labai atsiprasau, kad isibraunu pas jus, bet turiu pasiulyma
issikraustom, ir nera kur deti dvieju veidrodiniu duru su apvadais spintai ar dar kam nors, atiduosiu labai pigiai, jei idomu kam, prasom i AZ

issikraustom, ir nera kur deti dvieju veidrodiniu duru su apvadais spintai ar dar kam nors, atiduosiu labai pigiai, jei idomu kam, prasom i AZ
Sveikutės
Reikia pagalbos-patarimo-žinių...Kolidorinės spintos stumdomos durys neveidrodinės,o labai norėčiau,kad būtų veidrodis.Gal žinot ką galima padaryt?Gal yra kokių užklijuojamų veidrodžių?

QUOTE(laisve76 @ 2008 11 20, 14:21)
Gal kas neseniai darėtės spintą stumdomomis durimis.... mūsų išmatavimai 2m*2,20 (trijų durų su vienu veidrodžiu) ir dar 1,5 ilgio batų dėžė, meistrai užsiprašė 3000? Ar ne per daug galvoju, nes maniau, kad krizė visgi
ir kainos pakritę

man uz 1,4*2,7 pigiausia varianta uzsiprase 2900, o kitoj vietoj 2500

ai, ir kur 2900 tai cia jau tipo su 15 proc nuolaida

QUOTE(laisve76 @ 2008 11 20, 13:29)
Savikaina kiek žinau tikrai nėra labai maža,nes ne kiekvienas gamintojas turi pjovimo stakles,jei kur kitur pjauna,dar ten mokėt reikia.Daug kainuoja veidrodis.O ir kaina dar priklauso nuo to,ar plokštė yra lenkiška,ar vokiška,ar profilis aliuminis,ar plieninis,ir t.t.O jei dar spinta ne standartinė,kokioj palėpėj su kreivom lubom,va tau ir kaina.Aišku,kainuoja nemažai,bet aš patenkinta,ir nesigailėjau sumokėjus daug.
kaip kazkada ka iieskojau tai tipo 1 m spintos - tai reik ruost 1000-1500
cia privacioj
a kas daro ten kaip kitaip tai aisku kad pigiau gaunas
as turiu ir patenkinta
viskas telpa
cia privacioj
a kas daro ten kaip kitaip tai aisku kad pigiau gaunas

as turiu ir patenkinta
viskas telpa

QUOTE(Avita @ 2008 11 11, 15:11)
Sakys isprotejo boba
Po metu nusibodo ir t.t. Noreciau pati apsiklijuoti,tik nezinau kokie klijai kibtu ant plokstes 

šiaip lipdant ką nors ant plokštės, pirmiausia reiktų ją "pašiaušt", nežinau kaip ta procedūra tiksliau vadinasi...nušlifuot, nušveist...
QUOTE(gaika78 @ 2008 11 20, 15:43)
Daug kainuoja veidrodis.
tik nereikia...veidrodis nėra brangus durų užpildas

QUOTE(laisve76 @ 2008 11 21, 14:25)
Perbėgau per kelias firmas ir jau mano išsvajotoji - paprastutė spinta atpigo 500 Lt, dar tęsiu paieškas ir tikiu, kad iki 800 lt, tai tikrai kainikę numušiu 

kai rasi priimtina varianta pakuzdek mums