QUOTE(flight @ 2006 10 31, 19:38)
Turėjome ir mes universalą - su pirmu vaiku. Daugiau ačiū, nenoriu. Pirmiausiai todėl, kad ir kokia gera amortizajica būtų universaliame, jo niekaip nepalyginsi su supamu vežimu.
Maniškis buvo neramus, ir kai pamenu tuos pirmus tris mėnesius su pilvuko pūtimu, kai aš ištisomis dienomis supau ant rankų, o naktimis vežiojau tą universalą namuose pirmyn-atgal ir kračiau - kad ir kaip norėtųsi, supimu to nepavadinsi

- tai atsikandau universalo "privalumų" visam gyvenimui. Juolab, kad gimsuiam žiemą reikės erdvaus lopšio. Tie lengvi medžiaginiai lopšiukai gal ir tinka, vasarą, bet tikrai ne tada, kai iš tiesų šalta...
Man keista, kaip mamos, berinkdamos vežimus, pasiduoda tai masinei madingo, gražaus daikto paieškų įtakai. Na, gražūs tie vežimai, priedų visokiausių yra, bet pasižiūrėjus parduodamų skelbimus ir komentarus, kyla vienintelė mintis - ką jūs veiksite snieguotą žiemą, klampų rudenį ir pavasarį mūsų keliuose ir šaligatviuose su tais mažučiais elegantiškais ratukais?

Labai teisingai pasakyta

Aš pati papuoliau į tos mados pinkles, ir, kai vaikiukas paaugo nusipirkau sketuko tipo vežimą, maniau, kaip gerai-mažas. manevringas, ir viskas būtų liuks, jei... ne tie prakeikti ratukai

Gyvenam prie jūros, tai pirma išvyka buvo tragiška

Ratai klimpo, strigo, žodžiu pravalas visiškas

. O mieste irgi ne ką geriau, ratai kliba... Žodžiu, visi tie mažaračiai elegantiški vežimukai skirti ne Lietuvai

Mums geriausi platūs ratai, tokie kaip deltim