Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

Ačiū mergaitės, nuraminot mane, nes veidrodinės spintos man nepaprastai gražu
Atsakyti
labai atsiprasau, kad isibraunu pas jus, bet turiu pasiulyma blush2.gif
issikraustom, ir nera kur deti dvieju veidrodiniu duru su apvadais spintai ar dar kam nors, atiduosiu labai pigiai, jei idomu kam, prasom i AZ
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Reikia pagalbos-patarimo-žinių...Kolidorinės spintos stumdomos durys neveidrodinės,o labai norėčiau,kad būtų veidrodis.Gal žinot ką galima padaryt?Gal yra kokių užklijuojamų veidrodžių? g.gif
Atsakyti
Gal kas neseniai darėtės spintą stumdomomis durimis.... mūsų išmatavimai 2m*2,20 (trijų durų su vienu veidrodžiu) ir dar 1,5 ilgio batų dėžė, meistrai užsiprašė 3000? Ar ne per daug galvoju, nes maniau, kad krizė visgi ax.gif ir kainos pakritę
Atsakyti
QUOTE(laisve76 @ 2008 11 20, 14:21)
Gal kas neseniai darėtės spintą stumdomomis durimis.... mūsų išmatavimai 2m*2,20 (trijų durų su vienu veidrodžiu) ir dar 1,5 ilgio batų dėžė, meistrai užsiprašė 3000? Ar ne per daug galvoju, nes maniau, kad krizė visgi  ax.gif ir kainos pakritę

man uz 1,4*2,7 pigiausia varianta uzsiprase 2900, o kitoj vietoj 2500 doh.gif sakaiu eisiu ieskot kur pigiau ax.gif
ai, ir kur 2900 tai cia jau tipo su 15 proc nuolaida doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 20 lapkričio 2008 - 13:25
O kai pagalvoji kokia tos spintos savikaina, tai truputi ir pikta darosi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laisve76 @ 2008 11 20, 13:29)
O kai pagalvoji kokia tos spintos savikaina, tai truputi ir pikta darosi  verysad.gif

Savikaina kiek žinau tikrai nėra labai maža,nes ne kiekvienas gamintojas turi pjovimo stakles,jei kur kitur pjauna,dar ten mokėt reikia.Daug kainuoja veidrodis.O ir kaina dar priklauso nuo to,ar plokštė yra lenkiška,ar vokiška,ar profilis aliuminis,ar plieninis,ir t.t.O jei dar spinta ne standartinė,kokioj palėpėj su kreivom lubom,va tau ir kaina.Aišku,kainuoja nemažai,bet aš patenkinta,ir nesigailėjau sumokėjus daug.
Atsakyti
kaip kazkada ka iieskojau tai tipo 1 m spintos - tai reik ruost 1000-1500
cia privacioj

a kas daro ten kaip kitaip tai aisku kad pigiau gaunas biggrin.gif
as turiu ir patenkinta
viskas telpa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Avita @ 2008 11 11, 15:11)
Sakys isprotejo boba doh.gif Po metu nusibodo ir t.t. Noreciau pati apsiklijuoti,tik nezinau kokie klijai kibtu ant plokstes 4u.gif

šiaip lipdant ką nors ant plokštės, pirmiausia reiktų ją "pašiaušt", nežinau kaip ta procedūra tiksliau vadinasi...nušlifuot, nušveist...

QUOTE(gaika78 @ 2008 11 20, 15:43)
Daug kainuoja veidrodis.

tik nereikia...veidrodis nėra brangus durų užpildas mirksiukas.gif nuo plokštinių durų ne tiek daug ir skiriasi smile.gif
Atsakyti
Perbėgau per kelias firmas ir jau mano išsvajotoji - paprastutė spinta atpigo 500 Lt, dar tęsiu paieškas ir tikiu, kad iki 800 lt, tai tikrai kainikę numušiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laisve76 @ 2008 11 21, 14:25)
Perbėgau per kelias firmas ir jau mano išsvajotoji - paprastutė spinta atpigo 500 Lt, dar tęsiu paieškas ir tikiu, kad iki 800 lt, tai tikrai kainikę numušiu  biggrin.gif

kai rasi priimtina varianta pakuzdek mums smile.gif Nes mano suplanuota sienine spinta 3,8 ilgio unsure.gif
Atsakyti
Būtinai 4u.gif Spintelė pas jus nepamažinta biggrin.gif
Atsakyti