Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

oi jungiuosi ir as i jusu buri. reikes ir mums 2 spintu stumdomomis durimis doh.gif kol kas susitelkem i viena svarbiausia. Ilgis 327cm, aukstis 270cm, plotis 70cm. norim kazko tokio
http://hotimg5.fotki...4_3/beduru1.jpg
Nezinau kokia firma pasirinkti, nezinau ir kokias duris deti. Butu labai praktiska ir naudinga ideti vienas duris veidrodines, bet kad nelabai graziai atrodys sad.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(tuliaa @ 2007 07 11, 16:20)
Sveiki, kadangi yra proga tai ir as kreipsiuos i Spintu meistrus, ar galit paskaiciuot, zodziu idedu keleta foto, seip cia as pati paskubom darbe su paprasciausiu peintu papaisiau is tikruju reliai nezinau ar galmi tiksliai taip padaryt, bet manau meistrai man pades blush2.gif
1. user posted image
cia spinta is isores su stumdomom durim, tas kvadratas per vidury yra nisa TV.

2. user posted image

ten kur storas juodas bruksnys tai lazda pakaboms, o ten kur ilga tokia skyle tai vieta lyginimo lentai...
Labai atsiprasau uz tokia isdarkyta kalba, bet tikiuosi jus man padesit, ir pabandysit paskaiciuot  blush2.gif  doh.gif
Aciu  4u.gif
oj matmenis pamirsau Auktis 260-270 cm, plotis 340 cm, gylis 50-60 cm.

nerodo mano foto jau bandau ikelti sitaip:
1. Spinta
2. Spintos vidus
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2007 07 11, 23:23)
oi jungiuosi ir as i jusu buri. reikes ir mums 2 spintu stumdomomis durimis  doh.gif  kol kas susitelkem i viena svarbiausia. Ilgis 327cm, aukstis 270cm, plotis 70cm. norim kazko tokio
http://hotimg5.fotki...4_3/beduru1.jpg
Nezinau kokia firma pasirinkti, nezinau ir kokias duris deti. Butu labai praktiska ir naudinga ideti vienas duris veidrodines, bet  kad nelabai graziai atrodys sad.gif  g.gif

Tokių išmatavimų spinta kainuotų 3270 Lt su sumontavimu.

Pridedu kelias nuotraukas.

user posted image

user posted image

O dėl vienų veidrodinių durų, tai šis variantas simpatiškai atrodo. Daug dėl išvaizdos priklauso nuo spalvų. Bet jų mes dabar negalime kol kas pasiūlyti, nes nežinome kokios spalvos pas Jus vyrauja patalpoje. Labai gražiai atrodo tonuotas veidrodis (tamsintas). Bet čia viskas priklauso nuo patalpos spalvų.
Atsakyti
Spintu meistrai neatsake i mano klausima tai dar pasikartosiu ax.gif
Sveiki, kadangi yra proga tai ir as kreipsiuos i Spintu meistrus, ar galit paskaiciuot, zodziu idedu keleta foto, seip cia as pati paskubom darbe su paprasciausiu peintu papaisiau is tikruju reliai nezinau ar galmi tiksliai taip padaryt, bet manau meistrai man pades blush2.gif

ten kur storas juodas bruksnys tai lazda pakaboms, o ten kur ilga tokia skyle tai vieta lyginimo lentai...
Labai atsiprasau uz tokia isdarkyta kalba, bet tikiuosi jus man padesit, ir pabandysit paskaiciuot  blush2.gif  doh.gif
Aciu  4u.gif

1. spinta
2. Spintos vidus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuliaa: 12 liepos 2007 - 09:57
QUOTE(tuliaa @ 2007 07 12, 10:56)
Spintu meistrai neatsake i mano klausima tai dar pasikartosiu  ax.gif

Aciu  4u.gif

1. spinta
2. Spintos vidus

Mes Jūsų tikrai nepamiršome. Projektuotojas šiuo metu daro projektėlį ir kai paruoš idėsime vaizdą ir nuotraukas.
Atsakyti
QUOTE(spintu.meistrai @ 2007 07 12, 13:22)
Mes Jūsų tikrai nepamiršome. Projektuotojas šiuo metu daro projektėlį ir kai paruoš idėsime vaizdą ir nuotraukas.

aciu labai 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Nu bet fantastika!

Аčiū meistrams. Tokia tiksli, išsami informacija, ir dar nemokamai.

Norėjau dar paklausti: kuo skiriasi įvairių gamintojų plokštės? Mes darėme lentynėles į tamsų kambariuką, tai plokštes pjovėme "Senukuose". Ar tiktų ta plokštė kambario spintai? Ar reikėtų pirkti specialiai iš spintų gamintojų? Į ką reikėtų atkreipti dėmesį renkantis plokštę?

Gal žinote kiek apytiksliai kainuoja tas metalinis "grotuotas" ištraukiamas ant bėgiukų stalčiukas?
Atsakyti
QUOTE(tuliaa @ 2007 07 12, 10:56)
Spintu meistrai neatsake i mano klausima tai dar pasikartosiu  ax.gif

Aciu  4u.gif

1. spinta
2. Spintos vidus

Pagaliau paruošėm brėžinukus ir paskaičiavome. Kaina jei susirinktumėt patys būtų 3920 Lt. Pridedame keletą paveiksliukų šitokios spintos.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ir aš jungiuosi prie klausimukų 4u.gif

Man reikia tik durų, patys jas ir susidėtume, nes esame Kaune. Tačiau mūsų durys būtų 1.97m plocio(nuo sienos iki sienos), bet 3.20m aukščio...
Ar galima tokio aukščio duris pagaminti? Ir kiek tai kainuotų maždaug, jei užpildas būtų faneruotė arba baltai dažytas stiklas arba veidrodis? smile.gif

Ir dar noriu paklausti, ar stumdomos durys tvirtinasi prie pakabinamų lubų? Na tarkim jei norim dėtis pakabinamas lubas, tai tada mums užtektų ir 3metru aukščio spintos, bet ar tada tos durys tvirtintųsi prie sienų ar prie lubų kabančių? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Klumpė @ 2007 07 12, 14:16)
Nu bet fantastika!

Аčiū meistrams. Tokia tiksli, išsami informacija, ir dar nemokamai.

Norėjau dar paklausti: kuo skiriasi įvairių gamintojų plokštės? Mes darėme lentynėles į tamsų kambariuką, tai plokštes pjovėme "Senukuose". Ar tiktų ta plokštė kambario spintai? Ar reikėtų pirkti specialiai iš spintų gamintojų? Į ką reikėtų atkreipti dėmesį renkantis plokštę?

Gal žinote kiek apytiksliai kainuoja tas metalinis "grotuotas" ištraukiamas ant bėgiukų stalčiukas?

Dėl plokštės tai mes nesusidūrėme kokia plokšte prekiauja senukai, nes mes imame iš kitų tiekėjų. O didelio skirtumo tarp plokščių nėra. Didelę reikšmę turi tik pats laminatas ant plokštės. O pigus ar kokybiškas laminatas galima vizualiai pamatyti. Tačiau lentynoms laminatui dideli reikalvimai neteikiami. Nes ten nei dideli svoriai, nei drėgmė, todėl didelės reikšmės koks laminatas nėra. Tik gali tiesioginiai saulės spinduliai pakenkti.

Metaliniai krepšiai kainuoja įvairiai prikalusomai nuo gamintojo. Kainos prasideda nuo 60 Lt. Priklauso dar ir nuo dydžio.

O dėl plokštės, tai perkant iš mūsų tai pas mus bus jau apkantuota, sugrežiota ir bereikės susirinkti, o kokias paslaugas teikia Senukai nežinau. Todėl negaliu pasakyti iš kur geriau imti. Mes darome savo produktą ir paruošiame jį pilnai.
Atsakyti
Labai graziu spintu prisiziurejau pas spintumeistrai.lt puslapyje! Dar labiau uzsinorejau biggrin.gif Tik idomu, ar reikia pirma spinta pasistatyti iki lubu, ar lubas susitvarkyti is pradziu? Atsiprasau uz kvaila klausima? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spintu.meistrai @ 2007 07 12, 09:22)
Tokių išmatavimų spinta kainuotų 3270 Lt su sumontavimu.

Pridedu kelias nuotraukas.

user posted image

user posted image

O dėl vienų veidrodinių durų, tai šis variantas simpatiškai atrodo. Daug dėl išvaizdos priklauso nuo spalvų. Bet jų mes dabar negalime kol kas pasiūlyti, nes nežinome kokios spalvos pas Jus vyrauja patalpoje. Labai gražiai atrodo tonuotas veidrodis (tamsintas). Bet čia viskas priklauso nuo patalpos spalvų.

o kokie gaminimo terminai?
Atsakyti