Įkraunama...
Įkraunama...

gimdymas Anglijoje

na mrs ieva, tu ne pirma ir ne paskutine, o su savo baimemis tik leliukui nervukus gadini, pasiaukok gi del savo leliuko ir nugalek ta baime, o neskraidyk paskutini menesi
blink.gif
Atsakyti
mrs ieva, as kazkur skaiciau, kad likus porai men iki gimdymo nerekomenduojama skristi lektuvu. nes kylant lektuvui yra labai didele tikimybe pagimdyti. Taip pat ir nerekomenduojama skristi, kai tik pastoji, tada yra persileidimo tikimybe. Keliauti patariama tik per antra trimestra. Na, bet jau kaip suprantu, tau jau per velu, bilietas jau rankoje ax.gif Reikejo apie tai ieskoti informacijos pries pirkima bilieto, o ne dabar mirksiukas.gif

o filmukus apie gimdyma visoms baisu buvo ziureti mirksiukas.gif As ir ziurejau filmuka apie tai, tai atrodo baisiai is salies doh.gif bet kai pati gimdai, jokio baisumo nelieka lotuliukas.gif Juk negalvoji tada kaip tas vaikas islys, stengiesi viska daryti, kad tik greiciau tas butu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs.ieva @ 2007 08 26, 14:21)
labuaks, sveikia prisijungusi 4u.gif
jo, as lankau antenatal classes, taip vadinamus tevystes kursus, jau puse atbuvau, bet kai rodo tuos filmukus apie gimdyma tai akis ausis uzsikemsu kad negirdeciau, nes labai silpna darosi.......sunku su tokia fobija gyventi  doh.gif
as siaip priklausau newhamo general hospital, kuri garseja naturaliais gimdymais, net per pamokeles taip pasake  g.gif  zinoma, nematau nieko bloga tame, bet siuo atveju man tikrai nepalengvina laukimo  blush2.gif  dabar persikraustem i area kur priklausytume king george ligoninei, bet jau nusipirkau bilieta i LT. zinoma baisoka skristi likus menesiui iki gimdymo, bet palyginus su mano kitomis baimemis tai tik pease of cake kaip sakoma  ax.gif
noreciau paklausti mamyciu kur galeciau daugiau gauti informacijos apie skaridymus velyvam nestume?? o gal net nereikia i tai gilintis kad nepradeciau daugiau jaudintis??

o kada tau gimdyti?

As pilnai suprantu kiekvienas turi savo fobijas ir pasirinkima ka daryti,bet nepamirsk, kad vaikelis irgi labai svarbu , linkiu tau ir tavo vaikeliui viso ko geriausio nesvarbu ka nusprestum ,bet as neskrisciau bijociau ,kad kas gali atsitikti ko nebepataisysi .as siuliciau pasidometi king george ligonine ,nes lektuvo bilietai gali buti ir perkelti .

o mano maziliukas turetu pasibelsti 8 lapkricio nestuke.gif
Atsakyti
labas mamos:)
as tai rytu londone gyvenu, dagenham, ir man labai idomu paklausti kaip cia yra toj anglijoj su tave priziurinciu gydytoju! nuejau pas gp, tai pasake, kad tyu nebijok afrikoj pacios pagimdo ir virkstele nusikerpa umn.gif o pas akusere registracija tik rugsejo sesta kai man jau virs dvieju menesiu nestumo bus, ar cia taip turi buti? o ar gydytojas pries gimdyma pasako kur gimdysi?
ir tikrai maciau tuos video klipus kaip gimdo, ir iskart klausiu ar nuskausminamuosius pasiulo ar prasyt reikia? doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(devil_babe @ 2007 08 28, 16:07)
as tai rytu londone gyvenu, dagenham, ir man labai idomu paklausti kaip cia yra toj anglijoj su tave priziurinciu gydytoju! nuejau pas gp, tai pasake, kad tyu nebijok afrikoj pacios pagimdo ir virkstele nusikerpa umn.gif  o pas akusere registracija tik rugsejo sesta kai man jau virs dvieju menesiu nestumo bus, ar cia taip turi buti? o ar gydytojas pries gimdyma pasako kur gimdysi?
ir tikrai maciau tuos video klipus kaip gimdo, ir iskart klausiu ar nuskausminamuosius pasiulo ar prasyt reikia? doctor.gif

Sveika,
Man rodos anksciau rasem koks tas prieziuros planas mirksiukas.gif Normalu pas akusere po 2 men eiti, man siaip buvo 13 ar 12 sav pirmas appointmentas. Paklausk kurioj ligoninej tu gimdysi, turetu pasakyti mirksiukas.gif Del prieziuros laaabai skirtingai nuo ligonines priklauso, as, pvz., kuo puikiausiai buvau priziurima ir esu lb patenkinta ta ligonine kurioje gimdziau thumbup.gif Nepergyvenk taip del gimdymo, laikui einant apsiprasi ir pagimdysi, o del nuskausminimo irgi kaip papulsi, kai kur bando jo bet kokiu atveju isvengti. Savo ligoninej irgi ta pati girdejau, taciau kai daktaro paklausiau ar padarys man epidura jei paprasysiu, tai sake be jokiu problemu thumbup.gif nezinau kiek tiesos, nes dare cezari.
Klausk visko kas domina savo akuseres, gal rasi kas gimde toje ligonineje mirksiukas.gif Sekmes mirksiukas.gif
Papildyta:
Premium, gal jau pagimdei??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(devil_babe @ 2007 08 28, 16:07)
as tai rytu londone gyvenu, dagenham, ir man labai idomu paklausti kaip cia yra toj anglijoj su tave priziurinciu gydytoju! nuejau pas gp, tai pasake, kad tyu nebijok afrikoj pacios pagimdo ir virkstele nusikerpa umn.gif  o pas akusere registracija tik rugsejo sesta kai man jau virs dvieju menesiu nestumo bus, ar cia taip turi buti? o ar gydytojas pries gimdyma pasako kur gimdysi?

As irgi gyvenu dagenham,o kurioj ligoninej tu gimdysi?mano pirmas apoitmentas irgi gan velai buvo,bet siaip likau patenkinta gydytoju prieziura ir gimdymu...
Atsakyti
QUOTE(Karinga @ 2007 08 26, 16:24)
mrs ieva, as kazkur skaiciau, kad likus porai men iki gimdymo nerekomenduojama skristi lektuvu. nes kylant lektuvui yra labai didele tikimybe pagimdyti. Taip pat ir nerekomenduojama skristi, kai tik pastoji, tada yra persileidimo tikimybe. Keliauti patariama tik per antra trimestra. Na, bet jau kaip suprantu, tau jau per velu, bilietas jau rankoje  ax.gif  Reikejo apie tai ieskoti informacijos pries pirkima bilieto, o ne dabar  mirksiukas.gif

o filmukus apie gimdyma visoms baisu buvo ziureti  mirksiukas.gif As ir ziurejau filmuka apie tai, tai atrodo baisiai is salies  doh.gif  bet kai pati gimdai, jokio baisumo nelieka  lotuliukas.gif Juk negalvoji tada kaip tas vaikas islys, stengiesi viska daryti, kad tik greiciau tas butu  lotuliukas.gif

siandien turejau appoitmenta pas kt MW, jau savo naujoj surgery, ir vel paklausiau ar galiu skristi, tai sake zinoma, jeigu gerai jautiesi tai jokiu problemu, sake, kakzkas ten ir 39 savaiciu skrido ir viskas buvo gerai. zodziu dave palaiminima skrydziui tai jauciuosi rami nestuke.gif

mamytes is dagenhamo, tai jus turbut irgi king georgo ligoninei priklausysit?
nesinervinkit kad taip ilgai pas MW nepriima, paskaitykit visu mamyciu cia esancia informacija, pirmas apsilankymas tik 3 menesiu, man tai isvis jau gal 14 ir 15 savaiciu buvo. kai pastoji, nueini pas savo gp, pasakai ir tada jie siuncia laiska ligoninei, kurios personalas su tavim susikontaktuoja ir paskiria midwife.
tai va, nepergyvenkit be reikalo, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2007 08 28, 18:57)
Premium, gal jau pagimdei??? ax.gif

ne, dar ne, tik mano lap top'as sustreikaves buvo, tai garantiniam nunesusi buvau, o tie net 2 sav. uzlaike. siandien parsinesiau, tai dabar skaitymo turiu... Siaip gerai jauciuosi, lakstau sau, nenuobodziauju. Ir laaaaabai laukiu jau gimdymo. Aisku, bijau siek tiek, bet ne taip kaip mrs.ieva. As tik del pacios pradzios, t.y. kaip viskas prasides, vaziavimo i ligonine bijau. O del pacio gimdymo - labai noreciau pagimdyti naturaliai, be jokiu vaistu. Aisku, jeigu viskas vyks sklandziai ir man to neprireiks.
Mrs.ieva, lietuvoje gydytojai uz tave taip pat nepagimdys, paciai teks. Galeciau papasakoti atveju, kai ir LT epiduro prasant nedave, bet nenoriu taves nervinti - ne laikas dabar. Nusiramink, nesiblaskyk ir ramiai lauk savo vaikelio. Galvok tik apie grazius dalykus, klausyk ramios muzikos, diskutuok su mumis mirksiukas.gif ....Ir tau, ir tavo pilvelio gyventojai bus geriau... Susiimk...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 31 rugpjūčio 2007 - 16:59
QUOTE(premium @ 2007 08 31, 15:57)
ne, dar ne, tik mano lap top'as sustreikaves buvo, tai garantiniam nunesusi buvau, o tie net 2 sav. uzlaike. siandien parsinesiau, tai dabar skaitymo turiu... Siaip gerai jauciuosi, lakstau sau, nenuobodziauju. Ir laaaaabai laukiu jau gimdymo. Aisku, bijau siek tiek, bet ne taip kaip mrs.ieva. As tik del pacios pradzios, t.y. kaip viskas prasides, vaziavimo i ligonine bijau. O del pacio gimdymo - labai noreciau pagimdyti naturaliai, be jokiu vaistu. Aisku, jeigu viskas vyks sklandziai ir man to neprireiks.
Mrs.ieva, lietuvoje gydytojai uz tave taip pat nepagimdys, paciai teks. Galeciau papasakoti atveju, kai ir LT epiduro prasant nedave, bet nenoriu taves nervinti - ne laikas dabar. Nusiramink, nesiblaskyk ir ramiai lauk savo vaikelio. Galvok tik apie grazius dalykus, klausyk ramios muzikos, diskutuok su mumis mirksiukas.gif ....Ir tau, ir tavo pilvelio gyventojai bus geriau... Susiimk...

nu labukas. kaip gaila kad jus nesuprantate mano baimiu arba galvojate kad esu istizele ir negaliu susiimti, bet kaip minejau ta baime man nuo paauglystes ir ji taip lengvai neisgydoma, bet ka gi,
as jau nusiraminusi ir jauciuosi gerai, kita sestadieni skrendu i Lietuva, tai labai laukiu. siaip kai svarsciau ar grizti i LT ar ne tai ne tik del gimdymo, bet ir todel kad pradzioje mama pades, nes ji cia negali atvykti, o ir paskui vistiek visos mamos lietuves veza savo leliukus i LT gydytojams pasirodyt, o dokumentu tvarkymas cia kiek nervu kainuoja g.gif beje vyras gauna is darbo menesi atostogu tai kaip ir viskas susiderino... beje, Lietuvoj gimdysiu privaciai, tai manau del prieziuros daug problemu nebus, zinoma,valstybinej ligoninej daug baisiau butu.
is forumo niekur nedingsiu tikrai mirksiukas.gif ir skaitysiu jusu pasisakymus ir butinai parasysiu, bet jei isvykstu, tai kaip ir nebepriklauso man cia blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(premium @ 2007 08 31, 15:57)

Nu va, o galvojau jau su vaikeliu esi lotuliukas.gif
o jau kaip prasides taip ir bus, vistiek susitvarkysit, issikviesit greitaja, o gal bus panasiai kaip man mirksiukas.gif kur netoli ligonines lysti lelius prades lotuliukas.gif nu sekmes, jau viska susiruosusi?
Papildyta:
QUOTE(mrs.ieva @ 2007 08 31, 20:01)
nu labukas. kaip gaila kad jus nesuprantate mano baimiu arba galvojate kad esu istizele ir negaliu susiimti, bet kaip minejau ta baime man nuo paauglystes ir ji taip lengvai neisgydoma, bet ka gi,
as jau nusiraminusi ir jauciuosi gerai, kita sestadieni skrendu i Lietuva, tai labai laukiu. siaip kai svarsciau ar grizti i LT ar ne tai ne tik del gimdymo, bet ir todel kad pradzioje mama pades, nes ji cia negali atvykti, o ir paskui vistiek visos mamos lietuves veza savo leliukus i LT gydytojams pasirodyt, o dokumentu tvarkymas cia kiek nervu kainuoja  g.gif  beje vyras gauna is darbo menesi atostogu tai kaip ir viskas susiderino... beje, Lietuvoj gimdysiu privaciai, tai manau del prieziuros daug problemu nebus, zinoma,valstybinej ligoninej daug baisiau butu.
is forumo niekur nedingsiu tikrai  mirksiukas.gif  ir skaitysiu jusu pasisakymus ir butinai parasysiu, bet jei isvykstu, tai kaip ir nebepriklauso man cia  blush2.gif

Sekmes, mrs.ieva, pamatysi, susitvarkysi mirksiukas.gif stiprybes ir galvok koki turteli greit turesi mirksiukas.gif lotuliukas.gif ir butinai pranesk mum kaip sekesi mirksiukas.gif smalsu bus ax.gif
Atsakyti
mrs ieva sekmes tau.
siaip tai ne gimdymas, o pogimdyvinis laikotarpis yra sunkiausia. kad ir kaip tave nuskausmintu, visvien po gimdymo kaip po avarijos jausies, plius dar leliu reikia maitintint, sasukelnes keist ir kas 15 min ziuret ar kvepuoja (visos mamos taip daro), ar neuzspringo ir t.t. tai tau lietuvoj tik geriau bus, mama gales padet ir TB bus salia. o jei tu privaciai gimdysi, tai jus galit susitart skatinti gimdyma kaiTB atvaziuos (vienam forume skaiciau apie toki planini gimdyma).
o tavo fobija labai idomi, ar bandei kada nors nagrineti kodel tu taip bijai, gal koks ivykis buvo. as irgi gimdymo bijojau, bet kai tapau nescia, tai susitaikiau su ta mintim. nepamirsk musu, papasakok paskui apie gimdyma, kaip baime nugalejai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs.ieva @ 2007 08 31, 22:01)
siaip kai svarsciau ar grizti i LT ar ne tai ne tik del gimdymo, bet ir todel kad pradzioje mama pades, nes ji cia negali atvykti, o ir paskui vistiek visos mamos lietuves veza savo leliukus i LT gydytojams pasirodyt, o dokumentu tvarkymas cia kiek nervu kainuoja 

na nezinau, bet mano vaiku niekas neveza i Lietuva gydytojams rodyti g.gif O del ko reiketu g.gif O dokumentus siaip ar taip reiks susitvarkyti, nesvarbu ar UK ar LT doh.gif O kodel tau turi padeti tavo mama, o ne vyras blink.gif
Papildyta:
O gal tu geriau rinkis planini cezari su pilna narkoze g.gif Nezinau, negimdziau su epidiuru ir nezinau, ar taip jau nieko nejauti blush2.gif o tai jei nieko nejauti, tai is kur zinotio kaip ir kiek ilgai stumti g.gif
Atsakyti