Įkraunama...
Įkraunama...

gimdymas Anglijoje

QUOTE(Gelyteee @ 2008 05 01, 19:10)
EIK TU SAU!!!  ohmy.gif
Apsizliumbiau as per tavo ta istorija. Ypac ten, kur "It`s a GIRL"... cray.gif
Ale tai viskas gerai susideliojo, kad autikas nuvaziavo, akusere buvo salia. Saunuole!  good.gif

Ryt as einu pas akusere, ziures ar manasis vaikutas neapsiverte - nes iki siol vis sedom jis/ji pas mane. Jei ka, tai ir mane laukia tas vizitas i Redhill`a apversti kudikelio.  doh.gif

del gimdymo, tai tikrai, kai pagalvoju kaip galejo baigtis, tai cia man labai pasiseke ax.gif

sekmes pas akusere, o jei kartais sius versti vaikucio, tai nepatarciau, visu pirma,virkstele gali apie kakliuka apsisukti, maniskes ir taip buvo aplink kakliuka, tai gerai, kad ir nenorejo apsiversti, o visu antra, laaabai skauda, na bet gal nevisoms ax.gif o siaip lietuvos gydytojai is vis nepatare prasideti su vertimu unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes,

sveikinu visas su Mamyciu diena!!!
Sako, kad Mama negimstama, o ismokstama buti. Tad visoms kantrybes ir Isminties sioje mokykleleje! clap_1.gif

Na pas mumi geros zinios - vaikutukas apsiverte aukstyn kojom, taip kaip ir reikia. L.dziaugiames, bu bijojau tos apvertimo proceduros. Noriu naturaliai pagimdyt, sykart gal vandeny. Ziuresim...

Krevete, man atrodo as jus su vyreliu ir Medute maaaciau Asdos parke... L.grazi jusu mergaite! good.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelyteee @ 2008 05 04, 18:23)
Sveikutes,

sveikinu visas su Mamyciu diena!!!
Sako, kad Mama negimstama, o ismokstama buti. Tad visoms kantrybes ir Isminties sioje mokykleleje!  clap_1.gif

Na pas mumi geros zinios - vaikutukas apsiverte aukstyn kojom, taip kaip ir reikia. L.dziaugiames, bu bijojau tos apvertimo proceduros. Noriu naturaliai pagimdyt, sykart gal vandeny. Ziuresim...

Krevete, man atrodo as jus su vyreliu ir Medute maaaciau Asdos parke... L.grazi jusu mergaite!  good.gif

aciu smile.gif as taip ir pagalvojau, kad ten tu busi (tik per velai supratau biggrin.gif ) biggrin.gif buciau priejusi, na, bet kita karta butinai prieisiu mirksiukas.gif lotuliukas.gif beje, apsirengusi buvau lygiai taip pat, kaip as nescia budama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2008 05 04, 20:20)
aciu smile.gif  as taip ir pagalvojau, kad ten tu busi (tik per velai supratau biggrin.gif ) biggrin.gif  buciau priejusi, na, bet  kita karta butinai prieisiu mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  beje, apsirengusi buvau lygiai taip pat, kaip as nescia budama biggrin.gif

thumb_yello.gif

As girdejau jus lt snekant, bet nelabai norejau trukdyt, juolab vyras turejo tuoj su dvirka atvaziuot ir ejom visi i svecius. ax.gif

Na kt karta susibendrausim. mirksiukas.gif

Man tai toks klausimelis kilo, o kaip klausykit cia elgiamasi su PLACENTA?
Pvz Lt man ja pasiule arba palikti ligoninei, arba pasiimt namo. As is seniau zinau, kad placenta naudoja kosmetikai gaminti, bet tuo paciu gali ji buti reikalinga ir donorystei - lyg akies rainelei. Na Lt mes apsisprendem ja pasiimti ir pakavoti savo sklypukyje, kur troba statysim.

O kaip Anglijoj? Ar kas esat pasieme placenta? Gal jos net neatiduoda? Ale kur ja det toj Anglijoj??? blink.gif
Atsakyti
labutis esamos ir busimos mamytes 4u.gif

as irgi is Crawley lotuliukas.gif
Atsakyti
visos megaujasi oru biggrin.gif
gal koki meetuka pasidarom kol dar saulute sviecia? girdejau ketvirtadieni jau lis unsure.gif
Atsakyti
jo,jo ir savaitgalis bus saltas doh.gif

baiges vasara tongue.gif hihihi.gif
Atsakyti
Na va, ir baigesi vasara verysad.gif
Bet man tai thumbup.gif , nes su savo niestumu per karstumus tai nieko blatno... ax.gif

Mes buvom 10 dienu "out of space" - neveike interas blink.gif

Mergyte23, WELCOME i kluba! 4u.gif
Meeta reiks daryt.
Gal zinot kokie orai kitai savaitei?

O kur kitos mameles pradingo???
Atsakyti
nu kad savaitgalis bus blogas tai zinau,o apie kita savaite
nzn nieko..cia jie nunespeja jeigu keliom dienom i diena speja hihihi.gif

dekui uz silta priemima 4u.gif

as jau pazystu is cia esanciu mamyciu krevete6 ir premium pirma meeta turejom kai as dar laukiausi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos Crawley mamytes 4u.gif As irgi is ten pat. Gimdyti tureciau uz menesio, jau dabar ima nerimas unsure.gif . Gerai, kad truputi atsalo, nes tie karsciai biggrin.gif
Kai prasideda gimdymas kur skambinat ar i ligonine ar savo akuseliai?
Atsakyti
QUOTE(mama999 @ 2008 05 16, 11:37)
Sveikos Crawley mamytes 4u.gif  As irgi is ten pat. Gimdyti tureciau uz menesio, jau dabar ima nerimas unsure.gif . Gerai, kad truputi atsalo, nes tie karsciai biggrin.gif
Kai prasideda gimdymas kur skambinat ar i ligonine ar savo akuseliai?

sveika prisijungus!!! thumbup.gif

gretos dideja tik, dideja, tuoj visas pulkas musu bus bigsmile.gif

skambinti reikia i ligonine, ruzavoj nesciosios knygoj turi buti numeris mirksiukas.gif

na, papasakok apie save bigsmile.gif is kur, ka veiki, kaip nestumas ir t.t. blush2.gif biggrin.gif

nagi, kada meetuka darome? o tai, tuoj pagimdysit ir kelias savaites (o gal ir ilgiau) nieko veikti nenoresit su kitais zmonemis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krevete6: 16 gegužės 2008 - 18:28
OHO! Tikrai cia musu tam Crawley daug!
Gerai clap_1.gif

As irgi sakau, kad kuo meet`as greiciau tai tuo (na bent jau man blush-anim-cl.gif ) geriau. Nes kai pagimdysiu, tai taip ir isivaizduoju save.... wacko.gif Dziaugsmai padvigubes, darbai taip pat!

O skambint pries gimdant BUTINAI reikia i Redhill`o ligonine. Man viena darbo kolega pasakojo, kaip nepasiskambinusi nuvaziavo ten gimdyt, tai jos vos neisvijo blink.gif - tipo neuzsirezervavai vietos, tai ir jos neturi mega_shok.gif . Cia turbut angliskos tvarkos reikalas, geriau su ja nejuokaut mirksiukas.gif
Atsakyti