Įkraunama...
Įkraunama...

gimdymas Anglijoje

sveikos visos mamytes 4u.gif
man gimdymas ant nosies .Gal kas zinot ir galit su manim pasidalinti apie Newham ligonine,labai bijau nezinobybes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dan@e @ 2007 11 17, 02:55)
sveikos visos mamytes  4u.gif
man gimdymas ant nosies .Gal kas zinot ir galit su manim pasidalinti apie Newham ligonine,labai bijau nezinobybes  unsure.gif

deja,gero tai nieko negaliu pasakyt...Nors drauge gimde tai liko patenkinta,as laiku "isnesiau mesas" is ten.Bet pries tai kiek buvau as ten tai tik visokios nesamones dejosi.Pvz,kai man buvo persileidimas jie mane ramiausiai issiunte namo "issivalyt",po savaites turejau gultis i ligonine su visokiom komplikacijom ir negana to,nuo nugaros skausmo suleido MORFIJAUS,del ko vemiau visa para ir t.t.Zodziu gal kam labiau pasiseke,as taves nenoriu gasdint,bet nepasirinksi juk ligonines.
Atsakyti
Kiek zinau, jeigu labai nori - gali pasirinkti ligonine... truputi pagudravus. Reikia issirinkti kur patinka, ir atvaziuoti prasidejus saremiams bei visiems sakyti, kad netoliese pas ka nors sveciavaisi ir va doh.gif niekas neturi teises isvaryti ir liepti vaziuoti i taviske ligonine, nes gali paprasciausiai nespeti.
Na, pati dar negimdziau, tai nezinau, bet sako kad zmones taip daro..
Papildyta:
QUOTE(vaidoose @ 2007 10 05, 15:48)
labutis!!! na as ruosiuos gimdyti gruodzio pabaigoj smile.gif  o gyvenu Wallington'e.. anksciau gyvenau Mitcham'e, tai daznai apsilankydavau Wimbledon'e ax.gif  kaip smagu, jog atsiliepei 4u.gif  as apie ta ligonine visikai nieko nezinojau, tai dabar bus sirdele ramesne thumbup.gif

Ne i tema: iki taves turetu autobusas 410 vaziuoti. Tai va jeigu isestum i ji vaziuoti i kita gala, atvaziuotum tiesiai pas mane, i Croydon smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2007 11 17, 09:56)
deja,gero tai nieko negaliu pasakyt...Nors drauge gimde tai liko patenkinta,as laiku "isnesiau mesas" is ten.Bet pries tai kiek buvau as ten tai tik visokios nesamones dejosi.Pvz,kai man buvo persileidimas jie mane ramiausiai issiunte namo  "issivalyt",po savaites turejau gultis i ligonine su visokiom komplikacijom ir negana to,nuo nugaros skausmo suleido MORFIJAUS,del ko vemiau visa para ir t.t.Zodziu gal kam labiau pasiseke,as taves nenoriu gasdint,bet nepasirinksi juk ligonines.

na aisku,manes tu nepaguodei,tik patvirtinai mano nuogastavimus blink.gif niekada nepasitikejau Anglijos daktarais,jau geriau liaudies medicina.
liudna del persileidimo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dan@e @ 2007 11 18, 02:21)
na aisku,manes tu nepaguodei,tik patvirtinai mano nuogastavimus  blink.gif niekada nepasitikejau Anglijos daktarais,jau geriau liaudies medicina.
liudna del persileidimo  verysad.gif

Bet yra ir geru daktaru,kurie atsakingiau ziuri,kitiems tai kaip supratau tas pats(svetimo skausmo nebuna),as po to gimdziau kitoje ligoninej,tai labai likau patenkinta ir prieziura ir svara,mat nauja ligonine...O kai gulejau Newham ligoninej,tai tokios purvinos sienos,as dar vyrui sakiau atnesk kempine,nusisveisiu,vistiek reikia gulet nieko neveikiant lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tikiuosi,kad viskas bus gerai,nusiteik,kad viskas bus gerai!!!
Atsakyti
sveikos merginos. as siame saite naujoke. tai gi prasau padekit susigaudyti. noreciau gauti truputi informacijos apie nestuma, daktarus, pasalpas Londone. esu vos 7 sav nestuke.gif . tai gi visko bijau, nezinau ko galima ir ko ne. buvau vakar pas daktare, tai ji tik paklausinejo, spaudima pamatavo ir svori. lyg tai nuo to viskas priklauso. kai pasakiau kad skauda pilvo apacia, pasake kad normalu ir islydejo uz duru!! verysad.gif labai bijau. gal kas geru patarimu duosit. kaip jautetes pirmom savaitem ir t.t. aciu lauksiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lanele @ 2007 11 21, 10:29)
sveikos merginos. as siame saite naujoke. tai gi prasau padekit susigaudyti. noreciau gauti truputi informacijos apie nestuma, daktarus, pasalpas Londone. esu vos 7 sav  nestuke.gif . tai gi visko bijau, nezinau ko galima ir ko ne. buvau vakar pas daktare, tai ji tik paklausinejo, spaudima pamatavo ir svori. lyg tai nuo to viskas priklauso. kai pasakiau kad skauda pilvo apacia, pasake kad normalu ir islydejo uz duru!!  verysad.gif  labai bijau. gal kas geru patarimu duosit. kaip jautetes pirmom savaitem ir t.t. aciu lauksiu. 4u.gif

labas,o kurioj tu vietoj gyveni?i kokia ligonine vaikstai?Cia labai tai ir neziuri,svori,spaudima ir slapima patikrina ir viskas.Pilvo apacia ir man skaudejo,bet cia nuo greit augancio svorio,gimda tempiasi,i pabaiga tai taip skaudejo,kad niekur negalejau eiti,pora men gal namie prasedejau verysad.gif bet jei labai skaudetu eik i emergency,as taip darydavau,maza kas,bent patikrins,krauja paims.Pirmomis savaitemis tik vemiau,tai negaliu nieko pasakyt,pagulde i ligonine,nes praradau daug skysciu,bet kiekvienas nestumas individualus.
Atsakyti
QUOTE(Evi @ 2007 11 17, 12:26)
Ne i tema: iki taves turetu autobusas 410 vaziuoti. Tai va jeigu isestum i ji vaziuoti i kita gala, atvaziuotum tiesiai pas mane, i Croydon smile.gif

aga, vaziuoja 410 smile.gif viena karta keliavau su juo i croydona pasivaiksciot po parduotuves ax.gif prisijunk prie uzsienieciu nestukiu burio, pabendrausim daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stsandra @ 2007 06 06, 10:37)
labutis,krevete! mirksiukas.gif man tai gimdyti tai tik uz 12 sav,bet ieskau informacijos tai pat! g.gif tikejausi,kad rasiu jos cia!bet gi ziuriu,kad nelabai ja jas ka nori pasidalinti! verysad.gif gaila,kad mes cia tik dviesia jos ieskom!o is kurio uk krasto esi?as tai is pacio londono.

Papildyta:
QUOTE(dan@e @ 2007 11 17, 01:55)
sveikos visos mamytes  4u.gif
man gimdymas ant nosies .Gal kas zinot ir galit su manim pasidalinti apie Newham ligonine,labai bijau nezinobybes  unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(giedre 22 @ 2007 11 28, 13:45)
Papildyta:

as gimdziau pries du menesius Romforde,queens hospital.gimdyma prieeme juode,tad per daug ji su manim nesicackino.buvo grubi,nemandagi.atsistojusi saltu veidu komandavo push ir tiek verysad.gif bet patarciau neiimti epidurines nejautro,nes labai paiilgins gimdyma.duju kauke ir injekcija i uzpakaliuka kuo puikiausiai padeda,atjungia nuo visu skausmu tongue.gif tik negimdykite new ham hospital,nes girdejau laaabai daug blogu atsiliepimu.sekmes tongue.gif
Papildyta:
beje,gal kur nors dagenham east rajone gyvena irgi neseniai pagimdziusios jaunos mamytes?labai noretusi su kuo nors pabendraut,nes kasdiene vienatve man jau stoga rauna.dukryte dar maza,tik valgo ir miega..... smile.gif
Atsakyti
tai junkis prie uzsienio mamyciu, ten musu daug.
p.s. man ta kauke ir ukolas i uzpakali, tiesa sakant, tas pats kas nieko. Man tai nesuveike... Geriau jau buciau ir ju neemusi. Matyt, cia individualu.
Atsakyti
QUOTE(giedre 22 @ 2007 11 28, 14:56)

as gimdziau pries du menesius Romforde,queens hospital.gimdyma prieeme juode,tad per daug ji su manim nesicackino.buvo grubi,nemandagi.atsistojusi saltu veidu komandavo push ir tiek verysad.gif bet patarciau neiimti epidurines nejautro,nes labai paiilgins gimdyma.duju kauke ir injekcija i uzpakaliuka kuo puikiausiai padeda,atjungia nuo visu skausmu tongue.gif tik negimdykite new ham hospital,nes girdejau laaabai daug blogu atsiliepimu.sekmes tongue.gif
Papildyta:
beje,gal kur nors dagenham east rajone gyvena irgi neseniai pagimdziusios jaunos mamytes?labai noretusi su kuo nors pabendraut,nes kasdiene vienatve man jau stoga rauna.dukryte dar maza,tik valgo ir miega..... smile.gif

As irgi gimdziau toje ligonineje,bet man buvo labai thumbup.gif gal,kad gimdziau dvynukus,labai ziurejo,labai daug daktaru buvo,gal 7 ar 8.Gimdziau su epiduru,bet nagaliu skustis,tiesa,ne viskas ten ejosi taip sklandziai kaip tikejausi,bet buna ir blogiau.O gyvenu as Dagenham Heathway.
Atsakyti
is mano puses apie gimdyma uk TIK blogi atsiliepimai schmoll.gif uzkieteje naturalistai ir siaip idiotai.
man vandenys nubego ryte, su 5 cm vos neisvare namo, su 9cm prasikankinau nuo pietu iki vakaro (be JOKIU nuskausminamuju). g.gif jie vis lauke ir lauke kazko, kol galu gale, praejus 15 valandu nuo vandenu nubegimo gime mano aukselis(vakuumu) ir aciu Dievui viskas baigesi gerai, nes kai pagalvoju kiek visko galejo buti, tai net silpna darosi blink.gif

sekmes visoms gimdysiancioms, nuosirdziai linkiu papulti i GERAS rankas 4u.gif
Atsakyti