Įkraunama...
Įkraunama...

gimdymas Anglijoje

QUOTE(krevete6 @ 2008 05 26, 11:10)
pabludai?! blink.gif  pagimdysi per langa koki lotuliukas.gif  gal kaip nors dar iki 30 dienos islauksi, ar bent iki 3dienio biggrin.gif

tai meetas 2dieni!? kas uz? zinau, tik, kad mergytes23 nebus ax.gif
mergvakariuka galima mirksiukas.gif  visos sumustiniu, gerimu, saldainiu, ar ko tik nori uzgriebiam ir ant pievos biggrin.gif  ai, bet slapia po siandienos bus doh.gif  vaiku aikstelej bus gerai biggrin.gif

Nu va, issivaliau! Kad lygtais as ir neskatinu, siaip reikia apsitvarkyti pries gimdyma (o dar teveliai birz 5dn atvaziuoja). Ar bene jums taip nebuvo, kad pries termina namus islaizet? Man tai su pirmu buvo, l.tvarkiausi, gal del to, kad tipo vienas vyras liks namie (gi Lt ir savaite kartais islaiko - 3-4dn tai minm), kad grizus nereiktu plust, o ties vaikeliu susikaupt.

O del mergvakario, tai gal ir sudalyvauciau (aisku ne viena nepamirskit "bunny" kostiumu angel.gif ). Ryt gal man labiau tiktu apie 13.30.
Ka jus siulot?
Atsakyti
QUOTE(Gelyteee @ 2008 05 26, 13:06)
Nu va, issivaliau! Kad lygtais as ir neskatinu, siaip reikia apsitvarkyti pries gimdyma (o dar teveliai birz 5dn atvaziuoja). Ar bene jums taip nebuvo, kad pries termina namus islaizet? Man tai su pirmu buvo, l.tvarkiausi, gal del to, kad tipo vienas vyras liks namie (gi Lt ir savaite kartais islaiko - 3-4dn tai minm), kad grizus nereiktu plust, o ties vaikeliu susikaupt.

cia visoms taip buna - vadinamasis "lizdo sukimo" instinktas. As irgi taip dariau, iki smulkmenu viska islaiziau, pagimdziau ir po 2 savaiciu issikrausciau i bardakyna, kur reikejo viska is pagrindu kuopti vel blink.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2008 05 26, 12:14)
cia visoms taip buna - vadinamasis "lizdo sukimo" instinktas. As irgi taip dariau, iki smulkmenu viska islaiziau, pagimdziau ir po 2 savaiciu issikrausciau i bardakyna, kur reikejo viska is pagrindu kuopti vel blink.gif

lotuliukas.gif doh.gif

O kaip tau su rytojum, Premium? Ar turi laiko iki miesto ateit?

Dabar kol lyja, daug cia musu SM kybo!
O as jau turiu kilti ir eiti daryti pietu... essen.gif
Vakar zinokit tiek stengiaus, tiek plusau, visko prigaminau (net zemaiciu (o gal jie aukstaiciu vad - na su virtom bulvem ax.gif ) blynu iskepiau) tai niekaip savo zuikuciui neitikau, tik puse kotleto pietum suvalge blink.gif . Bet uztat didysis zuikis grizes is darbo laimingas liko! clap_1.gif
Atsakyti
mane tai is viso prie lovos traukia... mazajai as jau priviriau maisto ir jau supietavo... didziajam irgi eisiu ko gaminti uz kokios valandeles...
as tai gal ir ateisiu rytoj, jei nelis labai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelyteee @ 2008 05 26, 13:06)

O del mergvakario, tai gal ir sudalyvauciau (aisku ne viena nepamirskit "bunny" kostiumu  angel.gif ). Ryt gal man labiau tiktu apie 13.30.
Ka jus siulot?

man tinka biggrin.gif

QUOTE(premium @ 2008 05 26, 14:09)
mane tai is viso prie lovos traukia... mazajai as jau priviriau maisto ir jau supietavo... didziajam irgi eisiu ko gaminti uz kokios valandeles...
as tai gal ir ateisiu rytoj, jei nelis labai ax.gif

ryt lietaus berods nezada mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Labai noreciau prie jusu prisijungti ax.gif Ar priimsit blush2.gif
Trumpai apie save.Man 27m, gyvenu Londone.Turiu 2 sunelius.Jaunesniji gimdziau cia.Dabar laukiames trecio vaikiuko.Susitikimas su juo numatytas Rugpjucio11d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malienka: 26 gegužės 2008 - 17:51
labas, ash irgi tureciau pasirodyt 13.30 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(malienka @ 2008 05 26, 15:50)
Sveikutes 4u.gif Labai noreciau prie jusu prisijungti ax.gif Ar priimsit blush2.gif
Trumpai apie save.Man 27m, gyvenu Londone.Turiu 2 sunelius.Jaunesniji gimdziau cia.Dabar laukiames trecio vaikiuko.Susitikimas su juo numatytas Rugpjucio11d.

Sveika,
ZINOMA, kad priimam. Tad pradziai - laukiam ir taves ryt susitikimui Crawley miestely. mirksiukas.gif

Juokauju 4u.gif

Kaip jautiesi? Kaip sekesi antraji cia gimdyti? Ar likai patenkinta angliska prieziura?

P.S. jei gerai jausiuos ir oras nepaves, atitrepsensiu ir as ryt, 13.30 (galiu truputi veluot, nes noresiu Rapoliuka uzsimigdyt), ten pat!
Nepamirskit merginos susitikimo tematikos - "Krevetes mergvakaris". As pasizadu suzibet savo kostiumu! hah.gif nestuke.gif flirt.gif
Na bent jau kiekviena apie savo vestuves tai jau pasiruoskit pasipasakot victory.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gelyteee: 26 gegužės 2008 - 18:23
Aciu, Gelyte biggrin.gif
Na, mano nestumo ir gimdymo prieziura cia buvo pasakiska thumbup.gif Turejau labai puikius gydytojus, kurie visada padejo.Gimdymas buvo ne is lengvuju, nors tetruko tik 8val.Nenaudojau jikio nuskausminimo, tik juoko dujas, kurios tikrai padejo thumbup.gif Mano vaikutis gime 4.590kg ir nebuvo jokiu plysimu!Cia vien del akuseres profesionalumo.Tikrai esu labai patenkinta.Dabar gimdysiu jau kitoj ligoninej, mat pakeitem gyvenama vieta, bet prieziura ir cia puiki, o dar sis nestumas ne is lengvuju.Jau manem, kad prarasim maziuka, bet tuoj buvo atlikti visi reikalingi tyrimai ir mus nuramino, kad zirniukui viskas gerai.Jau turejau 5 ehoskopijas.Dar viena laukia, mat gydytojai mano, kad gims didelis vaikutis, todel nori apsidrausti nuo galimu komplikaciju.
Gero jums susitikimo ryt 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(malienka @ 2008 05 26, 16:50)

sveika prisijungusi!!! thumbup.gif

QUOTE(mike20 @ 2008 05 26, 16:50)
labas, ash irgi tureciau pasirodyt 13.30  smile.gif

thumbup.gif

QUOTE(Gelyteee @ 2008 05 26, 17:18)
Sveika,
ZINOMA, kad priimam. Tad pradziai - laukiam ir taves ryt susitikimui Crawley miestely.  mirksiukas.gif

Juokauju  4u.gif

Kaip jautiesi? Kaip sekesi antraji cia gimdyti? Ar likai patenkinta angliska prieziura?

P.S. jei gerai jausiuos ir oras nepaves, atitrepsensiu ir as ryt, 13.30 (galiu truputi veluot, nes noresiu Rapoliuka uzsimigdyt), ten pat!
Nepamirskit merginos susitikimo tematikos - "Krevetes mergvakaris". As pasizadu suzibet savo kostiumu!  hah.gif  nestuke.gif  flirt.gif
Na bent jau kiekviena apie savo vestuves tai jau pasiruoskit pasipasakot  victory.gif

prie pasipasakojimu galite ir nuotraukas kelias uzgriebti biggrin.gif
o koki kostiuma? as neturiu blink.gif lotuliukas.gif

malienka, sauniai pagimdei toki milzinuka mirksiukas.gif thumbup.gif kad ir si karta taip pasisektu 4u.gif o kur londone gyveni? gal butu visai imanoma iki musu atlekti? ax.gif
Atsakyti
Sveikos, tai kaip suprantu rytoj 13.30 toj pacioj vietoj. O ka reiketu atsinesti?
Atsakyti
QUOTE(mama999 @ 2008 05 26, 21:28)
Sveikos, tai kaip suprantu rytoj 13.30 toj pacioj vietoj. O ka reiketu atsinesti?

ka tik nori biggrin.gif
Atsakyti