Įkraunama...
Įkraunama...

Miegmaišiai kūdikiams

QUOTE(minimuke @ 2007 06 02, 23:26)
Sveikos, gal kur Vilniuje matete miegmaisiu kudikiams? Esu viena nusipirkusi Vokietijoj, bet atejus karsciams reiktu plonesnio, o i Vokietija artimiausiu metu vaziuoti nezadu:) Gal matet kur Vilniuj tokiu miegmaisiuku pirkti? Siaip labai patogus daiktas, nes vaikelis nenusisprado miegodamas ir man labai keista, kodel musu vaiku parduotuvese net pardavejos guzcioja peciais, uzklaustos apie miegmaisiukus. Zodziu laukiu Jusu patarimu.

Labai grazius miegmaisiukus maciau babyland internetineje parduotuveje.
Atsakyti
As nusipirkau labai grazu miegmaisiuka ZAROje, taciau tai ismesti pinigai, nes nors jis ir plonas, bet vaikas jame labai prakaituoja doh.gif
Atsakyti
MES TAI TURIME IRGI BET MUSU MAZE JO NEMEGSTA NORS JIS LABAI FAINAS IR SILTOKAS,BET MAZE MIEGA TIK SU PIZAMELE tongue.gif
Atsakyti
Klaipedoje "Premaman" parduotuveje taikos pr. yra labai graziu miegmaisiuku ir mergaitems ir berniukams

nemoku ikelti nuorododos, paziurekit puslapyje www.premaman.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaSandra: 23 sausio 2008 - 16:33
Galvoju ir as pirkti miegmaisiuka, nes pastoviai nusispardo doh.gif
Atsakyti
Supremamos forumo skelbimų lentoj / vaikams

yra prie bendra tema: 62-68 cm vaikams biggrin.gif
Atsakyti
jieskau geros siuvejos kuri gyventu koralose. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LUVIK: 18 vasario 2008 - 21:05
Man du miegmaišiukus atidavė pusseserė-aš apie jų naudą supratau tik augindama trečią dukrelę thumbup.gif , o vieną dar su etikete nusipirkau padėvėtų rūbų parduotuvėj, bet jį greit išaugom ir atidavėm kitam leliukui. Parduotuvėse aš jų nemačiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyjula @ 2008 02 18, 22:26)
Man du miegmaišiukus atidavė pusseserė-aš apie jų naudą supratau tik augindama trečią dukrelę thumbup.gif , o vieną dar su etikete nusipirkau padėvėtų rūbų parduotuvėj, bet jį greit išaugom ir atidavėm kitam leliukui. Parduotuvėse aš jų nemačiau  schmoll.gif

as miegmaisiuka uzsakiau is http://www.patalyne.visiems.lt/
miedvilnis miegmaisiukas, viduj sinteponas 60lt. spalvas galima pasirinkti
Atsakyti
Cia yra miegmaisiuku: http://babyland.lt/i...php?cPath=42_55
Atsakyti
Dar miegmaišių yra LaRedoute internetinėje parduotuvėje - LaRedoute
Per išpardavimus labai gerom kainom galima rasti. Jie taip pat siunčia į Lietuvą.

PS - čia ne reklama, tiesiog pati ten nemažai reikalingų dalykų radau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audrey: 20 vasario 2008 - 18:50
Parsisiunciau is Vokietijos internetiniu parduotuviu. Jei ka sudomins, galesiu adresiukus i az parasyti, o jei maniskis taip greitai augs, tai kitai ziemai galesim perleisti kitam leliui savo miegmaisiuka smile.gif
Atsakyti