Sveikos, gal kur Vilniuje matete miegmaisiu kudikiams? Esu viena nusipirkusi Vokietijoj, bet atejus karsciams reiktu plonesnio, o i Vokietija artimiausiu metu vaziuoti nezadu:) Gal matet kur Vilniuj tokiu miegmaisiuku pirkti? Siaip labai patogus daiktas, nes vaikelis nenusisprado miegodamas ir man labai keista, kodel musu vaiku parduotuvese net pardavejos guzcioja peciais, uzklaustos apie miegmaisiukus. Zodziu laukiu Jusu patarimu.
As tokiu meigmaisiuku maciau kane bazese, o tai beveik taspats kas gariunai tai siulyciau ten paieskoti kur prekiauja vaikiskom prekem.
As irgi turiu storesnius, is Anglijos, o kai atsilo neturejau ka daryti, vaikai nuo pat gimimo buvo iprate miegoti miegmaisiukuose, tai pasibedavojau anytai, ji moka siuti, tai pasisiule pabandyti pasiuti, tik pavyzdi atveziau ir pasiuvo.
Sake, kad nors truputi mokant siuti cia visai nieko sudetingo (anyta nera siuveja, tik savamoksle, bet jai visai gerai pavyko).
http://www.skelbiu.lt maciau parduoda,naujus
Mačiau labai mielus parduotuvėje ThPh dydis iki 64cm, kaina ~17lt.
Didesniems 90-110cm yra plonų vasarinių, kaina ~17lt.
Didesniems 90-110cm yra plonų vasarinių, kaina ~17lt.
Sveikos mamytės,
aš irgi pritariu apie jų didelę naudą. kaip puiku ramiai miegoti kaip žinai,kad nenusispardys vaikutis. Aš pati iš Kauno tad vaikučiui prieš 2,5 metų šį daiktą mama rado tik....second hand'e. Siūlau paieškoti Thomas Philips ir gal koiam vaikų mieste. O dėl Vokietijos ar Anglijos, teisingai, ten tikrai labai geras pasirinkimas. Tad pabandyk pažiūrinėti padėvėtose arba Thomas Philips'e.
Sėkmės
aš irgi pritariu apie jų didelę naudą. kaip puiku ramiai miegoti kaip žinai,kad nenusispardys vaikutis. Aš pati iš Kauno tad vaikučiui prieš 2,5 metų šį daiktą mama rado tik....second hand'e. Siūlau paieškoti Thomas Philips ir gal koiam vaikų mieste. O dėl Vokietijos ar Anglijos, teisingai, ten tikrai labai geras pasirinkimas. Tad pabandyk pažiūrinėti padėvėtose arba Thomas Philips'e.
Sėkmės
Plonų vasarinių mačiau JYSK parduotuvėj. Tiesa tai buvo prieš gerus porą mėnesių, bet gal...
as maxima bazeje maciau, ir Gariunuose ju pilna
galiu pasiulyti nauja miegmaisiuka is siltesniu
mergaitiskais, parvestas i UK, kam idomu rasykit i AZ
QUOTE(erikiuxxx @ 2007 07 04, 13:34)
galiu pasiulyti nauja miegmaisiuka is siltesniu
mergaitiskais, parvestas i UK, kam idomu rasykit i AZ 
Sveika, mane tai domintu. O kokio ugio vaikuciui jis skirtas?
Ir kiek kainuoja?
Gal galetum atsiusti i pasta nuotraukyte?
As irgi kelis turiu, tai viename miegam lovyteje, kitame vezimelyje, super
ir pirkau second hand'e uz kelis litukus, geru firmu ir kokybes