QUOTE(Austutes Mamyte @ 2005 03 23, 15:51)
Sveikos mamytes!!! As ir noreciau prie jusu prisijungti

Pas mus ir beda kad tikriausia truksta pienelio. Dukrytei dabar 3,5 men Pirmas 5 savaites maitinau tik savo pieneliu tai priaugo tik 500g be to visada valgydama labai vekdavo

( tikriausia del pilvuko). Po to praejau duoti tik misisnukus nes paragavus misinuko papuko visiskai neeme

tai tesesi apie 2-3 savaites, bet svorio ir per ta laika ne ka daugiau priaugo(350g). Tada vel pradejau pratinti prie savo pienelio Aisku buvo asaru ir verksmu tai ojojoi!!!

Nenorejo ji valgyti pas mamyte ir viskas, bet po mazu pastebejau kad viskas keiciasi ir ji jau mieliau traukia pieneli nei misinuka

Ir viena diena( kazkur pries savaite) visiskai nebeisiulau misinuko-pamato bonkute ir klykia!! O jau papuka tik duo- gali "prakabeti" kad ir visa diena

Viskas butu gerai bet man atrodo kad pienelio tikrai truksta. Pamenu tik pagimdzius krutine amzinai budavo kieta, o dabar kieta buna tik rytais, o siaip tai..

Ir labai bijau kad mergyte nepavalgo,svorio priauga tikrai nedaug ,po 500-600g kas menesi, bet ir kai maitinau misinuku nebuvo geriau

Is kitos puses paemus ji pas mane tokia mazyte, o ismiega kas nakti nuo 9 iki 7

Kartais bandau pazadinti nakti pati bet panele iskart uzmiega nepavalgius...

Taip ir nezinai jai trusta pienelio ar ne..
Saunuole, kad atnaujinai zindyma.
Mano mergytei dabar 3 men ir nuo gimimo ji priaugo tik 1.600 kg. Siaip gime smulkute, tik 3.100. Matyt, kiekvienas vaikas turi savo augimo tempa. As kartais irgi pasigasdinu, kad pieno truksta. Bet pasiziuriu, mergyte linksma, sypsosi, ismiega po 2 val, nakti katrais ir po 4. sisioja daznai. Na o krutis ir nebeturi buti kietos, nes pieno gamyba jau susireguliavo pagal poreiki. As kai maitnau savo trecia vaika (su pirmais dviem nepavyko

) vienu metu nustebau aptikus, kad krutys pasidare tokios, kaip pries nestuma, jei ne mazesnes. Dabar irgi tas pats, bet jau zinau, kad taip ir turi buti.
Sekmes ir aukit dideles.
Elzyte gimė 2004-12-24. Sv. 3096 g, ū. 50 cm
1 men. pasiekimas 3600 g, ū. 51 cm
3 men. 4750 g, ū. 59 cm
4 mėn. 5300 g., ū. 60 cm
5 mėn 5840 g., ū. 62 cm
6 mėn. 6240 g., ū. 64 cm
7 mėn. 6800 g., ū. 67 cm
pirmi 2 dantukai 7,5 mėn