QUOTE(*Mulate* @ 2009 10 22, 18:22)
Panterike

,zinoma higiena reikalinga,as su tuo tikrai sutinku,bet ten matomai kaip jau yra taip yra
Na, o pati pasipasakok kaip pasiseke pabaigus kursus? ar negavai absoliuciai nie kiek to ,ko tikejaisi ir del to negaletum iskart po kursu pradet dirbt salone? ar reikejo papildomai is naujo pradet mokintis kitur? Na,papasakokit,idomu kas ka renkasi ir kodel ir manau ne tik man idomu

Is esmes tai tuos kursus galima bet kada nutraukt,niekas neima visu pinigu iskart,susimoki uz pirma menesi,nepatiko po menesio-iseini. Tik va kad ziuriu kiti susimoka,o vaiksto vos ne karta i savaite (dirba,mokosi,dar kazkas), tai turint tokias galimybes mokintis,kur tu gerai ka nors ismoksi? ar yra tokia vieta? na gal zinot kur geriau,tai pasipasakokit
Laba, na ka as galiu pasakyti, kur geriau tikrai nezinau, nes niekur kol kas kitur nebuvau, as tik sakau savo nuomone apie tuos kur buvau. Kad pradeti dirbti is karto po tu kursu, tai zinok, nejuokink, bet kitas reikalas, jei tu jau mokejai kazkiek kirpti, pati domejaisi ir turejai koki zmogu, kuris tau be kursu dar rodytu ir aiskintu, tada taip , gali eiti dirbti i salona, nes ta popiereli diploma ten po 5 men tikrai gausi

as ejau ten ne darbui, o sau, nes man tai patinka, norejau ismokti ir siaip galvojau, maza kada kas gyvenime, pravers

Na ir dabar nenuleidziu ranku ir ieskau, kur dar pasimokyti

pabaigus tik kursus, tik 5 menesius, tai merginai ,kuri iki kursu kirpti nemokejo, kazin ar gaus darba geram salone

nebent sakau turi ypatingu sugebejimu

reikia daug ir labai daug praktikos, reikia isdirbti ranka, eiti i seminarus, dometis naujovemis, naujais kirpimais ir t.t. o G.Krivcovos kursuose, nors ir ateina daug pensininku apsikirpti,ir turetum ta praktikai ten tikrai daug, bet kripimai vienodi, nes pensininkams nereikai madingu

ir kaip tu tos praktikos daug turesi, kai mokiniu daug, kelios meistres, kurios tikrai nestoves ir neaiskins jums kaip kirpti kiekviena sruoga, nes jos arba lakstys pas kiekviena ir tu stovesi prie kliento ir lauksi, kol teiksis kas prieiti, arba nueis darytis savu darbu, ir kartkartemis prieis, o pastoviai jas kviestis ir prasytis kad padetu, nu as zinok ne uz tai mokejau pinigus, jos turejo lakstyti ir ziureti, kaip kerpa ir nusikerpa mokines

ten verta eiti tik del popierelio. Na cia tik mano nuomone, o tu Mulate, gal papasakosi, gal kas keiciasi, gereja, gal direktore jau ne tik zada, bet ir vykdo savo pazadus

ir linkiu sekmes visoms beismokinancioms, tik nesidekite roziniu akiniu,kad pabaigus kursus iskarto tapsite geromis kirpejomis, bet cia jau kalbu ne tik apie siuos kursus, o aplamai, keikvienai profesijai reikia daug pastangu