Raideles, kontraceptikus aš naudojau prieš pastodama

gal gali man pasakyti, kuo tai susiję su vaikiuko nevalgymu?manęs ir ligoninėje to klausė, aš nesupratau sąryšio
dabar aš įsitikinusi, kad mūsų problema buvo per didelis pieno kiekis. kai man normaliai pradėjo gamintis pienas, jo pas mane buvo galybė, krūtys gigantiškos, o pienas net nesiliečiant prie krūtų ėjo fontanais. vaikas su tokiais kiekiais paprasčiausiai nesusitvarkė, aš manau. mane niekas nepamokino, kad gerai nutraukčiau, prieš duodama vaikui...kai pradėjau nutraukinėti, pritraukdavau kas 2-3val po 650ml pieno

tai iš kur tas vaikas taip pajėgs...bent jau aš manau, jei būčiau bent po kokius 200ml nuo kiekvienos krūties prieš maitinimą nutraukusi, būtų viskas susitvarkę. deja...kol žaidžiau su krūties davimu, kaip man visi ir liepė (tai truko apie savaitę) vaikas totaliai nieko nepavalgydavo ir užsibadavo. iki tokio lygio, kad jau net klykt iš alkio nebepajėgė, išvis nieko nebepajėgė, tik pasyvus gulėdavo. kraujo tyrimai irgi jau kritiniai buvo. nukrito beveik 600g nuo gimimo svorio. kai supratau galiausiai, ką aš durnė pridariau, su savo krūties davimu, pradėjau pradžioje nutraukinėti ir maitinti iš švirkštuko - dėl to, kad kitaip jis nebepajėgė, ir dėl to, kad dar tikėjausi krūtį įkišti jam. bet to mums nepavyko, nors iki šiol vis pabandau, bet tai baigiasi baisiniais klyksmais. po keleto dienų žaidimo su švirkštukais vaikis atsigavo, pradėjo valgydamas makaluotis, automatiškai švirkštukas pradėjo malti jam dantenytes, kad ir kaip saugojau. nieko man kito neliko, kaip buteliukas...
džiaugiuosi, kad pačiu pačiu laiku susigriebiau. ir kad man nedingo pienukas, nors ir nutraukinėju. ir labai skaudu būna, kai kas nors pradeda kaltinti, kokia aš mama kad pati nemaitinu