui

QUOTE(Raja28 @ 2008 12 07, 17:40)
sveikos,
dekui

dekui

rytoj parasysiu ismatavus, o siaip tikrai ilga gulima padetis, jei neklystu 84cm.