Įkraunama...
Įkraunama...

Mastaičiu mamytės

alytaus gatve thumbup.gif balti daugiabuciai su daug lelyciu ir mamu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos esamos ir busimos mastaiciu mamytes smile.gif ir net busimos kaimynes smile.gif

Gal esat susidure ar girdeje, kas pina siaudines lovytes kudikiams? Norim pintos, dairomes galimybes uzsisakyti. Ramuciuose pina, bet norim rinktis ne is vieno smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skanipetruska: 08 birželio 2012 - 10:02
Sveikos Mastaiciu mamytes, mes zadame jau neuzilgo atsikelti i Mastaicius i ta rajoneli prie arx degalines Samanu gatve. Norejau paklausineti gal kartais siame rajonelyje ar Mastaiciuose yra mamyciu ieskanciu darbelio pasaugoti vaikucius, arba atvirksciai nerandaciu aukles. Susidureme su problema, jog negauname darzelyje vietos, todel ieskau kas galetu priziureti vaikuti arba dar neiciau i darba ir patys priimtumem i draugija koki vaikuti. Auginu du vaikucius mergaite ir berniuka, mes mergaite taip pat veziojame i darzeli prie onkologinio.Kazkur rase viena mamyte,jog irgi vezioja i darzeli prie onkologinio, mes einame i Meskuciu grupe. O berniukui du metai bet su darzeliu probeme Garliavos darzelyje uzsiraseme nuo 3 menesiu,bet ten eiles labai ilgos,dar nepateksime siemet.

Lauksiu naujienu is Mastaiciu mamyciu.
Atsakyti
Aš irgi iš Samanų g. Į darželius Garliavoj užsirašėm, kai sūneliui buvo 3 mėn. Skambinausi, nes sudarytos naujos grupės rugsėjui - nuo 2 metų patekti nėr šansų (kyšių nešt nenoriu). Yra darželis Pažėruose, kuris vasarą nedirba. Mastaičių pagrindinės mokyklos direktorė priima prašymus į tą darželį ir mes šiandien užsirašėm ten, turėtumėm patekt nuo 2 m., taigi ten tokių eilių kaip Garliavoj tikrai nėra. Dabar atsiranda poreikis ir vasarai, lyg ir turėtų kitą vasarą jau dirbti (labai tikiuosi). Darželio patalpos senos, bet sutvarkytos, reiks kada nuvažiuot pasižiūrėt kaip ten kas. Mamos, kurios negaunat darželių ir turit eiti į darbą - pildykit prašymus, nes Garliavoj situacija su vietom schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(berge @ 2012 06 18, 11:54)
Sveikos Mastaiciu mamytes, mes zadame jau neuzilgo atsikelti i Mastaicius i ta rajoneli prie arx degalines Samanu gatve. Norejau paklausineti gal kartais siame rajonelyje ar Mastaiciuose yra mamyciu ieskanciu darbelio pasaugoti vaikucius, arba atvirksciai nerandaciu aukles. Susidureme su problema, jog negauname darzelyje vietos, todel ieskau kas galetu priziureti vaikuti arba dar neiciau i darba ir patys priimtumem i draugija koki vaikuti.  Auginu du vaikucius mergaite ir berniuka, mes mergaite taip pat veziojame i darzeli prie onkologinio.Kazkur rase viena mamyte,jog irgi vezioja i darzeli prie onkologinio, mes einame i Meskuciu grupe.  O berniukui du metai bet su darzeliu probeme Garliavos darzelyje uzsiraseme nuo 3 menesiu,bet ten eiles labai ilgos,dar nepateksime siemet.

Lauksiu naujienu is Mastaiciu mamyciu.


Sveikutes,žiuriu vis daugia atsikelia į kotedžų rajonėlį smile.gif, čia mes jį taip vadinam biggrin.gif

Tai aš vežioju Gedimina į tą patį darželį,bet jis "BITUČIU" grupėje,ir kitais metais jau bus priešmokyklinėje. Dėl auklių,tai kiek žinau gana sunkus reikalas g.gif Ištikrūjų,tai aš pati kol nerandu darbo kokio aš noriu,esu apsiėmus mergytę prižiuret,kai serga važiuoju pas ją,kai sveika man atveža ją į namus. Tačiau mano mažoji draugė greitai išsikels,ir turbut draugystė musu nutruks. Bet nežinau ar jau beapsiimčiau kitą prižiuret,nes mano mažule be galo gera mergytė,įtariu,kad tokių vaiku vienetai,o ir prižiuret norėčiau tik savo namuose smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes smile.gif

kaip vasara eina? as su vienu aktualiu klausimu. Ant dienu turim susilaukti kleckiaus. Noreciau ji uzrasyti pas vaiku gydytoja netoli namu. Kaip suprantu, artimiausia poliklinika yra Garliavoje. Ten dirba viena vaiku ligu gydytoja Aurelija Rameikyte. Gal kas vedat pas ja savo vaikucius? Gal kokiu atsiliepimu turit? As kazkaip noriu pas pediatra lankytis su savo vaikeliu, ne pas seimos gydytoja.

O pas ka jus vedat savo kleckiukus? smile.gif

Atsakyti
Aš vedu į "Sveigos" polikliniką Aleksote, prie AVC. Nors prisirašę pas šeimos, bet vedu tik pas pediatrę Burbienę. Tačiau, "Sveiga" privati klinika ir pediatrė tik vieną vakarą per savaitę atvažiuoja. Kol kas, mums užtekdavo.
Atsakyti
Labukas,

Aš sakyčiau,gal geriau gera šeimos gydytoja,nei šiaip sau pediatrė. Na jei kaip sake Garbė atvyksta tik karta per savaite,tai nzn,o jei lelius netiketai apserga,ir reikia greitai vešt į poliklinika,o gydytojos tai nera... g.gif
Aš savo vaikus vedu į "Garliavos šeimos klinika" pas tikrai labai savo darbui atsidavusią,bet šeimos gydytoją Iloną Vieželienę. Dar toje klinikoje dirba ilgametė pediatrė,bet neseniai taip pat pasivadinusi šeimos gydytoja Maleckienė,apie ją taip pat girdėjau tik gerus atsiliepimus.
Atsakyti
Vilmux x, juk nei vienas gydytojas nedirba visą parą. Ir kai prireikia skubiai, laimės dalykas ar taviškis dirbs. Jei galima palaukti pusdien ar dieną - langviau pataikyti. Kai maniškei kas nutina, tiesiog, vežu į polikliniką ir einame pas bet kurį gydytoją. Puiku, jei dirba mūsų pediatrė; gerai, jei dirba vaiko šeimos gydytoja. Bet, jei nei tos, nei kitos nėra, vis tiek, kas nors suteiks pagalbą.
"Sveiga" man patinka, nes maža poliklinika, eilės prie kabinetų - retas reiškinys. Vadinasi, užkrėsti vaiką kitų ligomis, tikimybė sumažėja. Švaru, nauja, mažas ir jau pažįstamas kolektyvas.
Bet, nereiškia, kad būtinai rekomenduoju. Reikia rinktis pagal savo poreikius. Mums patogu, ten ir vedame. Pasidarys nepatoju, persirašysime.
Atsakyti
Sveikos, matau uzmirsta tema 4u.gif .... mes neseniai parsikrausteme i samanu g., idomu butu susipazinti su cia gyvenanciais vaikais.
Atsakyti
QUOTE(Germutė @ 2012 10 10, 13:07)
Sveikos, matau uzmirsta tema  4u.gif .... mes neseniai parsikrausteme i samanu g., idomu butu susipazinti su cia gyvenanciais vaikais.


Sveika 4u.gif Matau tavo suneliui beveik 1-eri, maniskei - ka tik sukakojo, labai smagu, kad samanu gatveje yra musu bendraamziu mirksiukas.gif Musu kraustymasis laukia tik dar po kokiu poros menesiu...
Atsakyti
QUOTE(amber7 @ 2012 10 11, 01:03)
Sveika  4u.gif Matau tavo suneliui beveik 1-eri, maniskei - ka tik sukakojo, labai smagu, kad samanu gatveje yra musu bendraamziu  mirksiukas.gif Musu kraustymasis laukia tik dar po kokiu poros menesiu...


smagu... galesime draugauti. 4u.gif
Atsakyti