*Caras*,turiu si losjona.Man jis visai nieko,kvapas neikirus,tepasi lengvai,greit susigeria ir nepalieka riebios odos pojucio.Mano,skirtas normaliai odai

Daug meteliu jau naudoj si kunui
Garnier intensive cream extra dry skin

greitai susigeria,kvapas labai malonus,pateplioju dupce,kojas,po duso,drekinimo uztenka

greitai susigeria,kvapas labai malonus,pateplioju dupce,kojas,po duso,drekinimo uztenka

Vakar nusipirkau si prasusikli:
Garnier Pure activ

Vakare,jau prausiau juo veida
Ziuresim,kaip bus toliau,isvalys kiek poras ar ne
To labiausiai ir noriu
Siaip,nelabai patiko pakuote
Bet svarbiausiai,kad butu poveikis
Sepetelis,tai labai malonus ir minkstas,tikrai geriau prausti veida tokiu,nei su pirstais...geriau nuplauna nesvarumus.
Gal jus savo nuomoniu kokiu parasysite,kaip jis...ar veikia po ilgesnio vartojimo,ar nors kiek isvalo poras?
Ar nieko panasaus...
Garnier Pure activ

Gal jus savo nuomoniu kokiu parasysite,kaip jis...ar veikia po ilgesnio vartojimo,ar nors kiek isvalo poras?

QUOTE(gabija77 @ 2011 03 21, 14:41)
parduodu
į išparduotuvę reikia eiti su skelbimais 
kosmetikos išparduotuvė
negi niekas nebandė purškiamo Garnier įdegio veidui??
Sveikos, stai pilna informacija apie Garnier, cia galite susirasti pilna informacija pagal tam tikra Garnier (ir ne tik Garnier) produkta
http://www.cosmeticd.../brand/Garnier/
http://www.cosmeticd.../brand/Garnier/
QUOTE(*Caras* @ 2011 03 13, 23:06)
Gal kuri bandėt šitą pienelį kūnui? Ar gerai susigeria, ar nepalieka lipnios plėvelės?
Garnier Body intensive 7 days
Garnier Body intensive 7 days
Nusipirkau ir aš, tik skirtą sausai/ypač sausai odai su sviestmedžiu, tai kolkas labai patenkinta. Gerai drėkina, malonus naudoti, neapsunkina. Ir dar labai geras kvapas

QUOTE(*Anila* @ 2011 03 16, 16:18)
Vakar nusipirkau si prasusikli:
Garnier Pure activ

Ziuresim,kaip bus toliau,isvalys kiek poras ar ne
To labiausiai ir noriu
Siaip,nelabai patiko pakuote
Bet svarbiausiai,kad butu poveikis
Sepetelis,tai labai malonus ir minkstas,tikrai geriau prausti veida tokiu,nei su pirstais...geriau nuplauna nesvarumus.
Ar nieko panasaus... 
Garnier Pure activ

As turiu si prausikli. Naudoju tik vakare po pienelio. Stengiuosi greitai juo praustis, nes dziovina oda, tai kartais masazuoju tik T zona, kur oda riebesne. Po jo tikrai labai geras svaros pojutis ir atrodo jis nepabaigiamas. Man tik laselio jo reikia, jau kelis menesius naudoju ir toks jausmas kad dar pusei metu uzteks. Jei kas naudoja 2k per diena, tai greiciau susinaudos. O siaip geras prausiklis riebesnei odai

QUOTE(DuNNo @ 2011 03 15, 01:30)
Daug meteliu jau naudoj si kunui

O man sitas visiskai netiko... po paskutinio vartojimo ismeciau nes isprovokavo dar didesni dermatita

QUOTE(suntea7 @ 2011 05 31, 15:25)
Nusipirkau ir aš, tik skirtą sausai/ypač sausai odai su sviestmedžiu, tai kolkas labai patenkinta. Gerai drėkina, malonus naudoti, neapsunkina. Ir dar labai geras kvapas

Turiu toki su alaviju, tai irgi esu patenkinta

Papildyta:
QUOTE(inesse @ 2011 06 03, 01:12)
O man sitas visiskai netiko... po paskutinio vartojimo ismeciau nes isprovokavo dar didesni dermatita 

Turint dermatita galbut reiketu naturalesniu priemoniu