Įkraunama...
Įkraunama...

Garnier priežiūros priemonės

*Caras*,turiu si losjona.Man jis visai nieko,kvapas neikirus,tepasi lengvai,greit susigeria ir nepalieka riebios odos pojucio.Mano,skirtas normaliai odai 4u.gif
Atsakyti
Daug meteliu jau naudoj si kunui
Garnier intensive cream extra dry skin
user posted image
biggrin.gif
greitai susigeria,kvapas labai malonus,pateplioju dupce,kojas,po duso,drekinimo uztenka rolleyes.gif
Atsakyti
Vakar nusipirkau si prasusikli:
Garnier Pure activ
user posted image

Vakare,jau prausiau juo veida biggrin.gif Ziuresim,kaip bus toliau,isvalys kiek poras ar ne rolleyes.gif To labiausiai ir noriu smile.gif Siaip,nelabai patiko pakuote ax.gif Bet svarbiausiai,kad butu poveikis smile.gif Sepetelis,tai labai malonus ir minkstas,tikrai geriau prausti veida tokiu,nei su pirstais...geriau nuplauna nesvarumus.
Gal jus savo nuomoniu kokiu parasysite,kaip jis...ar veikia po ilgesnio vartojimo,ar nors kiek isvalo poras? ax.gif Ar nieko panasaus... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 kovo 2011 - 17:18
Sveiki ar kas bandėte šitą šampūną ir kondicionierių? Kokie atsiliepimai user posted image
Šiandien pirkau, bet ne sau, tai tiesiog įdomu, labai dvejojau tarp šio ir aloe vera, bet nupirkau šį.
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2011 03 21, 14:41)
į išparduotuvę reikia eiti su skelbimais ax.gif
kosmetikos išparduotuvė

negi niekas nebandė purškiamo Garnier įdegio veidui??
Atsakyti
Sveikos, stai pilna informacija apie Garnier, cia galite susirasti pilna informacija pagal tam tikra Garnier (ir ne tik Garnier) produkta

http://www.cosmeticd.../brand/Garnier/
Atsakyti
QUOTE(*Caras* @ 2011 03 13, 23:06)
Gal kuri bandėt šitą pienelį kūnui? Ar gerai susigeria, ar nepalieka lipnios plėvelės?
Garnier Body intensive 7 days

Nusipirkau ir aš, tik skirtą sausai/ypač sausai odai su sviestmedžiu, tai kolkas labai patenkinta. Gerai drėkina, malonus naudoti, neapsunkina. Ir dar labai geras kvapas wub.gif thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Naudoju is Garnier ranku krema, veido krema. Dar ne karto neteko nusivilti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2011 03 16, 16:18)
Vakar nusipirkau si prasusikli:
Garnier Pure activ
user posted image

Vakare,jau prausiau juo veida  biggrin.gif Ziuresim,kaip bus toliau,isvalys kiek poras ar ne rolleyes.gif  To labiausiai ir noriu  smile.gif Siaip,nelabai patiko pakuote  ax.gif Bet svarbiausiai,kad butu poveikis  smile.gif  Sepetelis,tai labai malonus ir minkstas,tikrai geriau prausti veida tokiu,nei su pirstais...geriau nuplauna nesvarumus.
Gal jus savo nuomoniu kokiu parasysite,kaip jis...ar veikia po ilgesnio vartojimo,ar nors kiek isvalo poras? ax.gif Ar nieko panasaus...  biggrin.gif

As turiu si prausikli. Naudoju tik vakare po pienelio. Stengiuosi greitai juo praustis, nes dziovina oda, tai kartais masazuoju tik T zona, kur oda riebesne. Po jo tikrai labai geras svaros pojutis ir atrodo jis nepabaigiamas. Man tik laselio jo reikia, jau kelis menesius naudoju ir toks jausmas kad dar pusei metu uzteks. Jei kas naudoja 2k per diena, tai greiciau susinaudos. O siaip geras prausiklis riebesnei odai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2011 03 15, 01:30)
Daug meteliu jau naudoj si kunui
Garnier intensive cream extra dry skin

biggrin.gif
greitai susigeria,kvapas labai malonus,pateplioju dupce,kojas,po duso,drekinimo uztenka rolleyes.gif

O man sitas visiskai netiko... po paskutinio vartojimo ismeciau nes isprovokavo dar didesni dermatita blink.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2011 05 31, 15:25)
Nusipirkau ir aš, tik skirtą sausai/ypač sausai odai su sviestmedžiu, tai kolkas labai patenkinta. Gerai drėkina, malonus naudoti, neapsunkina. Ir dar labai geras kvapas wub.gif  thumbup.gif

Turiu toki su alaviju, tai irgi esu patenkinta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(inesse @ 2011 06 03, 01:12)
O man sitas visiskai netiko... po paskutinio vartojimo ismeciau nes isprovokavo dar didesni dermatita  blink.gif

Turint dermatita galbut reiketu naturalesniu priemoniu g.gif ax.gif
Atsakyti
Domina daugiau atsiliepimų apie BODY INTENSIVE 7 DAYS losjoną kūno. Su alijošium, medum, sviestmedžiu.. Kaip kvapai, drekinimas? mirksiukas.gif
Atsakyti